Hoe u uw oude RDP-referenties kunt verwijderen op Windows 8

hoe-te-verwijderen-uw-oude-rdp-referenties-op-windows-8 foto 1

Van tijd tot tijd kunt u worden gedwongen uw wachtwoord te wijzigen vanwege beperkingen die worden opgelegd door een beveiligingsbeleid. Dit betekent dat de inloggegevens die u mogelijk hebt opgeslagen voor een RDP-verbinding, verouderd zijn.

Opmerking: de meest voorkomende reden waarom u dit zou willen doen, is als u zich aanmeldt bij de externe computer met een lokale account op die computer. Als u deel uitmaakt van een domein, hoeft u dit waarschijnlijk nooit te doen.Hoe u uw oude RDP-referenties kunt verwijderen op Windows 8

Druk op de Win + R-toetsenbordcombinatie om een ​​​​run-venster te openen, typ vervolgens mstsc en druk op enter.

hoe-te-verwijderen-uw-oude-rdp-referenties-op-windows-8 foto 2

U zou dan het dialoogvenster Verbinding met extern bureaublad moeten zien openen waar u verder kunt gaan en op Opties weergeven kunt klikken.

hoe-te-verwijderen-uw-oude-rdp-referenties-op-windows-8 foto 3

U moet dan de externe machine selecteren in de vervolgkeuzelijst.

hoe-te-verwijderen-uw-oude-rdp-referenties-op-windows-8 foto 4

Als u inloggegevens voor die machine hebt opgeslagen, kunt u op de hyperlink Bewerken klikken.

hoe-te-verwijderen-uw-oude-rdp-referenties-op-windows-8 foto 5

Dat is alles, u hoeft alleen uw inloggegevens bij te werken en u bent klaar om te gaan.

hoe-te-verwijderen-uw-oude-rdp-referenties-op-windows-8 foto 6

Het is vermeldenswaard dat de Remote Desktop-client onder de motorkap uw inloggegevens echt opslaat in de Windows Credential Vault. Waar je hier meer over kunt leren.

hoe-te-verwijderen-uw-oude-rdp-referenties-op-windows-8 foto 7

Meer verhalen

Een back-up maken van uw Evernote-notebooks (voor het geval dat)

Een van de verkoopargumenten van Evernote is dat al je notities, knipsels en andere bits en bytes zowel op de Evernote-servers als op je lokale apparaat worden opgeslagen. Als dat niet genoeg gegevensbeveiliging voor u is (en dat zou het ook niet moeten zijn), lees dan verder terwijl we u laten zien hoe u op de juiste manier een back-up van uw Evernote-notebooks kunt maken.

Hoe computerfabrikanten worden betaald om uw laptop slechter te maken

Een laptop is een technisch wonder. Er gaat zoveel werk in het ontwerpen en vervaardigen van alle afzonderlijke stukken hardware voordat ze worden gecombineerd met software die tientallen jaren heeft geduurd om te bouwen. Na al dit werk te hebben gedaan, worden laptopfabrikanten betaald om hun laptops langzamer en meer te maken

Geek Trivia: welk Keulen gebruiken wetenschappers om wilde katten aan te trekken?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Google voegt Gmail- en Google Drive-opslag samen tot één gedeelde opslagruimte

Zo efficiënt mogelijk gebruik maken van de gratis opslagruimte die Google biedt, was soms een eigenzinnige zaak. Misschien ben je een 'zware' gebruiker van Google Drive en Google+ Foto's, maar heb je nog veel ruimte over in Gmail en zou je willen dat je die opslagruimte zou kunnen inruilen. Beschouw uw wens als ingewilligd! Google

Een sneltoets toevoegen aan een opdracht in Word 2013

Aan veel opdrachten in Word zijn sneltoetsen toegewezen, waardoor u sneller opmaak kunt toepassen, het bestand kunt opslaan en andere taken op uw documenten kunt uitvoeren. Deze sneltoetsen kunnen worden aangepast en u kunt sneltoetsen toewijzen aan opdrachten die deze momenteel niet hebben.

Hoe verhouden de Windows 8 Store-apps zich tot Android en iPad?

Dus je wilt een tablet kopen - je hebt de keuze tussen de iPad, Android-tablets en nu Windows 8- of Windows RT-tablets. Windows-tablets zijn vaak het duurst. Softwarebeschikbaarheid is cruciaal bij het gebruik van een tablet.

Netwerk opstarten (PXE) een geautomatiseerde installatie van Citrix Xen

Heb je ooit gewenst dat je Hypervisor met één druk op de knop kon worden geïnstalleerd, zonder het vervelende zoeken naar de installatie-cd en het beantwoorden van dezelfde saaie installatievragen? HTG legt uit hoe u een geautomatiseerde installatie van Citrix-Xen PXE kunt uitvoeren.

'Dots: A Game About Connecting' is de perfecte keuze voor snel gameplezier

Hoewel het spelen van games met serieuze verhaallijnen, doelen en de noodzaak om je voortgang op te slaan leuk kan zijn, wil je soms gewoon iets eenvoudiger. Dat is waar 'Dots: A Game About Connecting' om de hoek komt kijken. Dit eenvoudig te beheersen spel is elegant in zijn eenvoud, perfect als je maar een klein bedrag hebt

Geek Trivia: Welk videogamepersonage ontleent zijn naam aan tijdreizen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Een back-up maken van uw dvd- en Blu-Ray-filmcollectie

In deze handleiding laten we u zien hoe u een back-up van uw filmcollectie kunt maken op lege dvd- en Blu-Ray-schijven, en hoe u de film naar uw computer kunt rippen als u liever een digitale kopie bewaart.