Hoe u uw Facebook-zoekgeschiedenis op een pc kunt verwijderen

hoe-je-facebook-zoekgeschiedenis-op-een-pc-foto-verwijderen 1

Het opslaan van uw Facebook-zoekgeschiedenis zou u moeten helpen door het u gemakkelijker te maken om te vinden wat u zoekt, maar het is ook een manier om zoveel mogelijk informatie over u te verzamelen en deze aan adverteerders te verkopen.

Facebook is geweldig voor interactie met je vrienden en familie, maar het creëert ook een database op de achtergrond van alles wat je zoekt op hun site. Als u de informatie die Facebook over u opslaat wilt beperken, of alleen irrelevante of ongewenste zoekitems wilt verwijderen, kunt u uw zoekgeschiedenis op Facebook verwijderen.Ga om te beginnen naar de Facebook-site, log in op uw account en ga naar uw startpagina. Klik op de pijl-omlaag in de rechterbovenhoek van de pagina en selecteer Activiteitenlogboek in het vervolgkeuzemenu.

hoe-je-facebook-zoekgeschiedenis-op-een-pc-foto-verwijderen 2

Er wordt een lijst met opties weergegeven aan de linkerkant van het scherm Activiteitenlogboek. Klik op Meer onder Opmerkingen om de lijst uit te vouwen.

hoe-je-facebook-zoekgeschiedenis-op-een-pc-foto-verwijderen 3

Klik op Zoeken in de uitgevouwen lijst.

hoe-je-facebook-zoekgeschiedenis-op-een-pc-foto-verwijderen 4

Een lijst met al uw zoekopdrachten wordt weergegeven op datum. Om één zoekitem te verwijderen, klikt u op het blokpictogram rechts van het item en selecteert u Verwijderen in het vervolgkeuzemenu.

hoe-je-facebook-zoekgeschiedenis-op-een-pc-foto-verwijderen 5

Het dialoogvenster Zoekopdracht verwijderen wordt weergegeven om ervoor te zorgen dat u de zoekopdracht wilt verwijderen. Klik op Zoekopdracht verwijderen om het verwijderingsproces te voltooien.

hoe-je-facebook-zoekgeschiedenis-op-een-pc-foto-verwijderen 6

Als u uw volledige zoekgeschiedenis wilt wissen, klikt u op de koppeling Zoekopdrachten wissen boven aan de pagina.

hoe-je-facebook-zoekgeschiedenis-op-een-pc-foto-verwijderen 7

Er wordt ook een bevestigingsdialoogvenster weergegeven voor deze actie, om u eraan te herinneren dat uw zoekgeschiedenis hen helpt u betere resultaten te tonen wanneer u zoekt. Wat ze niet zeggen, is dat het hen ook helpt om informatie over jou te verzamelen. Als u ze die informatie liever niet geeft, klikt u op Zoekopdrachten wissen om uw volledige zoekgeschiedenis te verwijderen.

hoe-je-facebook-zoekgeschiedenis-op-een-pc-foto-verwijderen 8

Om de informatie die Facebook over u verzamelt te beperken, voert u deze eenvoudige procedure vaak uit om uw zoekopdrachten te wissen. U kunt uw privacy ook online beschermen door uw browser in de modus voor privé browsen te starten. Als u Chrome gebruikt, kunt u het gemakkelijk maken om de browser in de incognitomodus te openen via een snelkoppeling.

GERELATEERDE ARTIKELEN hoe-je-facebook-zoekgeschiedenis-op-een-pc-foto-verwijderen 9Hoe u altijd een browser kunt starten in de privénavigatiemodus Hoe kan ik een incognito/privé-navigatievenster starten vanuit een snelkoppeling?

We hebben u ook laten zien hoe u uw Google-zoekgeschiedenis kunt wissen.

Meer verhalen

Geek Trivia: het enige type naaldboom dat levensvatbare albino-kinderen kan produceren, is de?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Dockvergrotingen tijdelijk inschakelen in OS X

Als je OS X gebruikt, heb je waarschijnlijk gemerkt dat dockpictogrammen kunnen worden ingesteld om te vergroten wanneer je erover beweegt. Wat u misschien niet weet, is dat u de vergroting permanent kunt uitschakelen en een sneltoets kunt gebruiken om ze te vergroten wanneer dat nodig is.

Nieuw bij Linux? Gebruik Ubuntu niet, je zult Linux Mint waarschijnlijk leuker vinden

Linux-beginners hebben waarschijnlijk veel over Ubuntu gehoord, maar het is niet de enige Linux-distributie. In feite is de standaard Unity-desktop van Ubuntu tegenwoordig nog steeds controversieel onder oude Linux-gebruikers.

Hoe voeg ik een nieuwe rij in Excel in via het toetsenbord?

Als je een toetsenbord-ninja bent, dan haat je het om om welke reden dan ook je handen van het toetsenbord te moeten halen, tenzij er geen andere optie is. De SuperUser Q&A-post van vandaag biedt meerdere manieren om een ​​gefrustreerde lezer te helpen zijn handen op het toetsenbord te houden tijdens het gebruik van Microsoft Excel.

Geek Trivia: Opera heeft ooit een editie van hun browser uitgebracht waardoor MSN.com werd geschreven door?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Wat is het Launchpad van OS X en hoe werkt het?

Als OS X nieuw voor je is, of zelfs als je dat niet bent en je bent gewoon gewend om alles in het Dock vast te pinnen, heb je je misschien afgevraagd wat Launchpad is, wat het doet en hoe je het moet gebruiken.

Het knipprogramma in Windows gebruiken om screenshots te maken

Er zijn veel tools om schermafbeeldingen te maken in Windows. Het is echter niet nodig om voor dit doel een applicatie van derden te installeren. Met het Knipprogramma, dat in Windows Vista en later wordt meegeleverd, kunt u verschillende soorten schermafbeeldingen maken en deze bewerken en annoteren.

Geek Trivia: een van 's werelds meest populaire gecultiveerde vruchten, wordt alleen deze vrucht niet aan een boom gekweekt?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe oude Facebook-vriendschapsverzoeken te verwijderen

Als je al jaren een Facebook-account hebt, heb je misschien heel wat vriendschapsverzoeken gestuurd toen je je account voor het eerst opende. Niet al die verzoeken werden waarschijnlijk beantwoord. Dat is goed, want u kunt uw lopende verzoeken doornemen en verwijderen.

Vind en geniet sneller van Netflix-content met Flix Plus

Als je veel Netflix kijkt, biedt Flix Plus een echt Zwitsers zakmes van verbeteringen aan de hele browse- en kijkervaring. Lees verder terwijl we de talloze redenen benadrukken waarom het dwaas is om Netflix zonder te kijken.