Hoe gênant luide beltonen in Android te vermijden met Intelligent Ringer

hoe-te-vermijden-beschamend-luide-beltonen-in-android-met-intelligente-ringer foto 1

Het kiezen van een beltoonvolume kan moeilijk zijn - er is niet één instelling die geschikt is voor alle omgevingen. Wat thuis perfect werkt, is misschien te stil voor in de trein, maar te luid voor op kantoor. Intelligent Ringer kan worden gebruikt om het beltoonvolume aan te passen aan het omgevingsgeluidsniveau.

Als je telefoon overgaat, moet je hem kunnen horen. Trillen inschakelen is handig als je telefoon in je zak zit, maar dit helpt je niet om je telefoon te horen in lawaaierige omgevingen als je hem gewoon op je bureau hebt liggen.hoe-te-vermijden-beschamend-luide-beltonen-in-android-met-intelligente-ringer foto 2

Download een kopie van de app van Google Play, start hem op, druk op de menuknop en ga naar Instellingen.

hoe-te-vermijden-beschamend-luide-beltonen-in-android-met-intelligente-beltoon foto 3

Alle instellingen worden bestuurd via een reeks schuifregelaars, en elk van hen spreekt redelijk voor zich. De Pocket Factor-schuifregelaar komt alleen in het spel als je 'Pocket-modus' hebt ingeschakeld. Deze gebruikt de nabijheidsdetector van uw telefoon om te bepalen wanneer deze in uw zak zit en om het volume te verhogen op basis van hoe u deze schuifregelaar instelt.

hoe-te-vermijden-beschamend-luide-beltonen-in-android-met-intelligente-beltoon foto 4

Als u naar beneden scrolt, kunt u de maximale en minimale belvolumes configureren - gebruik de instelling Minimum om te configureren hoe luid de beltoon moet zijn in stille situaties en Maximaal voor lawaaierige plaatsen. Om te voorkomen dat u de app elke keer handmatig moet starten als u van de functies gebruik wilt maken, vinkt u de optie 'Start bij opstarten' aan.

hoe-te-vermijden-beschamend-luide-beltonen-in-android-met-intelligente-ringer foto 5

Gebruik de kalibratie-opties onder aan het scherm om de nauwkeurigheid van de app te helpen verbeteren als het gaat om het interpreteren van volumeniveaus. Wanneer u zich in een omgeving bevindt die u zou beschouwen als een lawaaierige omgeving - wanneer u het belvolume hoog zou willen hebben - kunt u audioniveaus samplen door op de knop Ruis te tikken.

Evenzo, wanneer u ergens rustig of stil bent, tikt u op de knop Stilte om audioniveaus in een dergelijke omgeving te samplen. Tik in elk geval op OK en vervolgens op Gereed wanneer het samplen is voltooid.

hoe-te-vermijden-beschamend-luide-beltonen-in-android-met-intelligente-ringer foto 6

Totdat je de volgende keer je telefoon opnieuw opstart en de app automatisch start bij het opstarten, tik je op de terugknop en vervolgens op Start om hem aan de gang te krijgen - er wordt een meldingspictogram weergegeven zodat je weet dat Intelligent Ringer actief is.

hoe-te-vermijden-beschamend-luide-beltonen-in-android-met-intelligente-ringer foto 7

U bent misschien bezorgd dat het constant controleren van achtergrondgeluidsniveaus een negatieve invloed zou hebben op de levensduur van de batterij, maar dit is niet het geval. Intelligent Ringer controleert in feite alleen het omgevingsgeluidsniveau wanneer een oproep wordt ontvangen, waardoor er in feite een zeer kleine vertraging wordt geïntroduceerd voordat het overgaat op een volume dat geschikt is voor de huidige omstandigheden. Als u vindt dat het meten van het audioniveau te lang duurt, kunt u proberen de schuifregelaar Nauwkeurigheid iets te verlagen.

Meer verhalen

Geek School: Windows 7 leren - Beheer op afstand

In deze installatie van Geek School bekijken we hoe we onze machines op afstand kunnen beheren met behulp van Remote Assistance, Remote Desktop, Windows Remote Management ook bekend als WinRM en PowerShell.

Geek Trivia: In 1984 ervoeren de VS de eerste dood veroorzaakt door wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe de administratieve hulpmiddelen op het moderne UI-scherm in Windows 8 te tonen

Als u de Windows-beheerprogramma's vaak gebruikt, is het handig om er sneller toegang toe te hebben. We hebben u laten zien hoe u ze kunt toevoegen aan het menu Start in Windows 7. U kunt ze als volgt toevoegen aan het moderne UI-scherm in Windows 8.

Beginner Geek: aan de slag met sneltoetsen

Sneltoetsen zijn een essentieel hulpmiddel om alles wat u op uw computer doet drastisch te versnellen. Geeks maken uitgebreid gebruik van sneltoetsen, maar elke computergebruiker kan hiervan profiteren.

Hoe u Facebook, Twitter, Google+ en andere sociale netwerken kunt afsluiten

Er kunnen maar weinig computergebruikers zijn die niet ten minste één account voor sociale netwerken hebben - Facebook en Twitter zijn tegenwoordig zo wijdverbreid. Maar hoewel het gemakkelijk is om u aan te melden voor een account, is het sluiten van een account niet altijd zo eenvoudig. Tot nu.

Geek Trivia: Atoomtijd wordt bijgehouden met behulp van atomen van welk type?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Snel een lijst met afbeeldingen converteren naar een PDF-bestand

We konden geen goed scenario bedenken waarom je dit zou willen doen, maar als je een lijst met afbeeldingen naar een enkel PDF-bestand wilt converteren, kun je dat doen met een enkele opdracht. Tenminste, op Linux of Mac. Als u Windows gebruikt, moet u Cygwin installeren met het Imagemagick-pakket of de Windows

Week in Geek: Facebook-gebruikers onthullen meer informatie dan gerealiseerd via 'Likes'

De editie van WIG van deze week staat vol met nieuwslinks over onderwerpen zoals Dropbox heeft de populaire e-mailapp Mailbox gekocht, de meeste pc-beveiligingsproblemen zijn het gevolg van niet-gepatchte Windows-apps van derden, Google Now is begonnen aan te komen in Chrome-Chrome OS , en meer.

Geek Trivia: Welke vorm van snackvoedsel is gemodelleerd met behulp van supercomputers?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek School: Windows 7 leren - Windows Firewall

Kom en doe mee terwijl we de wereld veiliger maken met behulp van onze Windows Firewall in deze editie van Geek School.