Hoe u uw Steam-ruilkaarten op de luie manier kunt verkopen (en gratis Steam-tegoed krijgt)

hoe-je-stoom-handelskaarten-op-de-lazy-manier-en-krijg-gratis-stoom-tegoed-foto 1

Steam-ruilkaarten zijn in principe gratis geld. Ervan uitgaande dat je een paar games op Steam bezit, genereer je waarschijnlijk Steam-ruilkaarten zonder het zelfs maar te beseffen - en je kunt ze op de community-markt verkopen voor Steam Wallet-tegoed, dat je kunt gebruiken om games te kopen.

Ik heb minimaal $ 20 aan gratis Steam-tegoed verdiend met de onderstaande methode. Het is niet veel geld, maar het is een gratis spel of twee voor bijna geen werk. Hoeveel je kunt krijgen, hangt af van hoeveel Steam-spellen je bezit - en of ze kaarten beschikbaar hebben of niet.Steam-ruilkaarten 101

Steam-ruilkaarten zijn meestal hoe ze klinken: digitale ruilkaarten die je krijgt door games te spelen. Tijdens het spelen van het spel geeft Steam je om de zoveel tijd automatisch een kaart die bij dat spel hoort - gemiddeld ongeveer elke twintig tot dertig minuten. Je hebt ook een kleine kans om folieversies van de kaarten te krijgen, die minder vaak voorkomen en waardevoller zijn voor verzamelaars.

Verzamel een set van deze ruilkaarten en je kunt ze combineren, je Steam-niveau verhogen (een vrij betekenisloos getal), cosmetische badges voor je Steam-profiel krijgen en stickers krijgen die je kunt gebruiken in Steam-chat.

Hier is het leuke: zelfs als je niet om al die zinloze beloningen geeft, doen andere mensen dat wel. Je kunt dus je kaarten verkopen op de Steam-communitymarkt. Andere Steam-gebruikers zullen ze van je kopen en je krijgt Steam-portemonnee-tegoeden die je kunt gebruiken om games te kopen. Valve en de game-ontwikkelaar krijgen elk een deel van de transactie op de Steam-communitymarkt, dus iedereen wint.

Helaas kan het verkopen van ruilkaarten een moeizaam proces zijn, vooral als je er veel hebt. Dus hier zijn enkele trucs om dat zoete Steam-geld te krijgen zonder veel tijd te besteden.

Stap één: Steam Guard Mobile Authenticator inschakelen

Om kaarten of andere items op de Steam-communitymarkt te plaatsen, vereist Steam dat je de Steam Guard Mobile Authenticator gebruikt om je account te beschermen. Dit is een functie in de mobiele Steam-app voor iPhone, Android en Windows Phone die je Steam-account beveiligt met een inlogcode die door je telefoon wordt verstrekt. Het is een vorm van tweefactorauthenticatie en het is waarschijnlijk een goede zaak om het toch in te schakelen.

Als u deze functie echter niet gebruikt, worden uw veilingen om veiligheidsredenen vijftien dagen vastgehouden. Dat is een gedoe. En nadat je de Steam Guard Mobile Authenticator hebt ingeschakeld, moet je zeven dagen wachten voordat je items kunt gaan aanbieden zonder een bewaarperiode. Het is dus beter om dit zo snel mogelijk uit de weg te ruimen.

Om de mobiele authenticatiefunctie in te schakelen, installeert u de mobiele Steam-app en logt u in. Tik op de menuknop in de mobiele app en tik op de Steam Guard-optie bovenaan het menu. Tik op Authenticator toevoegen om de app toe te voegen als authenticatiemethode en volg de instructies op uw scherm.

hoe-je-stoom-handelskaarten-op-de-luie-manier-verkopen-en-gratis-stoom-tegoed-foto 2

Je moet een telefoonnummer opgeven waarnaar Steam sms-berichten kan sturen, als je dat nog niet hebt gedaan. Je moet er ook voor zorgen dat je de herstelsleutel opschrijft voor het geval je ooit de toegang tot de Steam-app op je telefoon verliest en toegang moet krijgen tot je Steam-account.

hoe-je-stoom-handelskaarten-op-de-luie-manier-verkopen en-gratis-stoom-tegoed-foto 4

Wanneer je in de toekomst op Steam inlogt op een nieuw apparaat, wordt je gevraagd om een ​​code in te voeren vanuit je Steam-app. Open gewoon de Steam-app op je telefoon om de code te vinden.

hoe-je-stoom-handelskaarten-op-de-luie-manier-en-gratis-stoom-tegoed-foto-verkopen 6

Stap twee: kijk welke kaarten u beschikbaar heeft

Om te zien welke kaarten je beschikbaar hebt, open je Steam, ga je met de muis over je naam en klik je op Badges.

hoe-je-stoom-handelskaarten-op-de-luie-manier-en-gratis-stoom-tegoed-foto-verkopen 7

Scroll naar beneden om te zien van welke spellen je kaarten hebt, of welke spellen je hebt die kaarten genereren. In de onderstaande schermafbeelding heb ik bijvoorbeeld al drie kaarten van het spel Brütal Legend in mijn inventaris. En aangezien ik Darksiders Warmastered Edition bezit, kan ik tot zes kaarten van dat spel krijgen als ik het speel.

Als je meerdere games op Steam hebt, is de kans groot dat je behoorlijk wat kaarten beschikbaar hebt.

Let op welke van je spellen kaarten aanbieden en hoeveel kaarten je kunt genereren (Darksiders zegt bijvoorbeeld dat er nog 6 kaartdruppels over zijn).

Stap drie: genereer die kaarten

U hoeft niets speciaals te doen om kaarten te genereren - u krijgt ze alleen om normaal te spelen. Maar als je bereid bent een paar trucjes uit te halen, kun je snel nog meer kaarten genereren.

Als je slechts een of twee games met card drops beschikbaar hebt, kun je op de Play-knop klikken om de games te installeren en te spelen. Steam geeft er gewoon om dat het spel draait, dus je kunt het spel op de achtergrond uitvoeren, op Alt+Tab drukken en iets anders doen terwijl het spel draait totdat Steam je alle kaarten geeft.

Maar dat is niet echt de meest luie, snelste manier om al die kaarten te krijgen. In plaats daarvan zou je de open-source Steam Idle Master-applicatie kunnen gebruiken, die we met goed succes hebben getest. Deze applicatie simuleert je alsof je in het spel bent in Steam, en gaat automatisch van spel naar spel als je de kaarten krijgt. Je hoeft de games niet eens te downloaden voordat Steam Idle Master ze inactief kan maken, dus het bespaart zelfs kostbare internetbandbreedte.

hoe-je-stoom-handelskaarten-op-de-luie-manier-en-krijg-gratis-stoom-tegoed-foto 9 verkopen

De applicatie vereist dat je ofwel je Steam-accountgegevens invoert of een cookiecode opgeeft, zodat deze je Badges-pagina kan controleren en kan zien voor welke games nog kaartdrops beschikbaar zijn.

Dit zal je Steam-account niet in de problemen brengen. Je speelt niet echt vals. Je gebruikt gewoon een tool die je de kaartdruppels geeft die je beschikbaar hebt, en niet meer kaartdruppels dan dat. Wanneer je de kaarten verkoopt, verdienen zowel Valve als de game-ontwikkelaar geld. Je slaat gewoon het gamified-proces over om de kaarten te krijgen tijdens het spelen van het spel en ze sneller te krijgen.

Merk op dat Idle Master zal proberen alle spellen met kaarten inactief te maken. als je net een game hebt gekocht, kun je deze alleen retourneren voor restitutie als je deze in de eerste twee weken minder dan twee uur hebt gespeeld. Dus als u Idle Master gebruikt, komt u mogelijk niet in aanmerking voor een terugbetaling als u niet oppast.

Idle Master gooit ook je Steam-statistieken weg. Als deze applicatie meerdere games tegelijk inactief maakt, kan het zijn dat je de afgelopen twee weken 800 uur games hebt gespeeld op je Steam-profielpagina als het klaar is. Dit maakt niet echt uit, maar het ziet er wel grappig uit, en sommige mensen vinden het leuk om te zien hoeveel uur ze daadwerkelijk aan het spelen van bepaalde games hebben besteed. Als je niet met je statistieken wilt knoeien, kun je gewoon naar stap vier gaan en kaarten verkopen die je hebt verdiend door regelmatig games te spelen.

Stap vier: verkoop uw kaarten op de markt

Zodra je kaarten beschikbaar hebt, wil je ze op de markt zetten om wat Steam Wallet-geld te verdienen. De officiële methode vereist dat je je inventaris in Steam bezoekt, een kaart selecteert en elke kaart handmatig één voor één opsomt. Maar dat is erg traag en nauwelijks het geld waard dat je terugkrijgt.

hoe-je-stoom-ruilkaarten-op-de-luie-manier-en-krijg-gratis-stoom-tegoed-foto 10 verkopen

Wij hebben een betere oplossing. We hebben met succes de Steam Inventory Helper-browserextensie voor Google Chrome gebruikt om dit te versnellen. Installeer de extensie en log in op uw Steam-account in Chrome.

Om je inventaris te bekijken, ga je met de muis over je naam op de Steam-website en klik je op Inventaris. Klik op de Steam-categorie om Steam-ruilkaarten te bekijken. Klik op de knop Items selecteren die door de extensie is toegevoegd, selecteer de kaarten die u wilt verkopen en klik vervolgens op # items verkopen.

hoe-je-stoom-handelskaarten-op-de-luie-manier-en-gratis-stoom-tegoed-foto-verkopen 11

De extensie doorzoekt de markt en geeft de juiste prijzen waar u uw kaarten op moet vermelden. Klik op de knop Alles snel verkopen in de linkerbovenhoek van de pagina om uw artikelen automatisch tegen de aanbevolen prijzen te verkopen.

Schakel het selectievakje Alle items automatisch accepteren in en klik op OK nadat u bent begonnen met verkopen. De extensie bevestigt dan automatisch al uw transacties op dit scherm.

hoe-je-stoom-handelskaarten-op-de-luie-manier-en-gratis-stoom-tegoed-foto-verkopen 12

Stap vijf: keur de transacties goed vanuit de mobiele app

Zelfs nadat je de kaarten in je inventaris hebt vermeld, zijn ze nog niet beschikbaar voor verkoop op de markt. In plaats daarvan moet je de Steam-app op je smartphone openen, op het menu tikken en op Bevestigingen tikken. Je ziet alle kaarten die je hebt geprobeerd op te sommen.

Vink ze een voor een af ​​en tik op Geselecteerde bevestigen om te bevestigen dat je die kaarten wilt verkopen.

hoe-je-stoom-handelskaarten-op-de-luie-manier-en-gratis-stoom-tegoed-foto-verkopen 13

Stap zes: onverkochte kaarten later opnieuw aanbieden

Je kunt nu achterover leunen en kijken hoe het gratis Steam-tegoed op je account wordt gestort.

Als kaarten na enige tijd niet zijn verkocht, kun je naar Community > Markt in Steam gaan en zien welke kaarten nog niet zijn gekocht. Bezoek deze pagina met de Steam Inventory Helper-extensie in Chrome, en het zal automatisch te dure kaarten in rood markeren.

Je kunt deze kaarten van de markt halen en ze tegen een lagere prijs aanbieden in de hoop dat ze zullen worden verkocht. Met de knop Alles te duur selecteren die de extensie hier toevoegt, kunt u automatisch alle te dure kaarten selecteren, zodat u ze snel kunt annuleren en opnieuw kunt aanbieden.

hoe-je-stoom-trading-kaarten-op-de-luie-manier-en-krijg-gratis-stoom-tegoed-foto 15

Stap zeven: let op meer kaarten en herhaal

Nadat je de kaartdruppels die aan een game zijn gekoppeld in je account hebt gekregen, geeft Steam je af en toe booster-packs met kaarten voor die game, die je ook kunt verkopen voor meer gratis Steam-tegoed. Je hoeft alleen maar minimaal één keer per week in te loggen op je Steam-account om in aanmerking te komen.

Game-ontwikkelaars voegen nog steeds kaarten toe aan oudere games - die kaarten leveren tenslotte geld op - dus kom later nog eens terug. Zelfs als je geen spellen meer hebt gekocht, is de kans groot dat een spel dat je eerder had, ruilkaarten heeft gekregen.

hoe-je-stoom-handelskaarten-op-de-lazy-manier-en-gratis-stoom-tegoed-foto-verkopen 16

Ruilkaarten zijn over het algemeen meer waard als een spel nieuw en duur is. Mogelijk kunt u de ruilkaarten van een nieuw spel van $ 60 verkopen voor 25 tot 30 cent per stuk, terwijl die kaarten kunnen dalen tot zes cent of minder naarmate het spel zelf in prijs daalt. Dus als je een duur spel koopt, is het de moeite waard om de kaarten in de buurt van de releasedatum van het spel te verkopen in plaats van ze vast te houden.

Aanbevolen verhalen

Raybaby is een babyfoon die de ademhaling van uw kind volgt

Geen behoefte aan draagbare sensoren.

Goed werk reist snel - Hoe u uw werk kunt doen tijdens het reizen?

Geen twee reizen zijn precies hetzelfde -- verandering van plannen is een constante en hoe je hiermee omgaat hangt af van je bestemming, met wie je bent, hoe laat...

Styr's systeem van gezondheidsgadgets bestaat om u supplementen te verkopen

Het ecosysteem omvat een draagbare step-tracker, een aangesloten weegschaal en een slimme fles.

Het NinjaTrader-handelsplatform gebruiken in het Verenigd Koninkrijk

Er zijn veel populaire handelsplatforms in de wereld, NinjaTrader is er een van. Het is een populair platform tussen de futures en de forex daytraders. Voor...

Australië legt Valve een boete op van $ 2,2 miljoen vanwege zijn Steam-terugbetalingsbeleid

Een federale rechtbank sprak de maximale straf uit omdat hij vond dat Valve niet geïnteresseerd was in de Australische wet.