Je Nest Thermostat vergrendelen met een pincode

hoe-je-nest-thermostaat-vergrendelen-met-een-pincode foto 1

Met de Nest Thermostat kun je de temperatuur van je huis rechtstreeks vanaf je smartphone aanpassen, maar als je niet wilt dat andere mensen ermee rommelen, kun je je Nest Thermostat als volgt vergrendelen met een toegangscode.

GERELATEERDE ARTIKELEN hoe-je-nest-thermostaat-vergrendelen-met-een-pincode foto 2De Nest Thermostat installeren en instellen hoe-je-nest-thermostaat-vergrendelen-met-een-pincode foto 4Moet je de Nest Learning Thermostat van Google kopen?Net als bij uw smartphone, wilt u hoogstwaarschijnlijk een toegangscode hebben ingeschakeld zodat andere mensen geen toegang kunnen krijgen tot uw apps en andere informatie. Toegegeven, het zijn niet de apps en persoonlijke informatie waartoe andere gebruikers op de Nest toegang zouden willen hebben, maar als iemand anders de verwarming of de airconditioning zou aanzetten zonder dat je het weet, kan dat meer geld kosten aan nutsvoorzieningen dan je misschien had gepland .

Gelukkig is het heel eenvoudig om een ​​toegangscode op de Nest Thermostat te plaatsen en te voorkomen dat onbevoegde gebruikers de temperatuur wijzigen en met andere instellingen gaan rommelen.

Een pincode toevoegen vanaf de Nest Thermostat

Als je een toegangscode rechtstreeks vanaf de Nest Thermostat zelf wilt instellen, druk je eerst op het apparaat om het hoofdmenu van het startscherm te openen en selecteer je Instellingen.

hoe-je-nest-thermostaat-vergrendelen-met-een-pincode foto 5

Scroll naar rechts en selecteer Vergrendelen.

hoe-je-nest-thermostaat-vergrendelen-met-een-pincode foto 6

Selecteer Vergrendelen wanneer je wordt gevraagd of je je thermostaat wilt vergrendelen.

hoe-je-nest-thermostaat-vergrendelen-met-een-pincode foto 7

Voer een viercijferige pincode in door aan het wiel te draaien en vervolgens op het apparaat te drukken om naar het volgende cijfer te gaan.

hoe-je-nest-thermostaat-vergrendelen-met-een-pincode foto 8

Voer de pincode opnieuw in.

hoe-je-nest-thermostaat-vergrendelen-met-een-pincode foto 9

Pas vervolgens de minimumtemperatuur aan waarin andere mensen deze kunnen wijzigen zonder dat u de pincode hoeft in te voeren.

hoe-je-nest-thermostaat-vergrendelen-met-een-pincode foto 10

Je stelt ook een maximale temperatuur in. U kunt dit een bereik maken, of hetzelfde nummer gebruiken voor minimum- en maximumtemperatuur om enige aanpassing te voorkomen.

hoe-je-nest-thermostaat-vergrendelen-met-een-pincode foto 11

Selecteer Gereed.

hoe-je-nest-thermostaat-vergrendelen-met-een-pincode foto 12

Je Nest Thermostat is nu vergrendeld en je ziet onderaan ook een klein hangslotpictogram om aan te geven dat het apparaat is beveiligd met een wachtwoord.

hoe-je-nest-thermostaat-vergrendelen-met-een-pincode foto 13

Als iemand anders de temperatuur voorbij het minimum of het maximum wil aanpassen, of zelfs toegang wil krijgen tot het hoofdmenu van het startscherm, moet hij of zij de toegangscode invoeren om dat te doen.

Een pincode toevoegen vanaf uw smartphone

Je kunt je Nest Thermostat ook rechtstreeks vanaf je smartphone vergrendelen via de Nest-app.

Open de app en selecteer je Nest Thermostat op de startpagina.

hoe-je-nest-thermostaat-vergrendelen-met-een-pincode foto 14

Tik op het tandwielpictogram voor instellingen in de rechterbovenhoek van het scherm.

hoe-je-nest-thermostaat-vergrendelen-met-een-pincode foto 15

Selecteer Vergrendelen.

hoe-je-nest-thermostaat-vergrendelen-met-een-pincode foto 16

Typ een viercijferige pincode.

hoe-je-nest-thermostaat-vergrendelen-met-een-pincode foto 17

Voer de pincode opnieuw in.

hoe-je-nest-thermostaat-vergrendelen-met-een-pincode foto 18

Stel met de twee schuifknoppen de minimum- en maximumtemperatuur in. Helaas is het minimumbereik in de app vier graden, dus je kunt ze niet hetzelfde aantal maken en volledig voorkomen dat iemand de temperatuur aanpast zoals je kunt op het Nest zelf.

Nadat je een bereik hebt ingesteld, tik je onderaan op Vergrendelen.

hoe-je-nest-thermostaat-vergrendelen-met-een-pincode foto 19

Je Nest Thermostat is nu vergrendeld en de app toont nu een blauwe Ontgrendelknop in het instellingenmenu. Als u dat selecteert, wordt de thermostaat ontgrendeld en wordt de toegangscode verwijderd.

Hoewel je de toegangscode moet invoeren als je iets op de thermostaat zelf wilt wijzigen, hoef je dit niet in de Nest-app te doen, en het zal zijn alsof de thermostaat niet eens is vergrendeld, wat een leuke gemak.

Meer verhalen

Voorkomen dat specifieke gebruikers Windows afsluiten

Windows biedt een belachelijk aantal manieren om af te sluiten. U vindt opties in het menu Start, het menu Systeembeheer en de inlog- en vergrendelschermen. U kunt Windows ook afsluiten met sneltoetsen (Alt+F4 op het bureaublad) en zelfs via de opdrachtregel. Hier leest u hoe u ze allemaal kunt uitschakelen voor

Hoe u uw Android-telefoon kunt verwijderen

Dus je hebt de deuren van geavanceerde functionaliteit op je Android-telefoon geopend door deze te rooten. Dat is geweldig! U kunt dingen met uw telefoon doen die andere mensen niet met die van hen kunnen doen. Maar wat gebeurt er als dingen veranderen en je het wilt verwijderen? Vrees niet, we hebben je gedekt.

Onthoudt een harde schijf slechte sectoren na het formatteren?

Als u slechte sectoren op uw harde schijf tegenkomt en besluit deze te formatteren, zal hij die slechte sectoren daarna onthouden of niet? De SuperUser Q&A-post van vandaag helpt de vraag van een nieuwsgierige lezer over slechte sectoren en opmaak te beantwoorden.

Je Nest Thermostat als bewegingsmelder gebruiken

Hoewel je Nest Thermostat duidelijk bedoeld is om de temperatuur in je huis aan te passen, kan hij dubbel werken en ook fungeren als een soort bewegingsdetector. Hier leest u hoe u het instelt.

Geek Trivia: Welke van deze zoogdieren slaapt elke dag het minst?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Apps laten communiceren via de firewall van uw Mac

Als u een Mac gebruikt, is de kans groot dat u zich niet eens realiseert dat OS X wordt geleverd met een firewall. Deze firewall zorgt ervoor dat niet-geautoriseerde apps en services geen contact kunnen maken met uw computer en voorkomt dat indringers uw Mac op een netwerk afsnuffelen.

Hoe u de opstart- en herstelomgevingen van Android kunt openen

Er zijn gevallen waarin toegang tot de bootloader van Android of herstelsystemen noodzakelijk is - misschien heeft het besturingssysteem problemen en moet u de fabrieksinstellingen herstellen, of misschien wilt u uw telefoon rooten. Gelukkig zijn opstarten in de bootloader en herstel beide erg eenvoudig. Hier is hoe het te doen.

Hoe u de notities van iOS 9 kunt synchroniseren met uw Gmail-account

Je kunt notities op je iPhone of iPad synchroniseren met je iCloud-account, maar wist je dat je ook notities kunt synchroniseren met Gmail? U kunt uw Gmail-account toevoegen aan de Notes-app en toegang krijgen tot alle notities die aan dat account zijn toegevoegd op elke computer, Mac of Windows.

Hoe recente items uit een Jump List in Windows te wissen

Jump-lijsten bevatten opdrachten en recente bestanden die u ziet wanneer u met de rechtermuisknop op een pictogram in het Windows Start-menu of de taakbalk klikt. Als u uw recente items uit een springlijst wilt wissen, kan dat. De truc is om het juiste bestand te vinden om te verwijderen.

PlayStation 4-games naar uw pc of Mac streamen met Remote-play

Sony's PlayStation 4 kan nu games streamen naar Windows-pc's en Macs met een functie genaamd Remote Play. Dat betekent dat je je games rechtstreeks op je pc of laptop kunt spelen, zonder de tv te belasten wanneer je partner of huisgenoten hem willen gebruiken.