Hoe u vanuit huis geld kunt verdienen met uw technische vaardigheden met CrossLoop Marketplace

Je hebt technische vaardigheden... je vrienden en familie vragen om je hulp, en je deelt je kennis met anderen op veel online forums. Vandaag ga ik je leren hoe je die technische kennis kunt omzetten in echt geld, met behulp van de CrossLoop Marketplace vanuit het comfort van je eigen huis.

Opmerking: dit is geen snel rijk piramidespel, het zal echt werk van jouw kant vergen... maar zou het niet geweldig zijn om wat geld te verdienen terwijl je op legitieme wijze mensen helpt?

Hoe het werktCrossLoop is een externe desktopbesturingsoplossing die uiterst eenvoudig te gebruiken is voor de eindgebruiker die u probeert te helpen... het enige wat ze hoeven te doen is u de code op het tabblad Delen te geven en op de knop Verbinden te klikken. Het is gewoon zo gemakkelijk.

hoe-om-geld-van-huis-te-maken-met-je-tech-vaardigheden-met-crossloop-marktplaats foto 1

CrossLoop gaat echter nog een stap verder door een online Marketplace en aangepaste profielen te bieden waar ze bijhouden hoeveel mensen je hebt geholpen, hoe goed ze je hebben beoordeeld, wat je vaardigheden zijn en zelfs je tarieven.

U ziet de knop met de tekst Nu beschikbaar!, omdat ik momenteel ben aangemeld bij CrossLoop. U kunt de aanwezigheid in- of uitschakelen, maar dit is echt een geweldige manier om potentiële klanten te laten weten dat u beschikbaar bent voor hulp.

hoe-om-geld-van-huis-te-maken-met-je-tech-vaardigheden-met-crossloop-marktplaats foto 2

Elke gebruiker heeft zijn eigen speciale profiel-URL die u kunt delen met potentiële klanten om zaken te doen. Dit is bijvoorbeeld de mijne:

http://www.crossloop.com/howtogeek

Houd er rekening mee dat ik geen hulp bied, behalve aan mijn vrienden en familie, dus contactverzoeken worden genegeerd. Hoe dan ook, jij bent degene die probeert te helpen, toch?

Als je hulp wilt, heeft onze eigen Mysticgeek zijn eigen pc-reparatiebedrijf, en als hij online is, kun je hem om hulp vragen.

Zodra iemand op de knop Contact heeft geklikt, worden ze naar een pagina geleid waar ze contact met je kunnen opnemen met informatie over waar ze hulp bij nodig hebben. Als u uw tariefkaart hebt ingevuld, kunnen ze ook een van de pakketdiensten selecteren in de vervolgkeuzelijst en vervolgens meer details toevoegen in de hoofdtekst van het bericht.

hoe-je-geld-verdienen-van-huis-met-je-tech-vaardigheden-met-crossloop-marktplaats foto 3

Nadat de gebruiker het formulier heeft ingediend, ontvangt u een e-mail met de details van hun vraag, maar u kunt ook rechtstreeks vanuit de CrossLoop-client op de hoogte worden gesteld als u deze actief heeft:

hoe-om-geld-van-huis-te-maken-met-je-tech-vaardigheden-met-crossloop-marktplaats foto 4

Hoe u betaald wordt

CrossLoop biedt nu de mogelijkheid om eenvoudig betalingen van uw klanten te ontvangen, rechtstreeks op uw profielpagina. Ze hoeven alleen maar naar uw profielpagina te kijken, op de knop Betaling verzenden te klikken en vervolgens het formulier in te vullen.

hoe-om-geld-van-huis-te-maken-met-je-tech-vaardigheden-met-crossloop-marktplaats foto 5

Om dit formulier te laten verschijnen, moet u ervoor zorgen dat u het gedeelte PayPal-e-mail op uw profiel invult:

hoe-je-geld-verdienen-van-huis-met-je-tech-vaardigheden-met-crossloop-marktplaats-foto 6

Wanneer de klant teruggaat naar je profiel om de betaling te verzenden, kun je hem ook (aardig) vragen om:

 • Klik op de link om een ​​vriend over deze helper te vertellen en verspreid het woord over jou.
 • Maak een bladwijzer van uw profiel met behulp van de handige koppeling Bookmark This Profile, die gebruikmaakt van AddThis! zodat u gemakkelijk een bladwijzer kunt maken met behulp van verschillende sociale bladwijzerservices.

Hoe de marktplaats u helpt

CrossLoop stuurt klanten naar u... zolang u zich niet heeft afgemeld voor de Marketplace, wordt uw profiel weergegeven op de CrossLoop-marktplaats zodat potentiële klanten ze kunnen vinden wanneer ze zoeken naar hulp. Toen ik bijvoorbeeld op de categorie Windows Vista in de sectie Ik heb hulp nodig klikte, was er een grote lijst met helpers.

Opmerking: als je niet in de Marketplace bent, kijk dan onder instellingen en klik op de link Upgrade naar een helper-account.

Ik raad aan om aangemeld te blijven bij uw CrossLoop-client, aangezien de standaardzoekresultaten mensen weergeven die Nu Beschikbaar als eerste in de lijst staan.

thuis-geld-verdienen-met-je-tech-vaardigheden-met-crossloop-marktplaats foto 7

Om ervoor te zorgen dat mensen je in de lijst zullen vinden, moet je ervoor zorgen dat je je profiel invult met een door komma's gescheiden lijst van de dingen waarmee je kunt helpen in het gedeelte Expertise. Als je niet zeker weet wat je moet gebruiken, blader dan rond en bekijk enkele van de andere topprofielen om te zien wat ze gebruiken. Zorg ervoor dat u hier nauwkeurig bent ... plaats geen Photoshop als u niet echt klaar bent om met dat onderwerp te helpen.

hoe-om-geld-van-huis-te-maken-met-je-tech-vaardigheden-met-crossloop-marktplaats foto 8

U ziet het gedeelte Uw tarieven, dat erg belangrijk is om in te vullen met nuttige informatie. U kunt hier een vooraf bepaalde prijs voor uw diensten instellen, of u kunt zelfs contact met mij opnemen voor het tarief. U kunt ook enkele eenvoudige bundels maken, zoals Computer Cleanup en Spyware Removal, die mensen zullen helpen een aantal van de meer algemene diensten die u aanbiedt te begrijpen.

Aangezien CrossLoop deze marktplaats actief promoot, hoeft u er alleen maar voor te zorgen dat u goede beoordelingen heeft van tevreden klanten en dat u bent aangemeld... de marktplaats doet de rest.

Omdat de overgrote meerderheid van mensen beoordelingen en recensies bekijkt voordat ze iets online kopen, kan ik niet genoeg benadrukken dat je je klanten vraagt ​​om een ​​goede beoordeling en een opmerking voor je achter te laten, aangezien deze op je profiel verschijnen. Een groot aantal tevreden klanten zal u enorm helpen bij het aantrekken van toekomstige klanten om u hun bedrijf te geven.

U kunt aan uw kant ook een formulier invullen waarin u uitlegt waarmee u in een bepaalde sessie hebt geholpen. Dit helpt u gemakkelijker gevonden te worden in de zoekmachine op CrossLoop, maar aangezien Google uiteindelijk ook uw CrossLoop-profielpagina zal indexeren, kan het u helpen zoekresultaten aan te trekken van mensen die hun probleem ook op Google opzoeken.

hoe-om-geld-van-huis-te-maken-met-je-tech-vaardigheden-met-crossloop-marktplaats foto 9

Natuurlijk moet je jezelf niet beperken tot alleen de markt, dus we zullen andere methoden onderzoeken om jezelf te promoten.

Hoe u uzelf buiten de markt kunt verkopen

Nu we begrijpen hoe het systeem werkt, hoe halen we zelf nieuwe klanten binnen? We weten dat er mensen zijn die hulp nodig hebben... elk forum staat vol met hen, dus we moeten ze gewoon laten weten dat we hulp op afstand bieden via CrossLoop.

Opmerking: er is een dunne lijn tussen jezelf promoten en spammen... Ik zal proberen je er doorheen te loodsen, maar soms is het een oordeel. Probeer bij twijfel eerst behulpzaam te zijn en uw reputatie zal groeien. Mond-tot-mondreclame is de beste manier om omzet te genereren in elk bedrijf.

Widgets!

CrossLoop biedt een heleboel widgets die u kunt insluiten in uw blog, MySpace- of Facebook-profiel of tientallen andere plaatsen. Deze widget laat zien waarmee je kunt helpen, je beoordelingen en heeft een contactknop zodat mensen direct contact met je kunnen opnemen.

hoe-om-geld-van-huis-te-maken-met-je-tech-vaardigheden-met-crossloop-marktplaats foto 10

U kunt de widgets vinden door op het item Promoten in het bovenste menu te klikken:

hoe-je-geld-verdienen-van-huis-met-je-tech-skills-met-crossloop-marktplaats foto 11

Er zijn een heleboel widgets om uit te kiezen, en zoals je kunt zien, ondersteunen ze een heleboel diensten zoals MySpace, Blogger en Facebook.

hoe-om-geld-van-huis-te-maken-met-je-tech-vaardigheden-met-crossloop-marktplaats foto 12

Een van de leuke dingen van deze badges is dat ze automatisch worden bijgewerkt met het aantal sessies en beoordelingen, zodat je je persoonlijke reputatie kunt blijven vergroten waar je de widget ook hebt geplaatst, zonder dat je iets anders aan je kant hoeft te doen.

Om deze widget te laten werken, moet je natuurlijk online actief zijn... het starten van een blog en het schrijven van nuttige artikelen is een goede manier om mensen binnen te halen, of je kunt jezelf eenvoudig promoten via je MySpace/Facebook-profielen op je lijst met vrienden.

Forum / NieuwsGroepshandtekening

Als u deelneemt aan een online forum, kunt u vaak een handtekeningregel maken waar u uw CrossLoop-URL kunt toevoegen. Ik zou iets heel eenvoudigs voorstellen, zoals ik ben een CrossLoop-helper, met de link. Zorg ervoor dat u de regels van het forum controleert voordat u dit doet, omdat velen het als een spamtactiek kunnen beschouwen. Je kunt ook zien waarvoor andere forumleden hun handtekening gebruiken en dienovereenkomstig aanpassen.

Email handtekening

Als u veel e-mail verzendt, moet u absoluut uw CrossLoop-URL en de CrossLoop-knop opnemen. Met sommige e-mailsoftware kun je HTML-handtekeningen maken, zodat je de knop ook aan je profiel kunt koppelen.

hoe-je-geld-verdienen-van-huis-met-je-tech-vaardigheden-met-crossloop-marktplaats-foto 13

Hier vindt u meer informatie over hoe u dat kunt doen.

Craigslist

U kunt een gratis advertentie op Craigslist plaatsen om uw helperstatus te promoten en uw tarieven aan te bieden. Een van de geweldige dingen van deze oplossing is dat je jezelf kunt verkopen in elke stad die op Craigslist staat, niet alleen in de stad waar je woont, aangezien dit een service op afstand is. Je zou er goed aan doen om jezelf in enkele van de meer populaire steden te vermelden, New York zou bijvoorbeeld een goede plek zijn om te beginnen.

Advertenties kopen (doe voorzichtig)

U kunt zelfs een advertentie kopen via een van de vele online adverteerders om uw diensten te promoten. Je moet natuurlijk voorzichtig zijn, want je wilt niet een hoop geld ergens in stoppen totdat je zeker weet dat het zal werken.

Mond op mond

Mensen je laten aanbevelen bij hun vrienden is een van de beste manieren om mensen naar je toe te laten komen voor hulp. U zult zien dat er bovenaan uw profiel een link staat waarmee anderen u kunnen doorverwijzen. Zorg ervoor dat u dit vermeldt wanneer u een dankbare klant heeft.

thuis-geld-verdienen-met-je-tech-vaardigheden-met-crossloop-marktplaats foto 14

Je kunt dit ook zelf gebruiken om het aan je eigen vrienden te vertellen. U zult merken dat CrossLoop uw adresboeken kan importeren, zodat u een bericht naar uw vrienden kunt sturen om hen over uw nieuwe bedrijf te vertellen.

hoe-om-geld-van-huis-te-maken-met-je-tech-vaardigheden-met-crossloop-marktplaats foto 15

Hoe u tevreden klanten creëert

Het creëren van klanten die tevreden zijn met uw diensten is de beste manier om ze hun vrienden over u te laten vertellen, zodat u nieuwe klanten kunt binnenhalen. Hier zijn mijn aanbevelingen:

 • Relaties - Dit is mensenwerk, gebouwd op verwijzingen. Het opbouwen van die relaties is wat u zal onderscheiden van alle anderen in een online wereld.
 • Service – Wees beleefd, snel en vooral vriendelijk met al uw online communicatie.
 • Definieer het probleem - Als u gratis schattingen geeft, kunt u erachter komen wat het probleem is, aangezien de eindgebruiker in de meeste gevallen geen idee heeft wat het echte probleem is. Het kunnen diagnosticeren van het probleem is de kritische factor bij het oplossen ervan.
 • Oplossing - De belangrijkste factor is het oplossen van hun probleem. Combineer een opgelost probleem met vriendelijke hulp en je hebt een tevreden klant.
 • Leren - Hoe meer ervaring u opdoet met het bieden van hulp, hoe beter u hulp kunt bieden. Als u uw klanten leert hoe ze hun computer moeten gebruiken, zullen ze u onthouden.
 • Vertrouwen, integriteit, eerlijkheid – Doe niets zonder ervoor te zorgen dat de klant weet wat er aan de hand is. Vraag hun toestemming voordat je iets doet dat gevolgen kan hebben, zoals het verwijderen van bestanden. Je kunt niet gewoon arroganter zijn... de gegevens van de klant zijn van het grootste belang voor hen.
 • Gratis dingen – Het kost je niets om een ​​handige tip te geven, of gratis te helpen met iets extra’s als je een probleem opmerkt dat je gemakkelijk kunt oplossen. Dat soort dingen zal je geweldige feedback geven, en ze zullen je onthouden de volgende keer dat ze een probleem hebben.
 • Feedback – Zorg ervoor dat u objectieve en eerlijke feedback van uw klanten krijgt en leer ervan. Wees niet beledigd als iemand klaagt, vraag hem hoe je hem de volgende keer beter kunt helpen en probeer het goed te maken.
 • Weet wat je doet – Neem geen baan aan waarvan je geen idee hebt hoe je die moet oplossen. De klant zal het merken, en je zweet kogels in de hoop dat ze geen negatieve feedback achterlaten. U moet tijd besteden aan het helpen van uw vrienden en familie, zodat u zich volledig op uw gemak voelt met de hulp die u kunt bieden. Als u niet weet hoe u iets moet oplossen, kunt u zelfs een andere CrossLoop-helper voorstellen die dat wel doet (zorg ervoor dat u de klant vertelt wat uw alternatieve expertise is)

Deze suggesties zullen u een heel eind op weg helpen om tevreden klanten op te bouwen.

Conclusie

Als je technische vaardigheden hebt, is dit een uitstekende manier om wat geld te verdienen en wat ervaring op te doen ... allemaal vanuit het comfort van je huis, en ook wat geld te besparen zonder belachelijke gasprijzen te betalen. (Hier is een artikel in de New York Times over hoe de stijging van de gasprijzen ervoor zorgt dat meer mensen online winkelen).

Als je er echt goed in wordt, zou je dit uiteindelijk zelfs fulltime kunnen doen... het mooie is dat je nu aan de slag kunt, 's avonds vanuit huis werken, je bedrijf laten groeien...

Dus wanneer ga je stoppen met werken voor de man?

Bezoek de CrossLoop Marketplace en download de client

Meer verhalen

Beheers de ongewenste e-mail die u in snail mail krijgt met ProQuo

We weten allemaal dat er tal van hulpprogramma's zijn die de hoeveelheid SPAM die u in uw e-mailinbox ontvangt, verminderen, maar hoe zit het met uw snail-mailbox? Ben je het beu om tonnen creditcards en andere waardeloze ongewenste e-mail te krijgen? De website proquo.com heeft een leuke gratis service om te helpen.

Pings (ICMP-echoverzoek) toestaan ​​via uw Windows Vista-firewall

Is het je ooit opgevallen dat met de Windows Vista Firewall ingeschakeld, je niet kunt pingen vanaf een andere computer om te zien of je Vista-computer nog in leven is? Natuurlijk kunt u de drastische stap nemen om de firewall uit te schakelen voor testdoeleinden, maar de eenvoudige oplossing is om ICMP-verzoeken gewoon door te laten

Gehele interview met Vreel-oprichter

Mysticgeek: Laten we beginnen met je functie of titel bij Vreel, hoe lang werk je al aan Vreel.

Een handtekening maken in Thunderbird

Ik gebruik Mozilla's Thunderbird nu pas een paar maanden als mijn standaard e-mailtoepassing. Dus ik dacht dat ik wat basis-how-to-artikelen zou delen, zodat je Thunderbird snel aan de gang kunt krijgen zoals jij dat wilt, als je ervoor kiest om over te schakelen. Een handtekening toevoegen aan uw uitgaande e-mails is

Maak een snelkoppeling of sneltoets om het klembord in Windows te wissen

Heb je ooit iets naar het klembord gekopieerd dat je daar niet wilt laten voor het geval iemand anders je computer gaat gebruiken? Natuurlijk kun je heel snel iets anders naar het klembord kopiëren, maar kun je niet gewoon een snelkoppeling of sneltoets maken om het te wissen?

Bekijk meerdere tijdzones op Vista Desktop

Vorig jaar schreef ik een artikel over het bekijken van meerdere tijdzones in de Outlook 2007-agenda. We kunnen een vergelijkbare truc doen om ook meerdere tijdzones op de Vista Desktop te bekijken. Dit is erg handig als u internationaal zaken doet, of in verschillende tijdzones binnen de Verenigde Staten.

Verwijderen van de Prullenbak uitschakelen in Windows Vista

Een van de veranderingen in Windows Vista was de gemakkelijke manier om de Prullenbak van het bureaublad te verwijderen (gewoon met de rechtermuisknop klikken en verwijderen) ... helaas leidde dit tot een nieuw probleem waarbij onwetende gebruikers de Prullenbak begonnen te verwijderen in plaats van deze te legen en niet in staat waren om erachter te komen hoe u het kunt herstellen.

Een nieuwe computer bouwen - Deel 3: hem instellen

Dus je hebt de gewenste onderdelen uitgekozen en de computer in elkaar gezet ... dus nu moeten we hem aanzetten en beginnen met het instellen. Natuurlijk kun je je installatie-cd in het station laten vallen, maar je zult meer geluk hebben als je een paar BIOS-instellingen controleert en eerst wat tests uitvoert, die we hier allebei zullen bespreken.

Revisited: Online Muziekfabriek

Om te beginnen dacht ik dat ik zou beginnen met Online Music Factory.

Jet-audiospeler

Voor de vaste lezers van mijn blog, je weet dat ik bijna fan ben van de audiospelers die ik op mijn pc gebruik, zoals blijkt uit mijn iTunes-tirade. Ik heb verschillende spelers behandeld en momenteel is mijn favoriete speler J River Media Jukebox. Vandaag ga ik een andere audiospeler behandelen die ik heb