Hoe een schijf in Windows te verbergen, zodat niemand weet dat hij er is

hoe-een-schijf-in-windows-verbergen-zo-dat-niemand-het-weet-en-8217;s-er foto 1

Wanneer u een schijf aan uw pc toevoegt, krijgt deze standaard een stationsletter, of het nu een verwisselbare schijf is of zelfs een vaste harde schijf in uw pc. Laten we eens kijken hoe we deze schijven kunnen verbergen.

Opmerking: hiermee wordt de schijf volledig verborgen, zelfs voor u. U moet schijfbeheer openen om het zichtbaar te maken.Om een ​​schijf te verbergen, moet u een schijfbeheermodule openen. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de computer en selecteer beheren.

hoe-een-schijf-in-windows-verbergen-zo-dat-niemand-het-weet-en-8217;s-er foto 2

Wanneer de MMC voor computerbeheer wordt geopend, dubbelklikt u op de opslagoptie.

hoe-een-schijf-in-windows-verbergen-zo-dat-niemand-het-weet-en-8217;s-er foto 3

Kies nu om de schijfbeheermodule te openen.

hoe-een-schijf-in-windows-verbergen-zo-dat-niemand-het-weet-en-8217;s-er foto 4

Wanneer de schijfbeheerconsole wordt geopend, zoekt u in het onderste gedeelte van de module naar het station dat u wilt verbergen. Klik er met de rechtermuisknop op en kies de optie Stationsletter en paden wijzigen.. in het contextmenu.

hoe-een-schijf-in-windows-verbergen-zo-dat-niemand-het-weet-en-8217;s-er foto 5

Wanneer het dialoogvenster verschijnt, drukt u op de knop Verwijderen zodat het geen stationsletter heeft.

hoe-een-schijf-in-windows-verbergen-zo-dat-niemand-het-weet-en-8217;s-er foto 6

U wordt gevraagd om u te waarschuwen dat programma's die stationsletters gebruiken niet langer zullen werken. Kies ja om door te gaan.

hoe-een-schijf-in-windows-verbergen-zo-dat-niemand-het-weet-en-8217;s-er foto 7

Dat is alles wat er is, jongens, als je nu naar Deze computer gaat, is de schijf verdwenen.

hoe-een-schijf-in-windows-verbergen-zo-dat-niemand-het-weet-en-8217;s-er foto 8

Meer verhalen

Een statische stationsletter toewijzen aan een USB-station in Windows 7

Heb je een externe USB harde schijf of flash drive die je vaak gebruikt voor back-ups of voor gebruik met applicaties? Elke keer dat u het aansluit, krijgt u mogelijk een andere stationsletter voor dat station.

Uit de doos met tips: spraakbediening voor Android, doe-het-zelf-flitsdiffusers en eenvoudig sms'en voor meerdere personen

Een keer per week duiken we in de tipsbox en delen we enkele van onze favoriete lezerstips. Deze week kijken we naar stembesturing voor Android (vergelijkbaar met Apple's Siri), doe-het-zelf-flitsdiffusers voor digitale fotografie en het verzenden van sms-berichten naar groepen.

Gebruik het Windows 7 Startmenu, Verkenner en Taakbeheer in Windows 8

Als je de Windows 8 Developer Preview hebt geprobeerd en ontdekt dat je het nieuwe Start-menu, Windows Verkenner en Taakbeheer niet leuk vindt, is er een manier om die items eruit te laten zien en te laten werken als Windows 7.

FeedBeater maakt RSS-feeds en e-mailwaarschuwingen voor elke website

Met FeedBeater kunt u eenvoudig RSS-feeds en e-mailwaarschuwingen maken voor websites zonder native RSS-/waarschuwingsfunctionaliteit.

LED-aangedreven Halloween-lichtshow verlicht buurt

Dit doe-het-zelf LED-display valt diep in de We vinden het geweldig; blij dat hij niet onze buurcategorie is. Bekijk de video om een ​​1144-kanaals LED-extravaganza te zien.

Android-weeskinderen: Android-fragmentatie visualiseren [Infographic]

Android-handsets hebben een vlekkerige geschiedenis van het ontvangen van legitieme en tijdige updates. In deze grafiek worden de updatetijdlijnen van populaire Android-handsets weergegeven. In het proces geeft het een fascinerende kijk op hoe Android-telefoons wees worden.

DIY Ambilight Clone zelfs beter dan de originele commerciële versie

Deze DIY Ambilight-reactieve omgevings-HDTV-verlichting-opstelling is helderder en geavanceerder dan het origineel. Bekijk de video om versteld te staan ​​van de helderheid.

Hoe u uw persoonlijke bestanden in een foto kunt versleutelen en verbergen

Heb je geheime plannen om de wereld over te nemen waarvan je niet wilt dat iemand die kan lezen? Versleutel die kostbare bytes met een aangepast wachtwoord voordat u ze vermomt als een gewone afbeelding die iedereen voor de gek kan houden.

Vraag de lezers: wat is uw favoriete alternatief voor Windows Explorer?

Windows Verkenner is bij ons sinds de begindagen van Windows en de GUI-revolutie, maar dat betekent niet dat het de beste keuze is voor het werk. Welk alternatief voor Windows Verkenner gebruikt u om effectiever door uw bestanden te navigeren?

Omzeil de Unity UI helemaal in Ubuntu 11.10 met de GNOME Shell Remix

Bent u niet tevreden over Unity, maar wilt u Ubuntu blijven gebruiken zonder over te schakelen naar KDE, XFCE of LXDE? Dan wil je misschien de GNOME Shell Remix van Ubuntu 11.10 eens nader bekijken.