Hoe verberg ik me voor specifieke mensen in Facebook-chat?

Iedereen heeft dat ene familielid op Facebook waar je gewoon niet mee wilt praten, maar ze plagen je elke keer dat je je aanmeldt bij Facebook-chat - hier is hoe je je aanmeldt zonder dat ze je zien.

De eenvoudige oplossing voor dit probleem is om een ​​nieuwe lijst te maken voor de vrienden voor wie je je wilt verbergen, en die lijst vervolgens offline te zetten in Facebook-chat. U kunt beginnen door in het linkermenu op Vrienden te klikken.

hoe-do-ik-verberg-voor-specifieke-mensen-op-facebook-chat foto 1Klik dan natuurlijk op de knop Maak een lijst...

hoe-ik-verberg-voor-specifieke-mensen-op-facebook-chat foto 2

Eerst wil je de lijst een naam geven - ik koos voor Verborgen chat omdat het logisch leek. Voeg vervolgens uw vervelende familieleden en collega's toe aan de lijst, evenals iedereen die geen heerlijke Reuben-broodjes eet.

hoe-ik-verberg-voor-specifieke-mensen-op-facebook-chat foto 3

Open nu uw Facebook-chatscherm en klik op de kleine groene tuimelschakelaar.

hoe-ik-verberg-voor-specifieke-mensen-op-facebook-chat foto 4

Op dit punt wordt u uitgelogd voor die mensen. Hoera!

hoe-ik-verberg-voor-specifieke-mensen-op-facebook-chat foto 5

U kunt ook gemakkelijk mensen toevoegen aan of verwijderen uit de lijst met verborgen chats door op de kleine bewerkingslink te klikken die het lijstbewerkingsscherm opent.

Met dank aan Brenna voor het wijzen op deze tip.

Meer verhalen

Hier is de geheime offline installatiedownload voor Windows Live Essentials Beta

Als u Windows Live Essentials op meer dan één pc tegelijk installeert, is het dwaas om het standaardinstallatieprogramma te gebruiken, dat alle componenten op elke afzonderlijke machine downloadt. Hier leest u hoe u het volledige installatieprogramma kunt krijgen.

Een back-up van een SQL-database herstellen met behulp van SQL Server Management Studio

We hebben eerder een eenvoudig herstel van de SQL-database behandeld met behulp van de opdrachtregel, wat ideaal is voor het herstellen van back-upbestanden die zijn gemaakt op dezelfde SQL Server-installatie, maar als u een back-up herstelt die is gemaakt op een andere installatie of gewoon de voorkeur geeft aan een aanwijzen-en-klik-interface, gebruik dan SQL

Desktopaanpassing: inleiding tot GeekTool voor OS X

Iets wat we als geeks graag doen, is aanpassingen aan onze desktops toevoegen, of het nu gaat om thema's of achtergronden. Vandaag bekijken we GeekTool voor OS X waarmee u verschillende soorten gegevens aan uw bureaublad kunt toevoegen.

Stel uw Google-startpagina in als feedlezer

Wilt u uw Google-homepage als feedreader gebruiken? Het is eenvoudig in te stellen, aanpasbaar en visueel aantrekkelijker dan saaie RSS-kolommen.

Vrijdagpret: aanvalsvloot

Na een lange week is het tijd om even te ontspannen in afwachting van de rusttijd. Vandaag hebben we een geweldige manier om wat van de stress van deze week te verlichten door deel te nemen aan een of andere planetaire vernietiging.

Screenshot Tour: Windows Home Server Beta Vail Installatieproces

De nieuwste versie van Windows Home Server-code genaamd Vail is beschikbaar voor het publiek om te testen via Microsoft Connect. Hier nemen we een screenshot-rondleiding van het installatieproces op een VM of fysieke machine.

FluentNotepad voegt de gebruikersinterface van Office Ribbon toe aan Kladblok

De Ribbon UI wordt tegenwoordig opgenomen in verschillende applicaties in MS Office en andere apps van derden. Vandaag bekijken we FluentNotepad met de Ribbon UI in een Kladblok-omgeving.

Integreer uw Tumblr-blog met sociale netwerken

Bloggen is niet leuk zonder publiek, maar hoe zorg je ervoor dat mensen je nieuwe Tumblr-blog bezoeken? Velen van ons gebruiken al sociale netwerken zoals Facebook en Twitter, dus hier is hoe je je Tumblr-blog kunt integreren met andere netwerken.

Beginners: verbind uw iPhone, iPod Touch of Android-telefoon met een Wi-Fi-netwerk

Heb je ooit je telefoon of mobiele apparaat willen verbinden met een wifi-netwerk thuis of je favoriete coffeeshop, maar weet je niet hoe? Vandaag bekijken we hoe u verbinding kunt maken met wifi op een iPhone, iPod Touch en Android-apparaten.

OneNote 2010-notebooks importeren in Evernote

Wilt u uw notities van OneNote 2010 naar Evernote verplaatsen? Er is geen officiële manier om OneNote 2010-notities in Evernote te importeren, maar hier is een oplossing waarmee u de meeste van uw notities kunt overbrengen.