Hoe de startknop in Windows 8.1 te verbergen (waarom? We weten het niet)

hoe-om-de-start-knop-in-windows-81-waarom-we-weet-niet-foto te verbergen 1

Windows 8 heeft berucht de Start-knop verwijderd, en toen bracht Windows 8.1 die knop terug - maar misschien ben jij het soort persoon dat eraan gewend raakte dat het weg was. Dus nu kun je het weer verwijderen.

Het enige dat u hoeft te doen is de StartIsGone-toepassing van WinAero downloaden, uitpakken, de juiste versie voor uw platform kiezen, of x86 (32-bit) of x64 (64-bit), de bestanden ergens veilig opslaan, en voer vervolgens de toepassing uit.hoe-om-de-start-knop-in-windows-81-waarom-we-weet-niet-foto 2 te verbergen

Als je het eenmaal hebt uitgevoerd, zul je merken dat de Start-knop verdwenen is. U ziet ook een klein pictogram in de lade, waarop u moet klikken, en kies de optie Uitvoeren bij opstarten en vervolgens Verberg het pictogram in het systeemvak.

hoe-om-de-start-knop-in-windows-81-waarom-we-weet-niet-foto 3 te verbergen

Het is vermeldenswaard dat deze applicatie op de achtergrond zal draaien, en hoewel het niet veel bronnen in beslag neemt, moet je er misschien aan wennen dat de Start-knop terug is :-)

Meer verhalen

Desktop Fun: Kerst 2013 Wallpaper Collection [Bonuseditie]

Met Kerstmis over minder dan twee weken, is het tijd om die desktops te versieren en klaar te maken voor de feestdagen. Voeg wat kleurrijke kerstsfeer toe aan je favoriete computerscherm met onze Kerst 2013 Wallpaper-collectie.

Geek Trivia: welk paasei van Nintendo-game is een eerbetoon aan het hostapparaat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Waarom hebben sommige netwerkstekkers covers en sommige zijn naakt?

Als je lang genoeg op een kantoor blijft hangen, zie je een duidelijke trend in netwerkbekabeling. Sommige kabels hebben een afgedekte stekker en sommige kabels zijn naakt. Wat is het doel van de kleine stekkerafdekking?

Geek Trivia: Sommige planten gebruiken chemische signalen om wat tot hun verdediging te roepen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe u bestanden veilig naar iemand anders kunt overbrengen met SFTP

We hebben eerder geschreven over het hosten van uw eigen FTP-server, maar gegevens worden in leesbare tekst overgedragen, waardoor het ongeschikt is voor vertrouwelijke bestandsoverdracht. In deze gids bespreken we de veilige versie van FTP - SFTP, en waarom het een uitstekende manier is om bestanden over te zetten naar andere mensen

Geek Trivia: Ruslands geheime Koude Oorlog-kaarten van wat nu de voorkeur heeft boven officiële kaarten?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

De volgende versie van Windows kan de terugkeer van het startmenu zien

Een van de meest voor de hand liggende en bespotte veranderingen in Windows 8 was de verwijdering van het Startmenu, maar er beginnen nieuwe geruchten naar boven te komen die erop kunnen wijzen dat Microsoft bereid is van gedachten te veranderen over deze 'klassieke' functie in de volgende versie van Windows.

Cassettebanden en andere oude media digitaliseren/back-uppen

Als je wat oude cassettebandjes hebt liggen, is het een goed idee om ze te digitaliseren en een back-up te maken voordat ze besluiten hun leeftijd te tonen en te stoppen met werken. In deze handleiding laten we zien hoe u uw oude collecties kunt converteren naar digitale bestanden en hoe u dit het beste kunt doen.

How-To Geek's Holiday Gift Guide 2013: boeken voor jongens, meisjes, geeks en bewuste robots

Een van de voordelen van de explosie van wetenschap en geekcultuur in de afgelopen jaren is een absolute vloedgolf van geweldige boeken die een beroep doen op alle geeky-interesses. Lees verder terwijl we geweldige boeken uitlichten voor elke nerd op je lijst.

Wat weerhoudt elke router op internet ervan mijn verkeer op te snuiven?

De informatie die u vanaf uw computer verzendt, of het nu een e-mail, expresbericht of verzoek om een ​​webpagina is, gaat door tientallen internetrouters. Wat weerhoudt hen ervan om al uw verkeer op te snuiven?