De lengte van de add-ons wijzigen Install Countdown in Firefox

hoe-de-lengte-van-de-ad-dons-installatie-aftellen-in-firefox-foto 1 te wijzigen

Wanneer u een add-on in Firefox installeert, wordt een bevestigingsdialoogvenster weergegeven met een aftelling op de knop Installeren. Veel mensen vinden dit vervelend en willen het aftellen graag uitschakelen. Het is er echter om goede veiligheidsredenen.

BELANGRIJK: Het aftellen van de installatieknop is een veiligheidsmaatregel om ervoor te zorgen dat u alleen add-ons installeert die u vertrouwt en om de kans te verkleinen dat een kwaadwillende website u verleidt tot het installeren van een add-on zonder uw toestemming.U kunt het aftellen uitschakelen, maar we raden u aan dit niet te doen. Als u het aftellen uitschakelt, vergroot u het risico op het installeren van schadelijke software zonder het te beseffen. U kunt de afteltijd verhogen of verlagen en wij laten u zien hoe u dit doet.

hoe-de-lengte-van-de-ad-dons-installatie-aftellen-in-firefox-foto 2 te wijzigen

Om de hoeveelheid tijd te wijzigen voordat u een installatie van een add-on kunt bevestigen, typt u about:config (zonder de aanhalingstekens) in de adresbalk en drukt u op Enter.

hoe-de-lengte-van-de-ad-dons-installatie-aftellen-in-firefox-foto 3 te wijzigen

Als dit de eerste keer is dat u de configuratie-instellingen opent, of als u ervoor heeft gekozen om de waarschuwing elke keer weer te geven, wordt de volgende waarschuwing weergegeven. Als u deze waarschuwing niet elke keer wilt zien wanneer u de configuratie-instellingen opent, klikt u op het selectievakje Deze waarschuwing de volgende keer weergeven, zodat er GEEN vinkje in het vakje staat.

OPMERKING: U kunt het waarschuwingsbericht opnieuw inschakelen nadat u het hebt uitgeschakeld.

Om door te gaan naar het configuratie-instellingenscherm, klikt u op de knop Ik zal voorzichtig zijn, dat beloof ik! knop.

hoe-de-lengte-van-de-ad-dons-installatie-aftellen-in-firefox-foto 4 te wijzigen

Typ de volgende tekst in het zoekvak. U hoeft niet op Enter te drukken. De resultaten worden weergegeven terwijl u typt of wanneer u tekst in het zoekvak plakt.

security.dialog_enable_delay

De overeenkomende voorkeur wordt weergegeven in de lijst. Dubbelklik op de voorkeur om deze te wijzigen.

hoe-de-lengte-van-de-ad-dons-installatie-aftellen-in-firefox-foto 5 te wijzigen

Het getal voor deze voorkeur wordt ingevoerd in milliseconden en de standaardwaarde is 2000 of 2 seconden. Voer een nieuwe waarde in milliseconden in het bewerkingsvak in en klik op OK.

OPMERKING: toen we wijzigingen aanbrachten in deze voorkeur om deze te testen, ontdekten we dat Firefox de tijd die u invoert voor deze voorkeur verdubbelt. We hebben 10000 ingevoerd en Firefox heeft 20 seconden afgeteld op de knop Installeren.

Als u het aftellen wilt uitschakelen, voert u 0 (nul) in het bewerkingsvak in. Nogmaals, we raden af ​​om dit te doen.

hoe-de-lengte-van-de-ad-dons-installatie-aftellen-in-firefox-foto 6 te wijzigen

Eenmaal gewijzigd, wordt de voorkeur vet weergegeven en wordt de nieuwe tijd weergegeven in de kolom Waarde.

hoe-de-lengte-van-de-ad-dons-installatie-aftellen-in-firefox-foto 7 te wijzigen

Om terug te gaan naar de standaardwaarde, dubbelklikt u nogmaals op de voorkeur en wijzigt u de waarde in 2000.

Meer verhalen

Hoe Calvin en Hobbes eruit hadden kunnen zien als een 16-bits videogame [geanimeerde GIF]

Het lijdt geen twijfel dat fans van Calvin en Hobbes graag een videogame hadden gehad met dit geweldige paar karakters. Betreed gamekunstenaar Johan Vinet en zijn passie voor het paar terwijl hij zich 'verbeeldt' wat...

Geek Trivia: de dichtste planeet in ons zonnestelsel is?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Camerameting begrijpen

Begrijpen hoe je camera licht meet, is als het ontsluiten van de geheime taal van fotografie-tovenarij. Lees verder om meer te weten te komen over hoe u uw foto's aanzienlijk kunt verbeteren door terug te gaan naar de basis.

Vrijdagpret: Krachtpuzzel 2

Met de game van deze week kun je plezier hebben met elektrische circuits en voedingen terwijl je werkt om alle modules op elk niveau aan te sluiten. Kun jij de juiste circuitlay-outs bedenken om alles van stroom te voorzien of moet je je nederlaag toegeven?

Geek Trivia: om Mount Doom in het echte leven te bezoeken, moet je waarheen reizen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Maak je eigen suikerglas voor capriolen van Hollywood-kwaliteit thuis

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe acteurs flessen over hun hoofd kunnen laten slaan en met weinig schade door ramen kunnen laten vallen, vraag je dan niet meer af: het is nepglas gemaakt van suiker. Lees verder om te zien hoe u, met een beetje op ...

DIY-project verandert zaklamp in warmtebeeldtool

Het probleem met thermische camera's is dat zelfs de low-end camera's meer dan $ 10.000 kunnen kosten. Deze slimme doe-het-zelf-hack maakt het echter gemakkelijk om gedetailleerde thermische foto's te maken met je digitale camera en enkele goedkope onderdelen.

Ontwar uw elektronische leven: Hacks voor kabel- en snoerbeheer

Nu een nieuw jaar voor de deur staat, waarom zou u de zaken dan niet goed beginnen door al die vervelende kabels en snoeren voor eens en voor altijd onder controle te krijgen? De mensen op de blog Appartementtherapie hebben een verzameling van hun 1...

Geek Trivia: welk land heeft de snelste gemiddelde internetverbinding?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Converteer uw DSLR naar een camera met volledig spectrum

Als de Kerstman dit jaar een nieuwe DSLR onder je kerstboom heeft gezet en je op zoek bent naar een project waar je je oude voor kunt gebruiken, dan is deze conversiehandleiding voor het volledige spectrum een ​​geweldige manier om uit te breiden hoeveel van het spectrum je camera kan vastleggen.