Hoe u uw Windows iCloud-maplocatie voor foto's kunt wijzigen

hoe-uw-windows-icloud-foto's-map-locatiefoto-foto te wijzigen 1

Wanneer u de iCloud-client op uw Windows-computer installeert, wordt de gedeelde map op een specifieke locatie geconfigureerd. U kunt deze map echter naar een andere locatie verplaatsen, zelfs naar een andere gedeelde cloudmap of back-upschijf.

We hebben het gehad over het installeren van iCloud op Windows, waarmee je je fotostream kunt synchroniseren en iCloud Photo Sharing kunt gebruiken, je iCloud-opslag kunt beheren en zelfs je Chrome-, Firefox- en Internet Explorer-bladwijzers kunt synchroniseren.De iCloud-map wordt aanvankelijk geïnstalleerd in de map Foto's van uw Windows, een speciale map die zelf kan worden verplaatst. Dat gezegd hebbende, als u eenvoudig uw iCloud-fotomap wilt verplaatsen, kunt u deze naar een andere locatie dan uw Foto's-map verplaatsen.

Om uw iCloud Photos-map te verplaatsen, opent u eerst de applicatie. Merk op dat er naast Foto's een knop Opties ... is waarop u moet klikken.

hoe-uw-windows-icloud-foto's-map-locatiefoto te wijzigen 2

Klik op Opties... in het gedeelte Foto's.

Hier kunt u Mijn fotostream en iCloud-fotodeling uitschakelen, maar waar we ons op willen concentreren, is de locatie van iCloud-foto's: onderaan het dialoogvenster. Klik op Wijzigen... om de map iCloud-foto's naar een nieuwe locatie te verplaatsen.

hoe-uw-windows-icloud-foto's-map-locatie foto te wijzigen 3

De map iCloud-foto's op de oorspronkelijke locatie. Let op, de map staat al in onze Dropbox omdat we de speciale map Foto's al eerder hebben verplaatst.

Degenen die vertrouwd zijn met het gebruik van Windows zullen meer dan vertrouwd zijn met de volgende stap. U moet naar een nieuwe map zoeken waar u uw iCloud-foto's-map naartoe wilt verplaatsen. In dit geval verplaatsen we onze fotomap van onze Dropbox-locatie naar onze iCloud Drive-map in onze gebruikersmap.

hoe-uw-windows-icloud-foto's-map-locatie foto te wijzigen 4

Als u een nieuwe locatie moet maken, klikt u op Nieuwe map maken en geeft u deze een naam.

Zodra u op OK klikt, keert u terug naar de Foto-opties. U moet nog steeds nogmaals op OK klikken om uw locatiewijziging volledig te bevestigen. Zodra u dit doet, wordt uw map iCloud-foto's verplaatst naar de nieuwe map of het nieuwe station.

hoe-je-windows-icloud-foto's-map-locatiefoto te wijzigen 5

De map iCloud-foto's op de nieuwe locatie.

Als u daadwerkelijk voor iCloud betaalt, zult u zeker veel meer foto's hebben om erop op te slaan. Hoewel iCloud ideaal is voor op Apple gerichte huishoudens, wilt u er misschien ook items van uw pc mee delen.

In die zin is het volkomen logisch om de map naar zoiets als een Dropbox- of OneDrive-map te verplaatsen, zodat je vervolgens op meerdere apparaten toegang hebt tot je iCloud-foto's. Als u niet zeker weet welke cloudservice voor u geschikt is, raden we u aan ons overzicht over dit onderwerp te lezen.

GERELATEERDE ARTIKELENApple iCloud installeren en gebruiken op Windows-computers Hoe u de beste cloudservice kiest voor uw behoeften en apparaten

We hopen dat je dit artikel nuttig vond. Als u vragen of opmerkingen heeft die u wilt toevoegen, laat dan uw feedback achter op ons discussieforum.

Meer verhalen

Geek Trivia: Videogamebedrijf Activision werd aangeklaagd door welke van deze dictators?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Offline Google Maps gebruiken op Android of iPhone

U kunt offline kaarten krijgen in Windows 10, maar wat als u offline kaarten op uw mobiele apparaat wilt en u een Android-apparaat of een iPhone of iPad gebruikt? Maak je geen zorgen. Het is eenvoudig om offline kaarten op die apparaten te downloaden met Google Maps.

Hoe je antennes onder de knie krijgt in Rocket League

Voetballen op een vlakke ondergrond? Psst, dat is zo vorig jaar. In de adrenalinerijke wereld van Rocket League speel je als een raket-aangedreven auto die kan springen, draaien en glijden over het veld, terwijl een te grote voetbal tussen twee doelen en maximaal acht spelers tegelijk jongleert. Er zijn veel tips

Geek Trivia: De uitvinder van het waterbed werd een patent geweigerd vanwege welke Sci-Fi-auteur?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Koop je fysieke media of ga je voor digitaal?

Koop je fysieke media of ga je voor digitaal? In ons huis hebben we langzaamaan een bibliotheek opgebouwd met Mickey Mouse-aankopen op iTunes voor de kleine. Zullen ze er zijn als hij opgroeit?

De invoegtoets gebruiken om gekopieerde inhoud in Word in te voegen

In Word kan de Insert-toets op het toetsenbord worden gebruikt om te schakelen tussen de modi Invoegen en Overtypen. Het kan echter ook worden gebruikt als sneltoets voor het invoegen van gekopieerde of geknipte inhoud op de huidige cursorpositie.

PC-games spelen waarvoor SafeDisc of SecuROM DRM vereist is op Windows 10, 8.1, 8, 7 en Vista

Microsoft haalde de krantenkoppen toen het de ondersteuning voor SafeDisc en SecuROM DRM van Windows 10 verwijderde. Recente beveiligingsupdates voor Windows Vista, 7, 8 en 8.1 hebben ook de ondersteuning voor deze DRM-schema's verwijderd uit oudere versies van Windows.

Geek Trivia: moderne aardappelen afkomstig uit de regio die nu wordt bewoond?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

(Snelle) internettoegang is veel te duur in de VS

Terwijl mensen het snoer blijven doorsnijden van traditionele diensten zoals kabel-tv en mobiele telefoons, vecht het kleine aantal gigantische bedrijven die bepalen hoe we verbinding maken met internet terug met hogere prijzen en vergoedingen die zijn ontworpen om ons te laten betalen voor het overstappen van hen.

Geek Trivia: Welk land heeft het hoogste aantal crematies?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!