Foto's omzetten in herinneringen op macOS

hoe-om-foto's-om te zetten in--en-8220;herinneringen-en-8221;-op-macos foto 1

Apple Photos scant automatisch uw gedenkwaardige gebeurtenissen, plaatsen en mensen en verzamelt ze in samengestelde collecties genaamd Herinneringen. U kunt ook uw eigen herinneringen maken en van elke herinnering een diavoorstelling maken die u kunt delen met vrienden en familie.

GERELATEERDE ARTIKELEN hoe-om-foto's-om te zetten in--en-8220;herinneringen-en-8221;-op-macos foto 2Snelle diavoorstellingen en projecten maken met foto's hoe-om-foto's-om te zetten in--en-8220;herinneringen-en-8221;-op-macos foto 4Hoe u ervoor kunt zorgen dat de foto's van uw Mac en iPhone worden gesynchroniseerd met iCloudHerinneringen zijn anders dan albums. Albums zijn slechts mappen waarin u foto's plaatst. Maar u kunt herinneringen maken van elk album of elke groep foto's in uw verzameling. Foto's zullen ook automatisch herinneringen maken van foto's die u maakt, op basis van een tijdsperiode of locatie, waardoor ze de beste verzamelingen worden.

Je zou Memories kunnen zien als een soort plakboekverzameling van dag tot dag. Als je bijvoorbeeld naar een feest gaat en een aantal foto's van jou en je vrienden maakt, verschijnen ze de volgende dag als een herinnering. Het is dan aan jou wat je ermee wilt doen, door het op te slaan, een diavoorstelling te maken, te delen of gewoon te laten vervagen.

Om Memories op je Mac te gebruiken, moet je eerst macOS Sierra gebruiken.

Om ervoor te zorgen dat Memories op al uw Apple-apparaten werkt, moet u iCloud configureren, inloggen met dezelfde Apple ID en iCloud Photo LIbrary inschakelen voor elk apparaat waarop u uw Memories wilt bekijken. Als u uw herinneringen op een 4e generatie Apple TV wilt zien, moet u ervoor zorgen dat deze is bijgewerkt naar tvOS 10 of hoger.

Herinneringen bekijken in de Foto's-app

U kunt Herinneringen op uw Mac bekijken door de app Foto's te openen en vervolgens op Herinneringen in de zijbalk te klikken en op een geheugen te dubbelklikken.

hoe-om-foto's-om te zetten in--en-8220;herinneringen-en-8221;-op-macos foto 5

Wanneer u een herinnering in Foto's bekijkt, bladert het langzaam door de inhoud, zodat u een voorbeeld kunt bekijken voordat u het opslaat, converteert naar een diavoorstelling of deelt. In het onderstaande voorbeeld laten we zien hoe Memories een Best of Last Month-verzameling heeft gemaakt.

hoe-om-foto's-om te zetten in--en-8220;herinneringen-en-8221;-op-macos foto 6

Je eigen herinneringen creëren

De Foto's-app maakt automatisch herinneringen aan op basis van foto's die u onlangs hebt gemaakt. U kunt echter vanuit elk album uw eigen herinneringen maken. Open het album en klik op Weergeven als geheugen in de rechterbovenhoek.

hoe-om-foto's-om te zetten in--en-8220;herinneringen-en-8221;-op-macos foto 7

Als alternatief, als u bladert vanaf het tabblad Alle foto's, kunt u op de groepstitel klikken en deze wordt automatisch geconverteerd naar een geheugen.

hoe-om-foto's-om te zetten in--en-8220;herinneringen-en-8221;-op-macos foto 8

Bewaar herinneringen voor later toegang

De toepassing Foto's maakt altijd nieuwe herinneringen op basis van nieuwe foto's die u toevoegt. Om herinneringen te bewaren zodat ze niet door nieuwe worden overschreven, scrolt u helemaal naar beneden en klikt u op Toevoegen aan herinneringen.

hoe-om-foto's-om te zetten in--en-8220;herinneringen-en-8221;-op-macos foto 9

Als u uw Herinneringen van naderbij wilt bekijken, dubbelklikt u er gewoon op om er een te openen en scrolt u vervolgens naar beneden om een ​​overzicht te bekijken van de foto's die in een bepaalde herinnering zijn opgenomen. Als u op Alles weergeven klikt, worden alle foto's in een geheugen weergegeven.

hoe-om-foto's-om te zetten in--en-8220;herinneringen-en-8221;-op-macos foto 10

Scrol helemaal naar de onderkant van een herinnering en je kunt een persoon of groep selecteren om meer soortgelijke foto's te zien, op een plaats klikken om meer foto's in de buurt te bekijken of andere gerelateerde herinneringen ontdekken, die zijn gesorteerd op gebeurtenissen, scènes, plaatsen en mensen.

hoe-om-foto's-om te zetten in--en-8220;herinneringen-en-8221;-op-macos foto 11

Elk geheugen veranderen in een diavoorstelling om te delen

Zoals we in het begin al zeiden, kunt u uw herinneringen omzetten in diavoorstellingen die u kunt delen met uw vrienden en familie. Als je tevreden bent met de foto's die je in je geheugen hebt verzameld, klik je op de diavoorstellingpijl in de werkbalk van Foto's. Van daaruit kun je een thema en bijbehorende muziek kiezen (de iOS-versie heeft nog een paar opties en noemt ze Films).

hoe-om-foto's-om te zetten in--en-8220;herinneringen-en-8221;-op-macos foto 13

Als u een herinnering wilt delen die u of de app heeft gemaakt, klikt u op de knop Delen in de bovenste werkbalk. Zoals je kunt zien, kun je je herinneringen delen via iCloud Photo Sharing, Facebook, Berichten en meer.

De functie Herinneringen is een geweldige manier om uw foto's te distilleren tot iets toegankelijks en zinvols. Of het nu een dag op het strand is, een vakantie naar Europa, of gewoon een barbecue met vrienden, het laat je foto's herontdekken die anders verloren zouden zijn gegaan in de drukte van nieuwe foto's.

Meer verhalen

Haal het meeste uit 'Google Now' op uw smartphone

Vergeleken met Siri van Apple was het idee van wat Google Now is voor de meeste mensen nogal vaag. Hoewel het misschien lijkt alsof het de Android-tegenhanger is van Apple's f ...

Straatverlichting in Las Vegas wordt aangedreven door jouw voetstappen

De zonne- en kinetische energiestations van EnGoPlanet hebben ook wifi-hotspots en beveiligingscamera's.

5 waterdichte fitnesstrackers ontworpen voor het zwembad

We hebben altijd geweten dat fysieke activiteit een sleutelfactor is voor onze gezondheid. Maar het bepalen van de effectiviteit van onze trainingsroutines was niets meer dan een gok...

Heeft uw kleine onderneming echt een marketingplan nodig?

Het heeft geen zin om het te ontkennen - marketing is een cruciaal onderdeel van het succes van een klein bedrijf.

Verhoogt de dekking van werknemersmonitoring de productiviteit?

Een beroemde studie in de psychologie, het Hawthorne-effect genoemd, geeft aan dat mensen hun gedrag veranderen, zoals harder werken en beter presteren, omdat...

Relaties zijn wat hard werken tot succes maakt

Het opbouwen van een goede band met klanten en medewerkers is belangrijk voor de groei van een bedrijf.

Live eSports! In VR! Op je gezicht!

Sliver.tv en ESL zullen volgende week 'League of Legends' en 'Counter-Strike: Global Offensive' in VR livestreamen.

Waarom de cyber van Trump de sterkste is?

Verwacht niet veel hacks en lekken van het Witte Huis van Trump. Dit is waarom.

Ontspan, je Facebook-vrienden zijn (waarschijnlijk) niet dood

Iemand vertelt Facebook dat de Dag van de Doden al voorbij is.

Hands-on met Snapchat-brillen

Er waren lange rijen bij de Snapbot van Venice Beach, maar we pakten een paar Snapchat-brillen.