Hoe u uw Google-zoekgeschiedenis op Android kunt wissen

hoe-uw-google-zoekgeschiedenis-op-android-foto-wisser

Als een vriend je vraagt ​​om je smartphone te lenen om iets op internet te zoeken, wil je waarschijnlijk niet dat je privézoekopdrachten worden weergegeven in het gebied voor automatisch aanvullen wanneer ze hun zoektermen beginnen in te typen.

Er zijn een aantal manieren om zoekitems uit uw Google-zoekgeschiedenis te verwijderen. De eerste methode is snel en handig als u slechts een paar specifieke termen wilt verwijderen. De tweede methode is handig als u veel van uw recente zoekitems in één keer wilt verwijderen.OPMERKING: zorg ervoor dat uw Google-zoekapp up-to-date is. U kunt in de Google Play Store controleren of u de app moet bijwerken.

Als u slechts een paar specifieke items uit uw Google-zoekgeschiedenis wilt wissen, hoeft u zich daarvoor niet aan te melden bij uw Google-account. Raak eenvoudig het Google-zoekvak (in staande modus) of het Google-pictogram aan de linkerkant (in liggende modus) aan.

Wanneer het Google-zoekscherm wordt weergegeven, raakt u het zoekvak aan. De laatste paar items in uw zoekgeschiedenis worden onder het zoekvak weergegeven. Houd uw vinger op het zoekitem in de lijst dat u wilt verwijderen.

hoe-uw-google-zoekgeschiedenis-op-android-foto-wisser 3

Wanneer het dialoogvenster Verwijderen uit zoekgeschiedenis wordt weergegeven, raakt u OK aan.

hoe-uw-google-zoekgeschiedenis-op-android-foto-wisser 4

Als u veel zoekitems tegelijk uit uw Google-zoekgeschiedenis wilt wissen, logt u in op uw Google-account in een browser op uw Android-apparaat.

hoe-uw-google-zoekgeschiedenis-op-android-foto-wisser

Raak Instellingen aan in de rechterbenedenhoek van het browservenster en raak vervolgens Geschiedenis aan in het pop-upmenu.

hoe-uw-google-zoekgeschiedenis-op-android-foto-wisser 6

Op het scherm Geschiedenis worden alle zoekitems die u hebt gebruikt, per dag weergegeven. Boven de lijst bevindt zich een knop met een selectievakje (in rood aangegeven hieronder links van de knop Items verwijderen). Raak de knop van het selectievakje aan om alle zoekitems op de huidige pagina te selecteren. Tik vervolgens op Items verwijderen om alle items op de huidige pagina te verwijderen.

OPMERKING: U kunt ook de selectievakjes naast de zoekitems gebruiken (in plaats van de selectievakje-knop bovenaan) om specifieke items te selecteren die u wilt verwijderen. Tik vervolgens op Items verwijderen om die items te verwijderen.

Om toegang te krijgen tot oudere zoekitems, raakt u de knop Ouder aan boven de lijst met zoektermen aan de rechterkant van het browservenster.

hoe-uw-google-zoekgeschiedenis-op-android-foto-wisser 7

Nadat u enkele zoekitems op het scherm Geschiedenis heeft verwijderd, wordt een bericht weergegeven met de melding hoeveel zoekitems uit uw geschiedenis zijn verwijderd.

hoe-uw-google-zoekgeschiedenis-op-android-foto-wisser 8

Raadpleeg ons artikel over het verwijderen van uw browsegeschiedenis in verschillende browsers in Android voor meer veiligheid wanneer u op internet surft op uw Android-apparaat.

Meer verhalen

eMMC versus SSD: niet alle solid-state opslag is gelijk

Niet alle solid-state opslag is zo snel als een SSD. eMMC is het soort flash-opslag dat je op goedkope tablets en laptops aantreft. Het is langzamer en goedkoper dan een traditionele SSD die je op duurdere computers zou vinden.

Hoe stelt u geavanceerde Google-zoekcriteria in?

Het is gemakkelijk om meer resultaten te krijgen dan u nodig heeft of wilt bij het uitvoeren van een online zoekopdracht, maar wat doet (of gebruikt) u als u de parameters van de zoekopdracht echt wilt beperken? De SuperUser Q&A-post van vandaag bevat de antwoorden op het verzoek van een verwarde lezer om hulp.

Geek Trivia: welk populair sci-fi-boek begon als een radioshow?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Wat is het nut van de Chromecast HDMI-extender? Heb ik het nodig?

Mediacenter-sticks zoals de Chromecast zijn populairder dan ooit en veel van hen worden geleverd met kleine 3-4-inch HDMI-verlengkabels. Waar zijn de kabels voor en heb je ze echt nodig? Lees verder terwijl we uitleggen waarom, zelfs als uw Chromecast zonder deze goed werkt, wilt u hem misschien aansluiten

Geek Trivia: was de eerste staat die een officiële staatsdinosaurus adopteerde?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Wat is het verschil tussen enkele en dubbele aanhalingstekens in de Bash Shell?

Tekst tussen aanhalingstekens plaatsen is vrij standaard op de opdrachtregel, vooral als het gaat om bestanden met spaties in de namen, maar hoe weet u of u enkele of dubbele aanhalingstekens moet gebruiken? Laten we eens kijken naar het verschil en wanneer u de ene versus de andere moet gebruiken.

Waarom weigert Windows al het RAM-geheugen dat op een computer is geïnstalleerd te gebruiken?

Er gaat niets boven het geweldige gevoel om eindelijk een grote upgrade op je computer uit te kunnen voeren, maar wat doe je als je systeem weigert gebruik te maken van de hele upgrade? De SuperUser Q&A-post van vandaag heeft het antwoord op de vraag van een gefrustreerde lezer.

Geek Trivia: wat verzamelt een hemipteroloog?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: het enige land met een invasieve kudde nijlpaarden is?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

HTG beoordeelt de D-Link DIR-880L: een eenvoudig werkpaard met gemakkelijke toegang op afstand

Als u op zoek bent naar een betrouwbare router met eenvoudige installatie, beheer en eenvoudige netwerkopslag, dan is de D-Link DIR-880L een slank en verreikend werkpaard dat aan uw behoeften voldoet.