Hoe u zich afmeldt bij Facebook Messenger op uw Android-apparaat

hoe-uit-loggen-van-facebook-messenger-op-uw-android-apparaat foto 1

Sinds Facebook besloot om mensen te dwingen Facebook Messenger te gebruiken om berichten via Facebook te verzenden en ontvangen, zijn veel mensen niet blij. Als je hebt besloten om het te installeren en in te loggen, heb je waarschijnlijk ontdekt dat er geen manier is om uit te loggen.

Facebook Messenger is misschien wel de gemakkelijkste manier om in contact te blijven met je vrienden op Facebook, maar je wilt misschien niet dat het altijd actief is. Helaas is er geen uitlogknop of optie op de interface zoals op Facebook. Er is echter een manier om uit te loggen bij de app wanneer u deze niet gebruikt.Om te beginnen moet je Messenger uit de lijst met recente apps verwijderen als je het onlangs hebt uitgevoerd. Raak de knop Recente apps op uw Android-apparaat aan, zoals weergegeven in rood omlijnd in de onderstaande afbeelding.

Houd uw vinger op de miniatuur van de Messenger-app totdat een pop-upmenu wordt weergegeven. Raak Verwijderen uit lijst aan in het pop-upmenu.

hoe-uit-log-uit-van-facebook-messenger-op-uw-android-apparaat foto 3

Raak de startknop aan om terug te keren naar het startscherm. Veeg omlaag vanaf de bovenste balk en raak Instellingen aan in het vervolgkeuzemenu.

hoe-uit-loggen-van-facebook-messenger-op-uw-android-apparaat foto 4

Tik in het gedeelte Apparaat van het scherm Instellingen op Apps.

hoe-uit-log-uit-van-facebook-messenger-op-uw-android-apparaat foto 5

Scroll naar beneden in de lijst Gedownload op het scherm Apps totdat je Messenger ziet en raak het aan.

hoe-uit-loggen-van-facebook-messenger-op-uw-android-apparaat foto 6

Raak op het scherm App-info de knop Gegevens wissen aan.

hoe-uit-loggen-van-facebook-messenger-op-uw-android-apparaat foto 7

De app-gegevens verwijderen? dialoogvenster verschijnt. Raak OK aan om de gegevens voor Messenger te verwijderen en uit te loggen bij de app.

hoe-uit-loggen-van-facebook-messenger-op-uw-android-apparaat foto 8

De knop Gegevens wissen wordt grijs en de hoeveelheid gegevens daalt tot 0,00B. Raak de startknop op uw apparaat aan om terug te keren naar het startscherm.

hoe-uit-loggen-van-facebook-messenger-op-uw-android-apparaat foto 9

De volgende keer dat u Messenger start, ziet u het Welkom bij Messenger-scherm met uw naam vermeld, maar u wordt niet automatisch aangemeld. Omdat Messenger volledig is geïntegreerd met de Facebook-app, wordt uw Facebook-profielnaam weergegeven op de Messenger-welkomst scherm, zodat u gewoon Doorgaan kunt aanraken om in te loggen, zonder dat u elke keer uw inloggegevens hoeft in te voeren.

Als een vriend uw apparaat wil gebruiken om zijn Facebook-berichten te bekijken, hoeft hij alleen onderaan het scherm op Account wisselen aan te raken. Houd er echter rekening mee dat als u bent aangemeld bij Facebook, iedereen de knop Doorgaan kan aanraken als ze uw telefoon lenen en inloggen op uw Facebook-account in Messenger.

hoe-uit-loggen-van-facebook-messenger-op-je-android-apparaat foto 10

Als u niet wilt dat uw Facebook-profielnaam wordt weergegeven op het welkomstscherm van Messenger, zodat iedereen gemakkelijk kan inloggen op uw Facebook-account in Messenger als ze uw apparaat te pakken krijgen, moet u zich ook afmelden bij de Facebook-app . Wanneer u vervolgens Messenger opent, wordt u gevraagd om u aan te melden bij uw Facebook-account.

hoe-uit-loggen-van-facebook-messenger-op-uw-android-apparaat foto 11

GERELATEERDE ARTIKELEN hoe-uit-loggen-van-facebook-messenger-op-uw-android-apparaat foto 12Alles wat u moet weten over het beheren van app-machtigingen op Android De app-machtigingen van Android waren net vereenvoudigd - nu zijn ze veel minder veilig

Misschien wilt u meer lezen over app-machtigingen op Android, zodat u een beter begrip heeft van de typen machtigingen die worden vermeld wanneer u een app installeert. Houd er ook rekening mee dat de app-machtigingen van Android zijn vereenvoudigd en daardoor minder veilig zijn geworden.

Meer verhalen

Voorkom dat Windows om een ​​wachtwoord vraagt ​​bij het ontwaken uit de slaapstand/stand-by

Als u Windows hebt geconfigureerd om u automatisch aan te melden in plaats van een wachtwoord in te voeren, vindt u het misschien vervelend dat u nog steeds een wachtwoord moet invoeren wanneer uw pc uit de slaapstand komt. Hier is de snelle oplossing.

Waarom u waarschijnlijk niet extra wilt betalen voor een snellere CPU in uw laptop of tablet

Wanneer u een nieuwe laptop of tablet koopt, kunt u deze vaak aanpassen door extra te betalen voor een snellere CPU. Maar dit is misschien geen goed idee - de duurdere CPU is misschien minder geschikt voor het apparaat!

Geek Trivia: het eerste universele leerplichtsysteem werd gevonden?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Jumpshare is een supereenvoudige manier om bestanden online te delen

Tegenwoordig kun je bestanden delen met alle verschillende cloudopslagproviders zoals Dropbox en OneDrive, maar als alles wat je wilt een supereenvoudige manier is om bestanden met mensen te delen, is Jumpshare misschien de moeite van het bekijken waard.

eMMC versus SSD: niet alle solid-state opslag is gelijk

Niet alle solid-state opslag is zo snel als een SSD. eMMC is het soort flash-opslag dat je op goedkope tablets en laptops aantreft. Het is langzamer en goedkoper dan een traditionele SSD die je op duurdere computers zou vinden.

Hoe stelt u geavanceerde Google-zoekcriteria in?

Het is gemakkelijk om meer resultaten te krijgen dan u nodig heeft of wilt bij het uitvoeren van een online zoekopdracht, maar wat doet (of gebruikt) u als u de parameters van de zoekopdracht echt wilt beperken? De SuperUser Q&A-post van vandaag bevat de antwoorden op het verzoek van een verwarde lezer om hulp.

Geek Trivia: welk populair sci-fi-boek begon als een radioshow?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Wat is het nut van de Chromecast HDMI-extender? Heb ik het nodig?

Mediacenter-sticks zoals de Chromecast zijn populairder dan ooit en veel van hen worden geleverd met kleine 3-4-inch HDMI-verlengkabels. Waar zijn de kabels voor en heb je ze echt nodig? Lees verder terwijl we uitleggen waarom, zelfs als uw Chromecast zonder deze goed werkt, wilt u hem misschien aansluiten

Geek Trivia: was de eerste staat die een officiële staatsdinosaurus adopteerde?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Wat is het verschil tussen enkele en dubbele aanhalingstekens in de Bash Shell?

Tekst tussen aanhalingstekens plaatsen is vrij standaard op de opdrachtregel, vooral als het gaat om bestanden met spaties in de namen, maar hoe weet u of u enkele of dubbele aanhalingstekens moet gebruiken? Laten we eens kijken naar het verschil en wanneer u de ene versus de andere moet gebruiken.