Hoe de nieuwe multi-monitor taakbalk in Windows 8 of 10 te tweaken

Jarenlang hebben gebruikers zich afgevraagd waarom Microsoft de taakbalk in vredesnaam niet aanpasbaar en bruikbaar zou maken op meerdere monitoren. Gelukkig bevatten Windows 8 en 10 een nieuwe functie die het veel beter maakt. Hier is een snelle blik voor degenen die ze nog niet hebben gezien.

De nieuwe taakbalk in Windows 8 (en Windows 10) omvat uiteindelijk meerdere monitoren en kan worden aangepast zodat de taakbalkknoppen op elke monitor de knoppen zijn voor geopende vensters op die monitor. U kunt desgewenst ook beide taakbalken alle vensters laten weergeven.De taakbalk voor meerdere monitoren aanpassen

Om toegang te krijgen tot de nieuwe instellingen, gaat u naar Taakbalkeigenschappen door met de rechtermuisknop op de taakbalk te klikken en Eigenschappen te kiezen. Eenmaal daar ziet u het gedeelte Meerdere beeldschermen onder aan het dialoogvenster, waar u snel het vakje kunt aanvinken om het weergeven van de taakbalk op verschillende beeldschermen in of uit te schakelen.

hoe-de-nieuwe-multimonitor-taakbalk-in-windows-8-of-10-foto 2 te tweaken

Met de vervolgkeuzelijst Taakbalkknoppen weergeven in kunt u kiezen waar de knoppen worden weergegeven. De schermafbeelding aan het begin van dit artikel was bijvoorbeeld van de primaire taakbalk en deze is van de taakbalk op de tweede monitor:

Wilt u grotere taakbalkknoppen maken op de tweede monitor? U kunt ook de instelling Knoppen op andere taakbalken wijzigen.

Het is allemaal heel eenvoudig, en je bent dit waarschijnlijk al tegengekomen als je meer dan een paar minuten in Windows 8 of 10 hebt doorgebracht ... maar voor degenen die dat niet hebben gedaan, is het geweldig om te weten dat Windows ons eindelijk een multi- taakbalk bewaken.

Meer verhalen

Hoe F.lux en Philips Hue Lights te synchroniseren voor oogvriendelijke avondverlichting

F.lux is een handige kleine app die 's avonds het licht van je computerscherm verwarmt om je te helpen beter te slapen. De Hue-lampen van Philips kunnen ook hun kleurtemperatuur aanpassen. Deze slimme integratie verbindt de twee, zodat je scherm en je algemene kamerverlichting samen veranderen.

Geek Trivia: Welke van deze productiviteitsgidsen veroverde in het begin van de jaren 2000 de technische gemeenschap stormenderhand?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Een nieuwe Sonos-speaker instellen

Bluetooth-luidsprekers zijn zo 2014. Hoewel ze geweldig zijn op een individuele draagbare basis, hebben ze slechts een effectief bereik van ongeveer 30 voet. Erger nog, je kunt meestal maar één Bluetooth-luidspreker tegelijk vanaf één apparaat bedienen en de geluidskwaliteit is niet geweldig via Bluetooth. Dat is echter waar

Meerdere afbeeldingen combineren in een PDF-bestand op Android

Je hebt foto's gemaakt van een papieren document met je Android-telefoon en nu moet je het naar iemand sturen. We laten u een eenvoudige manier zien waarop u deze afbeeldingen naar een PDF-bestand kunt converteren, zodat u dit document gemakkelijker kunt delen.

Vermijd Java's Ask Toolbar-installaties met deze ene rare registerhack

Java probeert de vreselijke Ask Toolbar en andere irritante rommel - sorry, gesponsorde software - te installeren wanneer je het installeert. Erger nog, Java bundelt deze junkware met beveiligingsupdates. Deze registerhack vertelt Java om dat spul nooit te installeren.

Moet je de Nest Learning Thermostat van Google kopen?

Thermostaten zijn slechts een van de vele huishoudelijke artikelen die een slimme upgrade krijgen in de recente druk op domotica en interconnectiviteit. Is het de moeite waard om een ​​slimme thermostaat aan te schaffen? Lees verder terwijl we de Nest Learning Thermostat beoordelen en je vertellen wat we denken na drie maanden leven met

3 gratis manieren om op afstand verbinding te maken met het bureaublad van uw Mac

Apple verkoopt Apple Remote Desktop in de Mac App Store voor $ 80, maar je hoeft geen geld uit te geven om op afstand verbinding te maken met je Mac. Er zijn gratis oplossingen, waaronder een die in je Mac is ingebouwd.

Alles wat u moet weten over het gebruik van een MicroSD-kaart met uw Amazon Fire-tablet

Amazon's $ 50 Fire Tablet wordt alleen geleverd met 8 GB opslagruimte, maar ondersteunt ook MicroSD-kaarten. Een MicroSD-kaart is een goedkope manier om extra opslagruimte toe te voegen aan uw tablet en deze te gebruiken voor muziek, video's, apps en andere soorten inhoud.

Hoe AutoRun-malware een probleem werd op Windows en hoe het (meestal) werd opgelost

Dankzij slechte ontwerpbeslissingen was AutoRun ooit een enorm beveiligingsprobleem op Windows. Met behulp van AutoRun kon schadelijke software worden gestart zodra u schijven en USB-drives in uw computer stopte.

Wanneer moet u versleuteling gebruiken?

Meer besturingssystemen bevatten standaard codering, wat prima is. Maar als uw besturingssysteem dat niet doet, hoeft u waarschijnlijk niet alles te versleutelen met software van derden.