Hoe u niet-afdrukbare tekens in Word kunt weergeven

hoe-niet-afdrukbare-tekens-in-word-foto-weer te geven 1

Naast de normale inhoud van uw documenten in Word, zijn er ook tekens die normaal niet op het scherm verschijnen. Daarnaast gebruikt Word verschillende speciale tekens voor zijn eigen doeleinden, zoals tekens om het einde van een regel of een alinea aan te geven.

Word verwijst naar deze speciale tekens als niet-afdrukbare tekens. Waarom zou u niet-afdrukbare tekens in een document willen weergeven? Het is gemakkelijker om de spatiëring en lay-out in uw document te begrijpen wanneer deze speciale tekens worden weergegeven. U kunt bijvoorbeeld zien wanneer u twee spaties tussen woorden hebt ingevoegd of een extra regelterugloop hebt toegevoegd. Maar het kan voorkomen dat u deze tekens wilt verbergen om uw document te bekijken zoals het wordt afgedrukt. We laten u zien hoe u deze tekens eenvoudig kunt weergeven en verbergen.OPMERKING: we hebben Word 2013 gebruikt om deze functie te illustreren.

Klik op het tabblad Bestand om specifieke niet-afdrukbare tekens weer te geven.

hoe-niet-afdrukbare-tekens-in-word-foto weer te geven 2

Klik in het backstage-scherm op Opties in de lijst met items aan de linkerkant.

hoe-niet-afdrukbare-tekens-in-word-foto-weer te geven 3

Klik in het dialoogvenster Opties voor Word op Weergeven in de lijst met items aan de linkerkant.

hoe-niet-afdrukbare-tekens-in-word-foto-weer te geven 4

Schakel in het gedeelte Deze opmaakmarkeringen altijd op het scherm weergeven de selectievakjes in voor de niet-afdrukbare tekens die u altijd in uw document wilt weergeven. Het selectievakje Alle opmaakmarkeringen weergeven schakelt de weergave van de niet-afdrukbare tekens in het document in. Dit selectievakje heeft geen invloed op de afzonderlijke instellingen in het gedeelte Deze opmaakmarkeringen altijd op het scherm weergeven.

hoe-niet-afdrukbare-tekens-in-word-foto-weer te geven 5

Klik op OK om uw selecties op te slaan en het dialoogvenster Word-opties te sluiten.

hoe-niet-afdrukbare-tekens-in-word-foto-weer te geven 6

U kunt ook de knop gebruiken die eruitziet als een achterwaartse P (technisch gezien een pilcrow genoemd) in het gedeelte Alinea van het tabblad Start om niet-afdrukbare tekens weer te geven en te verbergen.

OPMERKING: De achteruit P-knop heeft dezelfde functie als het selectievakje Alle opmaakmarkeringen weergeven op het scherm Weergave van het dialoogvenster Woordopties. Het wisselen van het een heeft invloed op het ander.

hoe-niet-afdrukbare-tekens-in-word-foto-weer te geven 7

Merk op dat alle opmaakmarkeringen die u op het scherm Weergave van het dialoogvenster Woordopties hebt geselecteerd, hoe dan ook worden weergegeven, zelfs wanneer u op de achterste P-knop in het gedeelte Alinea van het tabblad Start klikt om niet-afdrukbare tekens uit te schakelen.

Meer verhalen

Geek Trivia: De Britse Royal Navy beschouwde rantsoenen van welk levensmiddel als een militair geheim?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Alle vrienden uitnodigen voor uitnodigingen voor Facebook-evenementen of ze blokkeren

Als je ooit een Facebook-evenement hebt gemaakt, weet je dat het moeilijk kan zijn om meer dan een paar vrienden tegelijk uit te nodigen. Gelukkig is er een nieuwe manier om bijna al je vrienden eenvoudig met twee klikken uit te nodigen. Wil je geen uitnodigingen voor evenementen ontvangen? Je kunt ze ook blokkeren.

Automatisch twee spaties toevoegen na een periode in Word 2013

Er was een oude typografische conventie dat het gepast is om twee spaties na een zin te gebruiken. Dit kwam omdat monospaced type een uniform uiterlijk heeft en twee spaties tussen zinnen de tekst opsplitsten en het gemakkelijker maakten om te lezen.

Hoe iMessage Group-teksten op uw iPhone te hernoemen

Iedereen is op een bepaald moment in hun leven wel eens in een groepsbericht geweest. Maar wat kun je doen als je er een aantal tegelijk hebt staan ​​en niet weet welke welke moet zijn?

Als ik tijdens het opstarten op de juiste toets druk, ga ik dan naar BIOS of CMOS?

Wanneer u het punt bereikt waarop u leert hoe u de opstartinstellingen van uw computer moet configureren, raakt u misschien in de war over BIOS en CMOS. Welke gebruik je eigenlijk om die instellingen te wijzigen? De SuperUser Q&A-post van vandaag heeft het antwoord op de vraag van een nieuwsgierige lezer.

Geek Trivia: Welke stad wordt vastgelegd door de aardse foto met de hoogste resolutie ter wereld?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe u de juiste monitor voor uw pc kiest

Je besteedt de hele tijd dat je op de pc zit te staren naar die monitor - zou het niet een goede moeten zijn? Vandaag ontcijferen we de specificaties en monitoren we jargon om u te helpen het best mogelijke LCD-scherm voor uw behoeften te vinden.

5 manieren om Windows 7 op uw nieuwe pc te krijgen

Ja, Windows 7 is nog steeds beschikbaar. Als je een nieuwe pc wilt en je wilt ook Windows 7, dan kun je die waarschijnlijk krijgen. Dit is het gemakkelijkst voor bedrijven, maar zelfs thuisgebruikers hebben manieren om Windows 7 te krijgen.

Een archief van al uw Google-gegevens maken en downloaden

Toen Google aankondigde dat je een archief van al je zoekgegevens kunt downloaden, was de doordringende houding eindelijk cool! Wat u misschien niet weet, is dat u al andere waardevolle gegevens kunt downloaden met een weinig bekende service genaamd Google Takeout.

Schermtips uitschakelen in Word 2013

Wanneer u de opdrachten op het lint in Word gebruikt, is het u misschien opgevallen dat er pop-upvensters verschijnen wanneer u uw muis over de knoppen beweegt. Dit zijn ScreenTips en kunnen handig zijn als referentie. Als ze u echter afleiden, kunnen ze gemakkelijk worden uitgeschakeld.