Eigenaarsinformatie weergeven op het vergrendelscherm op uw Android-telefoon

hoe-je-eigenaar-informatie-op-het-vergrendelscherm-op-je-android-telefoon-foto weer te geven 1

Als u uw Android-apparaat verliest, is het onwaarschijnlijk dat u het terugkrijgt. Er zijn echter enkele vriendelijke zielen die zullen proberen het terug te sturen, maar als het apparaat is vergrendeld, weten ze niet hoe ze je kunnen bereiken.

U kunt uw contactgegevens eenvoudig weergeven op het vergrendelscherm, iemand die uw apparaat vindt, kan contact met u opnemen om het terug te sturen. We laten u zien hoe u een Google Nexus 7 als voorbeeld gebruikt.Sleep op het startscherm omlaag vanaf de meldingenbalk aan de rechterkant en tik op Instellingen.

hoe-je-eigenaar-informatie-op-het-vergrendelscherm-op-je-android-telefoon-foto 2 weer te geven

Tik op het scherm Instellingen onder Persoonlijk op Beveiliging.

hoe-je-eigenaar-informatie-op-het-vergrendelscherm-op-je-android-telefoon-foto 3 weer te geven

Tik in het gedeelte Schermbeveiliging van het scherm Beveiliging op Eigenaarsinfo.

hoe-je-eigenaar-informatie-op-het-vergrendelscherm-op-je-android-telefoon-foto weer te geven 4

Voer uw contactgegevens in op het informatiescherm van de eigenaar en raak vervolgens de pijl omlaag aan om het toetsenbord te verbergen.

hoe-je-eigenaar-informatie-op-het-vergrendelscherm-op-je-android-telefoonfoto weer te geven 5

Zorg ervoor dat het selectievakje Eigenaarsgegevens weergeven op vergrendelscherm is aangevinkt. Druk op de knop Terug om terug te keren naar het scherm Beveiliging.

hoe-je-eigenaar-informatie-op-het-vergrendelscherm-op-je-android-telefoonfoto weer te geven 6

Als u wilt dat uw apparaat onmiddellijk wordt vergrendeld wanneer u op de aan/uit-knop drukt, schakelt u het selectievakje Aan/uit-knop vergrendelt direct op het scherm Beveiliging in.

hoe-je-eigenaar-informatie-op-het-vergrendelscherm-op-je-android-telefoonfoto weer te geven 7

De volgende keer dat u uw scherm vergrendelt, worden uw contactgegevens weergegeven op het vergrendelscherm, zoals weergegeven in de afbeelding aan het begin van dit artikel.

Meer verhalen

Futurama Wallpaper-collectie voor je iPhone

Nu er later dit jaar geruchten gaan over een Simpsons-Futurama-crossover, loop je de kans dat je de bemanning van Planet Express meer dan ooit mist. Maar totdat je ze weer in actie kunt zien, bezoek deze bekende vrienden op het scherm van je iPhone met de eerste in onze serie Futurama

Geek Trivia: In 1960 verwarde het NORAD-systeem voor vroegtijdige waarschuwing wat als een grootschalige Sovjet-nucleaire aanval?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

De opdrachtprompt openen als beheerder in Windows 8 of 10

Normaal gesproken kan de opdrachtprompt worden geopend als een gewone gebruiker om opdrachten uit te voeren waarvoor geen beheerdersrechten nodig zijn. Als u echter een opdracht moet uitvoeren waarvoor beheerdersrechten zijn vereist, moet u het opdrachtpromptvenster als beheerder openen.

Hoe PHP Source van de terminal te downloaden met Wget

Het downloaden van bestanden van de PHP-mirrors is vervelend, omdat de redirector standaard de naam van de bestandsnaam verandert in alleen mirror. Dus hoe los je dit op? Gelukkig heeft wget een eenvoudig argument dat je kunt gebruiken om het te repareren - en het is handig voor veel scenario's.

Hoe heeft het toevoegen van geheugen de gamingprestaties voor een AMD APU aanzienlijk verbeterd?

Wanneer u de hardware van uw computer opwaardeert, is het een gegeven dat u een prestatieverbetering verwacht, maar soms krijgt u een onverwacht significante toename boven waar u op had gerekend. De SuperUser Q&A-post van vandaag helpt een verwarde, maar gelukkige gamer te begrijpen hoe hij geluk had toen hij zijn upgrade

Geek Trivia: NASA is gemaakt onder welke Amerikaanse president?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

64-bits versies van Google Chrome nu beschikbaar in het bètaversiekanaal

Google heeft begin juni 64-bits builds van Chrome beschikbaar gemaakt in de Dev- en Canary-kanalen, maar vanaf deze week zijn die 64-bits builds overgestapt naar het Beta-kanaal. Dus als u wachtte op een stabielere versie om te proberen, dan is dit het moment om een ​​kopie van de nieuwe 64-bits versie te pakken

De dikte van de knipperende Windows-toetsenbordcursor wijzigen

Is het je ooit opgevallen dat kleine knipperende lijntje aan het einde van wat je typt? Natuurlijk heb je dat! Maar wist je dat je de lijn donkerder kunt maken als je dat wilt? Het is ook een leuke grap om met je vrienden te rotzooien.

Geek Trivia: wordt er geen Nobelprijs aangeboden?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

AV-Test.org test 17 antivirus-apps voor opschoning en reparatieprestaties

Het is een fulltime baan om uw systeem malwarevrij te houden, maar wat doet u als uw systeem wordt overgenomen door malware? Wat zijn de beste antivirusprogramma's om een ​​geïnfecteerd systeem op te ruimen? AV-Test.org besloot daar achter te komen door zeventien antivirus-apps te testen gedurende een periode van tien maanden.