Toegang tot het register uitschakelen in Windows 7

Als u niet weet wat u in het register doet, kunt u uw computer behoorlijk verknoeien. Vandaag laten we u zien hoe u kunt voorkomen dat gebruikers toegang krijgen tot het register en er wijzigingen in kunnen aanbrengen.

Editor voor lokaal groepsbeleid gebruiken

Opmerking: deze methode gebruikt de Groepsbeleid-editor die niet beschikbaar is in Home-versies van Windows.Typ eerst gpedit.msc in het zoekvak in het menu Start.

hoe-toegang-tot-het-register-in-windows-7 foto uit te schakelen

Wanneer de Groepsbeleid-editor wordt geopend, navigeert u naar Gebruikersconfiguratie Beheersjablonen en selecteert u vervolgens Systeem. Dubbelklik onder Instelling in het rechterdeelvenster op Toegang tot registerbewerkingstools voorkomen.

hoe-toegang-tot-het-register-in-windows-7-foto uit te schakelen

Selecteer het keuzerondje naast Ingeschakeld, klik op OK en sluit de Groepsbeleid-editor af.

hoe-toegang-tot-het-register-in-windows-7 foto 3

Als een gebruiker nu toegang probeert te krijgen tot het register...

Ze krijgen het volgende bericht met de mededeling dat ze er geen toegang toe hebben.

hoe-toegang-tot-het-register-in-windows-7 foto uit te schakelen 5

Register Enabler & Disabler gebruiken 3

Als u de Home- of Starter-versie van Windows 7 gebruikt, kunt u een handig hulpprogramma gebruiken met de naam Registry Enabler & Disabler (link hieronder). Deze app werkt ook op XP en Vista.

Er is geen installatie bij betrokken, dus u kunt het uitvoeren vanaf een flashstation, het register uitschakelen en vervolgens de flashdrive meenemen terwijl de gebruiker op de computer zit.

Nogmaals, als de gebruiker probeert toegang te krijgen tot het register, krijgt hij de volgende foutmelding ...

hoe-toegang-tot-het-register-in-windows-7-foto uit te schakelen

Als u een van deze opties gebruikt, kunnen gebruikers geen toegang krijgen tot het register of registerhacks uitvoeren. Natuurlijk, als je een gedeelde computer hebt, wil je misschien andere gebruikers met een standaardaccount instellen, omdat ze hoe dan ook geen wijzigingen in het register kunnen aanbrengen.

Download Register Enabler & Disabler 3

Meer verhalen

Voorbeeld van links en afbeeldingen in Google Chrome

Iedereen die de CoolPreviews-extensie in Firefox heeft gebruikt, weet hoe geweldig dat voorbeeldvenster kan zijn. Nu kunt u dezelfde soort functionaliteit in Chrome krijgen met de ezLinkPreview-extensie.

Ben jij een IT-nerd? Waarom niet schrijven voor How-To Geek?

Solliciteer dan als je over de volgende eigenschappen beschikt:

Bekijk de echte links achter verkorte URL's in Chrome

Wanneer u verkorte URL's tegenkomt, is er altijd die zorg in uw achterhoofd over waar ze echt naar toe leiden. Nu kunt u een voorproefje krijgen van de echte links achter die URL's met de View Thru-extensie voor Google Chrome.

Hoe u het geheugengebruik van uw browser kunt vergelijken met Google Chrome

Ooit geprobeerd erachter te komen hoeveel geheugen Google Chrome of Internet Explorer precies gebruikt? Omdat ze elk een aantal keren in Taakbeheer verschijnen, is het niet zo eenvoudig! Hier is de snelle en gemakkelijke manier om ze te vergelijken.

Hoe een audio-cd naar FLAC te rippen met Foobar2000

Foobar2000 is een geweldige audiospeler die volledig aanpasbaar is, weinig systeembronnen gebruikt en veel tools en functies bevat. Vandaag laten we u zien hoe u het kunt gebruiken om een ​​audio-cd naar FLAC-indeling te rippen.

Terugschakelen naar Outlook 2007 nadat de bètaversie van 2010 is afgelopen

Schakelt u terug naar Outlook 2007 nadat u de bètaversie van Office 2010 hebt uitgeprobeerd? Hier leest u hoe u uw Outlook-gegevens kunt herstellen en ervoor kunt zorgen dat alles goed blijft werken na de overstap.

Gegevens herstellen als een forensisch expert met behulp van een Ubuntu Live-cd

Er zijn veel hulpprogramma's om verwijderde bestanden te herstellen, maar wat als u uw computer niet kunt opstarten of de hele schijf is geformatteerd? We laten u enkele tools zien die diep graven en de meest ongrijpbare verwijderde bestanden herstellen, of zelfs hele partities op de harde schijf.

Update metadata en albumhoezen in Windows Media Player 12

Als u Windows Media Player 12 gebruikt in Windows 7, merkt u mogelijk dat sommige van uw media informatie mist wanneer ze in de bibliotheek worden weergegeven. Vandaag bekijken we hoe u metadata en albumhoezen in WMP 12 kunt bewerken en bijwerken.

Verplaats de statusbalk-webadresweergave naar de adresbalk

Is de mogelijkheid om de adressen voor weblinks te zien de enige reden dat u de statusbalk zichtbaar houdt? Nu kunt u de statusbalk verbergen en die adresweergave verplaatsen naar de adresbalk in Firefox.

Browsen veiliger maken voor kinderen in Google Chrome

Als u zich zorgen maakt over de websites die uw kinderen per ongeluk kunnen bezoeken tijdens het browsen, dan wilt u misschien eens kijken naar de Kid Safe – LinkExtend-extensie voor Google Chrome.