Tekens en symbolen invoegen in Excel

Vaak zullen we symbolen en karakters anders dan de standaard willen invoeren. Mogelijk doet u zaken in Europa en moet u euro's of andere symboliek invoeren in Excel-sheets. We kunnen dit gemakkelijk bereiken in Excel 2007.

Klik eerst op de cel waaraan u het symbool wilt toevoegen.

hoe-tekens-en-symbolen-invoegen in Excel-foto 1Vervolgens wil je naar het lint gaan en op het symboolpictogram klikken.

hoe-tekens-en-symbolen-invoegen in Excel-foto 2

Dit brengt een virtueel toetsenbord vol symbolen en speciale tekens naar voren.

hoe-tekens-en-symbolen-invoegen in Excel-foto 3

Selecteer gewoon een of meerdere die u wilt gebruiken en dubbelklik om ze in de geselecteerde cel in te voeren. Dus in dit voorbeeld kun je zien dat ik me laat meeslepen en verschillende lettertypen en talen uitprobeer...

hoe-tekens-en-symbolen-invoegen in Excel-foto 4

Dit is echter een goede tip om te weten of u die spreadsheet voor 17.00 uur voor meneer Lumbergh moet hebben!

hoe-tekens-en-symbolen-invoegen in Excel-foto 5

Meer verhalen

Een handtekening maken in Thunderbird

Ik gebruik Mozilla's Thunderbird nu pas een paar maanden als mijn standaard e-mailtoepassing. Dus ik dacht dat ik wat basis-how-to-artikelen zou delen, zodat je Thunderbird snel aan de gang kunt krijgen zoals jij dat wilt, als je ervoor kiest om over te schakelen. Een handtekening toevoegen aan uw uitgaande e-mails is

Maak een snelkoppeling of sneltoets om het klembord in Windows te wissen

Heb je ooit iets naar het klembord gekopieerd dat je daar niet wilt laten voor het geval iemand anders je computer gaat gebruiken? Natuurlijk kun je heel snel iets anders naar het klembord kopiëren, maar kun je niet gewoon een snelkoppeling of sneltoets maken om het te wissen?

Bekijk meerdere tijdzones op Vista Desktop

Vorig jaar schreef ik een artikel over het bekijken van meerdere tijdzones in de Outlook 2007-agenda. We kunnen een vergelijkbare truc doen om ook meerdere tijdzones op de Vista Desktop te bekijken. Dit is erg handig als u internationaal zaken doet, of in verschillende tijdzones binnen de Verenigde Staten.

Verwijderen van de Prullenbak uitschakelen in Windows Vista

Een van de veranderingen in Windows Vista was de gemakkelijke manier om de Prullenbak van het bureaublad te verwijderen (gewoon met de rechtermuisknop klikken en verwijderen) ... helaas leidde dit tot een nieuw probleem waarbij onwetende gebruikers de Prullenbak begonnen te verwijderen in plaats van deze te legen en niet in staat waren om erachter te komen hoe u het kunt herstellen.

Een nieuwe computer bouwen - Deel 3: hem instellen

Dus je hebt de gewenste onderdelen uitgekozen en de computer in elkaar gezet ... dus nu moeten we hem aanzetten en beginnen met het instellen. Natuurlijk kun je je installatie-cd in het station laten vallen, maar je zult meer geluk hebben als je een paar BIOS-instellingen controleert en eerst wat tests uitvoert, die we hier allebei zullen bespreken.

Revisited: Online Muziekfabriek

Om te beginnen dacht ik dat ik zou beginnen met Online Music Factory.

Jet-audiospeler

Voor de vaste lezers van mijn blog, je weet dat ik bijna fan ben van de audiospelers die ik op mijn pc gebruik, zoals blijkt uit mijn iTunes-tirade. Ik heb verschillende spelers behandeld en momenteel is mijn favoriete speler J River Media Jukebox. Vandaag ga ik een andere audiospeler behandelen die ik heb

Maak aantrekkelijke grafieken in Excel 2007

Het maken van een professioneel ogende grafiek voor Excel-presentaties is uiterst eenvoudig in Excel 2007. Het maken van grafieken is een interessantere manier om gegevens te presenteren dan alleen de rijen en kolommen in een spreadsheet te doorlopen.

Oeps! Sorry voor de invoerfouten

Als je RSS-lezer plotseling werd gebombardeerd met berichten uit 2006 over Ubuntu, had je misschien aangenomen dat we een machine hadden uitgevonden die je terug in de tijd kon teleporteren ... maar dat was niet het geval. Blijkt dat de nieuwste community-build van MySQL (de databaseserver die we gebruiken) niet compatibel is met

Maak een snelkoppelingspictogram of sneltoets om Windows 7 / Vista Firewall in of uit te schakelen

Wanneer u netwerkproblemen probeert op te lossen, is een van de eerste dingen die u moet doen de ingebouwde Windows Firewall uitschakelen... maar er zijn gewoon veel te veel stappen nodig om de firewall aan en uit te zetten. Kunnen we in plaats daarvan geen eenvoudig snelkoppelingspictogram maken?