Hoe u eBooks en andere documenten naar uw Kindle verzendt

hoe-te-verzenden-e-boeken--en-038;-andere-documenten-naar-je-kindle foto 1

Met Verzenden naar Kindle voor pc kun je gemakkelijk inhoud op je Kindle plaatsen, of het nu een gratis e-boek of een Word-document is. Je kunt ook bestanden e-mailen naar @Kindle.com of ze op de ouderwetse manier overzetten via USB.

Alle documenten die je overdraagt, worden online opgeslagen in je Kindle Persoonlijke Documenten. Wanneer je een nieuwe Kindle koopt, worden deze automatisch hersteld. Je hebt ook toegang tot je persoonlijke documenten vanuit Kindle-apps op andere platforms.Verzenden naar Kindle voor pc

Amazon's Send to Kindle voor pc-app is de snelste manier om gratis e-boeken en andere documenten op je Kindle te krijgen.

Nadat je het hebt geïnstalleerd, vind je een optie Verzenden naar Kindle in je rechtsklikmenu. Je kunt snel documenten naar je Kindle sturen zonder ze te e-mailen of kabels aan te sluiten.

hoe-te-verzenden-e-boeken--en-038;-andere-documenten-naar-je-kindle foto 2

Verzenden naar Kindle voor pc installeert ook een virtuele printer - selecteer Verzenden naar Kindle tijdens het afdrukken en uw document verschijnt op uw Kindle.

hoe-e-boeken--en-038;-andere-documenten-naar-je-kindle-foto te verzenden 3

E-mail naar @Kindle.com

Voordat de pc-app werd uitgebracht, was de officiële manier om documenten naar je Kindle te sturen zonder een kabel aan te sluiten, deze naar je @Kindle.com-e-mailadres te sturen.

Voordat u documenten kunt verzenden, moet u uw persoonlijke e-mailadres instellen als toegestane afzender. Open eerst de pagina Uw Kindle beheren op de Amazon-website en klik op de koppeling Persoonlijke documentinstellingen onder Uw Kindle-account in de zijbalk.

hoe-e-boeken--en-038;-andere-documenten-naar-uw-kindle-foto te verzenden 4

Klik op de link Een nieuw goedgekeurd e-mailadres toevoegen en voeg uw e-mailadressen toe aan de lijst. Alleen adressen op deze lijst kunnen documenten naar je kindle sturen.

hoe-e-boeken--en-038;-andere-documenten-naar-je-kindle-foto te verzenden 5

Zodra het is toegevoegd, kun je documenten naar je Kindle e-mailen op het adres dat op de pagina wordt weergegeven.

hoe-te-verzenden-e-boeken--en-038;-andere-documenten-naar-je-kindle foto 6

Waarschuwing: documenten die naar je @Kindle.com-adres zijn verzonden, kunnen via Whispernet worden bezorgd. Amazon betaalt draadloze providers voor deze service en brengt kosten in rekening voor Whispernet-bezorging. Je kunt documenten e-mailen naar @free.kindle.com in plaats van @Kindle.com om ervoor te zorgen dat ze via wifi worden bezorgd, wat gratis is.

Je persoonlijke Kindle-documenten beheren

Documenten die naar je Kindle zijn verzonden met de app Verzenden naar Kindle of het e-mailadres @kindle.com, worden online opgeslagen in je Kindle-bibliotheek voor persoonlijke documenten. Wanneer je een nieuwe Kindle krijgt, worden deze automatisch gedownload naar je nieuwe Kindle, net als je gekochte e-boeken.

Je kunt je bibliotheek met persoonlijke documenten bekijken en beheren op de pagina Je Kindle beheren. Klik gewoon op de link Persoonlijke documenten in de zijbalk.

hoe-e-boeken--en-038;-andere-documenten-naar-je-kindle-foto te verzenden 7

Gebruik de knop Acties voor een boek als je het uit je bibliotheek wilt verwijderen of het opnieuw wilt bezorgen op een van je Kindle-apparaten.

hoe-e-boeken--en-038;-andere-documenten-naar-je-kindle-foto-verzenden 8

Overzetten via USB

Voor het overzetten van bestanden naar je Kindle is de cloud niet nodig. Nadat je je Kindle met de USB-kabel op je computer hebt aangesloten, vind je deze beschikbaar als een eigen stationsletter in het computervenster.

hoe-e-boeken--en-038;-andere-documenten-naar-je-kindle-foto-verzenden 9

Sleep e-boeken en andere documenten gewoon naar de map Documenten van de Kindle. Als je Kindle audio ondersteunt, kun je ook muziek en audioboeken in de mappen Muziek en Audible plaatsen.

hoe-te-verzenden-e-boeken--en-038;-andere-documenten-naar-je-kindle foto 10

Documenten die op deze manier naar je Kindle zijn overgezet, worden niet opgeslagen in je Kindle-bibliotheek voor persoonlijke documenten of automatisch overgezet naar je nieuwe Kindle.


We hebben ook enkele manieren besproken om bestanden vanuit je browser naar je Kindle te sturen. Bekijk de Kindlebility-bookmarklet en de Send to Kindle-extensie voor Google Chrome als je geïnteresseerd bent.

Op dit moment werkt dit proces alleen met Kindle-apparaten en de Kindle-apps voor iPhone, iPod en iPad. Amazon belooft in de nabije toekomst ondersteuning voor Kindle Cloud Reader, Kindle voor Android en andere platforms.

Meer verhalen

Een aangepaste Ubuntu Live-cd of USB maken op de gemakkelijke manier

Er zijn verschillende manieren om aangepaste Ubuntu live-cd's te maken. We hebben in het verleden de Reconstructor-webapp gebruikt, maar sommige commentatoren hebben in plaats daarvan de Ubuntu Customization Kit aanbevolen. Het is een open-sourcehulpprogramma dat te vinden is in de softwarerepository's van Ubuntu.

Vraag het HTG: Omgaan met het verlopen van Windows 8 CP, Nintendo DS Save-back-ups, door elkaar gegooide audiotracks in Windows Media Player

Een keer per week verzamelen we enkele geweldige lezersvragen en delen we de antwoorden met iedereen. Deze week bekijken we wat we moeten doen als Windows 8 Consumer Preview verloopt, een back-up maken van je Nintendo DS-saves en hoe je door elkaar gegooide audiotracks in Windows Media Player-films kunt sorteren.

Geek Trivia: Welke gameconsole is ontworpen om drankgerelateerde schade te ontmoedigen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Bewustzijn zorgt ervoor dat je niet gestoord wordt tijdens het luisteren naar muziek

iOS: je wilt naar je muziek luisteren, maar je wilt niet helemaal onbewust zijn van je omgeving. Wat doe jij? Installeer Awareness, een eenvoudige app die u waarschuwt als de microfoon van uw apparaat harde geluiden oppikt.

Hoe de Window Maker Desktop-omgeving op Ubuntu te installeren en te gebruiken

Window Maker is een Linux-desktopomgeving die is ontworpen om NeXTSTEP te emuleren, die uiteindelijk is geëvolueerd naar Mac OS X. Met zijn focus op het emuleren van NeXTSTEP, vermijdt het de taakbalken en applicatiemenuknoppen die in veel andere lichtgewicht desktopomgevingen te vinden zijn.

Op afstand afsluiten of opnieuw opstarten van Windows-pc's

Windows bevat Shutdown.exe, een eenvoudig hulpprogramma voor het op afstand afsluiten of herstarten van Windows-computers op uw lokale netwerk. Om Shutdown.exe te gebruiken, moet u eerst de pc's configureren die u op afstand wilt afsluiten of opnieuw opstarten.

De beste artikelen voor het afspelen, aanpassen en organiseren van uw media

Computers worden tegenwoordig voor veel meer gebruikt dan het genereren van documenten, het schrijven en ontvangen van e-mail en surfen op het web. We gebruiken ze ook om naar muziek te luisteren, films en tv-programma's te kijken en om media over te zetten van en naar mobiele apparaten.

Desktop Fun: Kastelen Wallpaper Collection Series 1

Stenen kastelen zijn verbazingwekkende structuren in grootte, levensduur en de unieke ontwerpen die elk heeft. Breng deze stenen goliaths uit het verleden naar je bureaublad met de eerste in onze serie Kastelen Wallpaper-collecties.

Geek Trivia: wat was de eerste console-videogame om de voortgang van een speler te redden?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe beveiligingsproducten worden gemaakt; Een interview met BitDefender

De meesten van ons gebruiken antivirus- en malwarescanners, zonder lang na te denken over de processen achter hun constructie en implementatie. Krijg een kijkje in de ontwikkeling van beveiligingsproducten met dit BitDefender-interview.