Hoe u kunt voorkomen dat Skype al het andere zo stil maakt?

hoe-te-stoppen-skype-van-alle-anders-zo-stille-foto maken

Je start Skype en plotseling is alles op je computer radicaal stiller. Hoewel dat geweldig is om ervoor te zorgen dat u uw videoconferentiepartners niet met muziek opblaast, kan het ook nadelig zijn wanneer het geluiden dempt die u moet horen. Lees verder terwijl we het probleem met het uitschakelen van Skype oplossen.

Beste How-To-nerd,De laatste tijd gebruik ik Skype om met mijn neef te praten terwijl we samen videogames spelen. Het werkt redelijk goed als een voicechat-kanaal terwijl we aan het spelen zijn, maar er is een super irritante functie die ik niet kan oplossen.

Telkens wanneer ik Skype start, lijkt Skype bijna alle andere audio te dempen (elke audiobron, maar Skype is waarschijnlijk slechts 10-20% van het vorige volume). Ik heb overal in de Skype-menu's gekeken, maar ik kan niets vinden dat duidt op enige vorm van controle over dit volumedempende effect.

Ik kan de Windows Volume Mixer handmatig openen vanuit het systeemvak en spelen met elke individuele volumeregeling voor elke individuele audiobron, maar dat is 1) een enorme pijn en 2) slechts tijdelijk als de tweede keer dat ik Skype afsluit en opnieuw start dan allemaal de volumes worden automatisch verlaagd.

Wat geeft? Hoe los ik dit op?

Eerlijk,

Het is te stil

De reden dat u in Skype geen instelling kunt vinden om de ingrijpende volume-aanpassingen te regelen die optreden wanneer u Skype gelijktijdig met andere geluidsproducerende apps (zoals uw videogame) uitvoert, is omdat het niet echt Skype is die de aanpassing uitvoert.

Windows herkent Skype automatisch als een communicatie-instrument voor audio/video-chats en gaat er standaard van uit dat wanneer het communicatie-instrument actief is, u wilt dat alle andere systeemgeluiden worden gedempt om zowel uw partner beter te kunnen horen als die geluiden niet te hebben. geluiden blazen je microfoon op en creëren een heleboel onderbrekingen en achtergrondgeluid.

In je applicatie wil je echter waarschijnlijk de gamegeluiden horen (het dragen van een koptelefoon om de geluiden van de microfoon te isoleren is hier ideaal) en de persoon met wie je aan het chatten bent. Om dingen aan te passen, moeten we naar het Configuratiescherm van Windows gaan.

Navigeer naar Configuratiescherm -> Hardware en geluiden -> Geluid en selecteer vervolgens het tabblad Communicatie (u kunt ook naar de geluidsinstellingen springen door mmsys.cpl in het dialoogvenster Uitvoeren te typen).

hoe-te-stoppen-skype-van-alle-anders-zo-stille-foto maken 2

Standaard past Windows automatisch het volume van andere geluiden aan met 80% (je gokt dat de geluiden 10-20% waren, hun vorige volume was best goed). U kunt ervoor kiezen om de geluiden slechts met 50% te verminderen, om volledig gedempt te worden of om Windows helemaal niets te laten doen.

In jouw situatie is het ideaal om hem zo in te stellen dat hij helemaal niets doet en als je een bepaald geluid te hard vindt, kun je de volumemixer openen en zo nodig kleine aanpassingen maken.


Heeft u een dringende technische vraag? Stuur ons een e-mail op ask@howtogeek.com en we zullen ons best doen om deze te beantwoorden.

Meer verhalen

Nee, het uitschakelen van IPv6 zal uw internetverbinding waarschijnlijk niet versnellen

Windows, Linux en andere besturingssystemen hebben allemaal ingebouwde ondersteuning voor IPv6 en is standaard ingeschakeld. Volgens een mythe die de ronde doet, vertraagt ​​deze IPv6-ondersteuning je verbinding en het uitschakelen ervan zal de zaken versnellen.

Desktop Fun: Fences Wallpaper Collection Series 2

Eerder dit jaar hebben we een prachtige verzameling Fences-achtergronden met je gedeeld en vandaag zijn we terug om je te omringen met meer. Markeer de grenzen op uw bureaublad met de tweede in onze serie Fences Wallpaper-collecties.

Geek Trivia: Zijn de grootste nesten ter wereld gebouwd door?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hebben twee computers op hetzelfde wifi-netwerk hetzelfde IP-adres?

Wanneer je net begint te leren over netwerken en hoe IP-adressen werken, kan het allemaal een beetje overweldigend lijken, maar met een beetje studie kun je begrijpen hoe het allemaal in elkaar steekt. De SuperUser Q&A-post van vandaag helpt een verwarde lezer om te leren hoe IP-adressen werken voor zijn wifi-netwerk.

Geek Trivia: welk populair kinderspeelgoed is oorspronkelijk gemaakt om structurele problemen op te lossen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Eigenaarsinformatie weergeven op het vergrendelscherm op uw Android-telefoon

Als u uw Android-apparaat verliest, is het onwaarschijnlijk dat u het terugkrijgt. Er zijn echter enkele vriendelijke zielen die zullen proberen het terug te sturen, maar als het apparaat is vergrendeld, weten ze niet hoe ze je kunnen bereiken.

Vastgelopen pixels identificeren en verwijderen uit uw digitale foto's

Als u hotspots in uw digitale foto's hebt opgemerkt, gebieden waar een vastzittende pixel in de sensor van de camera zeer heldere kleurvlekken heeft weergegeven die niet in de afbeelding thuishoren, bent u niet de enige. Het is een ongelooflijk veel voorkomend fenomeen, maar dat betekent niet dat je het moet verdragen. Lees verder terwijl we bespreken

Geek Trivia: IBM's Natural Language Supercomputer Watson is vernoemd?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

HTG beoordeelt de Waka Waka: een oplader voor onderweg zonder grapjes

Iedereen met een op macht belust gadget, laat staan ​​een tas die er vol van zit, kan je vertellen hoeveel energie het kost om een ​​modern arsenaal aan gadgets draaiende te houden. Lees verder terwijl we de Waka Waka beoordelen, een combinatie van een batterijpakket en een zonnelader die ervoor zorgt dat je overal voldoende en gratis stroom hebt

Kunt u een fysiek kapotte USB-drive repareren?

Soms gebeuren er ongelukken met een USB-drive en bevindt u zich in een zeer slechte positie als uw enige kopie van een belangrijk document erop staat. Als zoiets gebeurt, is het dan mogelijk om een ​​fysiek kapotte USB-drive te repareren? De SuperUser Q&A-post van vandaag komt een gestresste te hulp