Siri het zwijgen opleggen met de ringschakelaar van je iPhone

how-to-siri-siri-met-uw-iphone-en-8217;s-ring-switch foto 1

Siri zorgt voor een handige assistent, in staat tot allerlei handige dingen. Maar als je ooit in een vergadering of theater bent geweest en Siri per ongeluk werd geactiveerd, weet je dat ze ook een beetje hinderlijk kan zijn. Standaard spreekt Siri hardop, zelfs als je telefoon gedempt is. Hier leest u hoe u dat kunt wijzigen.

GERELATEERDE ARTIKELEN how-to-silence-siri-with-your-iphone-en-8217;s-ring-switch foto 2Leer hoe u Siri, de handige iPhone-assistent gebruikt26 Nuttige dingen die u met Siri kunt doenTik in je Instellingen-app op Algemeen.

how-to-silence-siri-with-your-iphone-en-8217;s-ring-switch foto 4

Tik op de pagina Algemene instellingen op Siri.

how-to-silence-siri-with-your-iphone-en-8217;s-ring-switch foto 5

Tik op de Siri-instellingenpagina op de optie Spraakfeedback.

hoe-om-siri-uit te zetten met-je-iphone-en-8217;s-ring-schakelaar foto 6

Hier heb je drie opties. De standaardinstelling Altijd aan betekent dat Siri haar antwoorden tegen u zal uitspreken, wat er ook gebeurt. Tik op de instelling Bedienen met Ring Switch om Siri haar antwoorden niet te laten uitspreken als je Ring Switch hebt uitgeschakeld. Merk op dat je nog steeds de piep hoort die je laat weten dat je Siri hebt geactiveerd; je hoort haar stem gewoon niet. Met de optie Alleen handsfree reageert Siri alleen met een pieptoon en haar stem wanneer je haar activeert met het gesproken commando Hey Siri en niet wanneer je haar activeert door de Home-knop ingedrukt te houden.

how-to-siri-siri-met-uw-iphone-en-8217;s-ring-switch foto 7

En dat is alles wat u hoeft te doen. Het is gemakkelijk om de hoorbare onderbrekingen van Siri te beëindigen door haar de Ring-schakelaar te laten respecteren.

Meer verhalen

Hoe u uw gitaar kunt stemmen met de Amazon Echo

Hoewel de Amazon Echo bekend staat om het verstrekken van nieuws en verkeersinformatie, of het afspelen van muziek en het voorlezen van je audioboeken, is dat eigenlijk nog maar het topje van de ijsberg. Met behulp van een add-on Skill kun je het spraakgestuurde apparaat gebruiken om je gitaar te stemmen zonder extra gereedschap.

Geek Trivia: Waar hebben de meeste massale vulkaanuitbarstingen uit de geschiedenis plaatsgevonden?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe contacten op de iPhone te verbergen voor meer privacy

Heb je contacten op je iPhone die je privé wilt houden? Of misschien heb je een heleboel contacten die je wilt behouden, maar die niet in je adresboek willen verschijnen. iOS heeft eigenlijk een ingebouwde manier om precies dat te doen.

Hoe het bevestigingsvenster voor verwijderen in Outlook uit te schakelen

Als u veel e-mails verwijdert wanneer u door uw Outlook-inbox bladert, heeft u mogelijk de optie ingeschakeld om de map met verwijderde items automatisch te legen bij het afsluiten van Outlook. Dat is handig, maar je moet het verwijderen van de e-mails waarschijnlijk elke keer bevestigen.

Siri leren wie mensen zijn (voor sneller bellen)

Mensen bellen met Siri is een geweldige kleine snelkoppeling, maar het is niet altijd natuurlijk om Call Jane Smith te zeggen in plaats van Call Mom. Gelukkig kun je Siri leren wie mensen zijn - je ouders, je dokter of wie dan ook - voor nog handiger spraakoproepen.

Screenshots maken en video's opnemen op een Xbox One

Met Microsoft's Xbox One kun je eenvoudig een screenshot maken of de laatste dertig seconden gameplay als video opnemen. Je kunt ook de Game DVR-app gebruiken voor meer gedetailleerde opname-opties. Alle videoclips worden opgeslagen in een resolutie van 720p met 30 frames per seconde.

Hoe u uw Plex-mediabibliotheek kunt bijwerken, handmatig en automatisch

Naast de media zelf, is het belangrijkste element van mediaserversoftware hoe up-to-date het is: je kunt geen video's bekijken als de server niet weet dat ze er zijn. Plex Media Server biedt drie manieren om je mediacollectie up-to-date te houden, zodat je altijd weet wat er beschikbaar is.

Een timer instellen voor uw Belkin WeMo Switch

De WeMo Switch is een goedkope en gebruiksvriendelijke smart outlet die alles met een aan/uit-schakelaar in een slim apparaat kan veranderen, zodat je het vanaf je smartphone kunt bedienen. Bovendien wordt het geleverd met een handvol automatiseringsfuncties, waaronder de mogelijkheid om een ​​timer in te stellen zodat deze wordt uitgeschakeld

Geek Trivia: welke algemene EHBO-techniek werd pas in de jaren zestig uitgevonden?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Sonos gebruiken als wekker of slaaptimer

Sonos is geweldig omdat je luidsprekers kunt instellen en bedienen vanuit elke kamer in je woning. Als je graag wakker wordt of in slaap valt met muziek, dan zijn ze bijzonder geschikt voor in je slaapkamer.