Een timer instellen voor uw Belkin WeMo Switch

hoe-je-een-timer-voor-je-belkin-wemo-switch-foto in te stellen

De WeMo Switch is een goedkope en gebruiksvriendelijke smart outlet die alles met een aan/uit-schakelaar in een slim apparaat kan veranderen, zodat je het vanaf je smartphone kunt bedienen. Bovendien wordt het geleverd met een klein handvol automatiseringsfuncties, waaronder de mogelijkheid om een ​​timer in te stellen zodat deze automatisch wordt uitgeschakeld nadat een bepaalde tijd is verstreken.

GERELATEERDE ARTIKELEN hoe-je-een-timer-voor-je-belkin-wemo-switch-foto in te stellenHoe de Belkin WeMo Switch in te stellen hoe-je-een-timer-voor-je-belkin-wemo-switch-foto in te stellen 4Uw Belkin WeMo Switch bedienen vanaf het startschermDit kan worden gedaan op de gewone WeMo Switch of de nieuwere WeMo Insight Switch, en het proces is voor beide hetzelfde. Met de timer, wanneer u de schakelaar aanzet, begint deze automatisch af te tellen en schakelt de schakelaar na de ingestelde tijdsduur uit. Wanneer u het weer inschakelt, begint het aftellen opnieuw. Dit is handig als je bijvoorbeeld tijdens het lezen de neiging hebt om in slaap te vallen en je wilt dat het licht automatisch uitgaat.

Open om te beginnen de WeMo-app op uw telefoon en tik onderaan op het tabblad Regels.

hoe-je-een-timer-voor-je-belkin-wemo-switch-foto in te stellen 5

Selecteer Met automatische uitschakeltimer.

hoe-je-een-timer-voor-je-belkin-wemo-switch-foto in te stellen 6

Tik bovenaan onder Uitschakelen op de schakelaar waarop je de timer wilt toepassen (als je meerdere WeMo Switches hebt).

hoe-je-een-timer-voor-je-belkin-wemo-switch-foto in te stellen 7

Stel vervolgens in hoe lang de timer loopt voordat de WeMo Switch wordt uitgeschakeld. Er zijn vooraf bepaalde tijden die u kunt selecteren, maar u kunt ook Aangepast kiezen en op Instellen tikken.

hoe-een-timer-voor-uw-belkin-wemo-switch-foto in te stellen 8

Als u een aangepaste tijd kiest, gebruikt u uw vinger om de draaiknop naar de specifieke tijd te scrollen die u wilt instellen en tikt u vervolgens op Opslaan.

hoe-je-een-timer-voor-je-belkin-wemo-switch-foto in te stellen 9

Tik vervolgens onder Wanneer op Hele dag, Dagelijks.

hoe-je-een-timer-voor-je-belkin-wemo-switch-foto in te stellen 10

Hier kunt u kiezen wanneer u de timer wilt inschakelen door bepaalde dagen van de week te kiezen, evenals zelfs een tijdvenster. Je kunt het ook gewoon laten zoals het is om de timer altijd ingeschakeld te hebben.

hoe-je-een-timer-voor-je-belkin-wemo-switch-foto in te stellen 11

Nadat je dat hebt ingesteld, tik je op Gereed in de rechterbovenhoek.

hoe-je-een-timer-voor-je-belkin-wemo-switch-foto in te stellen 12

Onder Regelnaam kunt u de timer desgewenst een aangepaste naam geven. Tik vervolgens op Opslaan in de rechterbovenhoek van het scherm.

hoe-je-een-timer-voor-je-belkin-wemo-switch-foto in te stellen 13

Daarna verschijnt de timer in uw lijst met regels.

hoe-je-een-timer-voor-je-belkin-wemo-switch-foto in te stellen 14

Om het op elk gewenst moment te verwijderen, veegt u naar links en drukt u op verwijderen.

hoe-je-een-timer-voor-je-belkin-wemo-switch-foto in te stellen 15

U kunt ook op de regel tikken om er meer details over te openen en vervolgens op Regel verwijderen tikken. U kunt de regel ook snel vanuit dit scherm uitschakelen en weer inschakelen.

Helaas is er echt geen gemakkelijke manier om gewoon een eenmalige snelle timer in te stellen en uw WeMo Switch te vertellen dat deze na 15 minuten (of wanneer u maar wilt) uitschakelt. In plaats daarvan moet u een regel instellen en aanpassen. Maar nadat u het voor het eerst hebt ingesteld, kunt u het eenvoudig in- en uitschakelen wanneer dat nodig is.

Titelafbeelding door malija/Bigstock, Dxinerz-Pvt-Ltd/Bigstock, Belkin

Meer verhalen

Laat een oude Android als nieuw voelen: hoe maak je peperkoek als Jelly Bean?

Android heeft enorme vooruitgang geboekt sinds Android 2.3 Gingerbread, maar veel apparaten gebruiken het nog steeds. Als u uw oude apparaat niet kunt upgraden, zijn er manieren om het moderner te maken.

Hoe u uw e-mail kunt ordenen met slimme mailboxen in Apple Mail

Een van de meer intrigerende functies van Apple Mail zijn slimme mailboxen, die uw e-mail sorteren volgens een vooraf bepaalde set regels. Je mail wordt niet echt naar deze slimme mailboxen verplaatst, het lijkt gewoon alsof dat zo is.

Hoe u erachter kunt komen of uw apparaat 32-bits of 64-bits Android gebruikt

Er komt een moment in het leven van elke Android-gebruiker dat een belangrijke vraag moet worden beantwoord: draait mijn apparaat op een 32- of 64-bits besturingssysteem? Het kan een moeilijke, verontrustende tijd zijn als je niet zeker weet hoe je die vraag moet beantwoorden. Maar we zijn er voor u, en we zullen u helpen met wat u moet doen

Handmatig een foto toevoegen aan een contactpersoon op een iPhone of iPad

Die saaie, grijze cirkel geeft je misschien een kleine indicatie van wie je belt of sms't, maar zou het niet fijn zijn als al je iPhone-contacten foto's hadden die erbij hoorden? Hier leest u hoe u handmatig een afbeelding aan een contact toevoegt.

Een iPad in de kioskmodus zetten en deze beperken tot een enkele app

Een iPad is een geweldig kioskapparaat: een tablet die beperkt is tot één specifieke app voor thuis of in een klein bedrijf. U kunt een geïmproviseerde kiosk maken met behulp van de functie Begeleide toegang, of de Single App-modus inschakelen voor een echte kioskomgeving.

Hoe kan een VPN de downloadsnelheid verbeteren?

We zijn het er allemaal over eens dat snellere downloadsnelheden de voorkeur hebben en gaan ervan uit dat een VPN de zaken een beetje kan vertragen, maar wat als het tegenovergestelde gebeurt en je VPN de snelheid daadwerkelijk verhoogt? Met dat in gedachten heeft de SuperUser Q&A-post van vandaag het antwoord op de vraag van een nieuwsgierige lezer.

Hoe u uw Nest automatisch kunt laten detecteren wanneer u weg bent

Als je naar je werk gaat, zet je waarschijnlijk de thermostaat lager voordat je de deur uitgaat om energie te besparen. Maar de Nest Thermostat kan dat automatisch voor je doen, door te detecteren wanneer je weg bent en wanneer je thuiskomt.

Geek Trivia: Ondanks het algemene geloof, verwijst het woord sushi niet naar rauwe vis, maar?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Mappen een naam geven met Emoji op iOS en Android

Het is gemakkelijk om te denken dat je vastzit met saaie oude letters en cijfers om de app-mappen van je smartphone een naam te geven, maar met de wondere wereld van emoji gaan je mappen een nieuw leven leiden.

Hoe contactfoto's in berichten op de iPhone te verbergen

Standaard worden op een iPhone 6/6 Plus of 6S/6S Plus foto's van je contacten weergegeven in de Berichten-app. Als u die foto's echter niet wilt zien, kunt u ze verbergen met een eenvoudige instelling.