Hoe u een per ongeluk gesloten browsertabblad snel opnieuw kunt openen

hoe-snel-heropenen-een-per ongeluk-gesloten-browser-tabblad foto

Per ongeluk het verkeerde tabblad in uw browser gesloten? U kunt het terugkrijgen door de sneltoetscombinatie CTRL + SHIFT + T te gebruiken om dat tabblad snel opnieuw te openen. Als u nogmaals op de sneltoets drukt, wordt het tabblad geopend dat u daarvoor hebt gesloten, enzovoort.

U kunt ook met de rechtermuisknop op een ander tabblad klikken en de optie Gesloten tabblad opnieuw openen gebruiken, die ook beschikbaar is in alle drie de browsers - merk op dat we Internet Explorer 10 gebruiken en als u een IE-gebruiker bent op Windows 7, u moet upgraden.Dit zou moeten werken voor alle belangrijke browsers: Firefox, Chrome en Internet Explorer. Het werkt misschien ook in Opera of Safari, maar we gebruiken geen van beide.

Meer verhalen

Een Android-apparaat dwingen om een ​​systeemupdate te vinden

Telkens wanneer Google een nieuwe versie van Android voor zijn Nexus-apparaten uitbrengt, wordt deze niet voor iedereen tegelijk uitgerold. Het kan enkele dagen duren voordat uw apparaat de update ontvangt, maar u hoeft niet te wachten.

Beheer het geheugengebruik van Chrome efficiënter met The Great Suspender

Chrome heeft in de loop der jaren een behoorlijk loyale aanhang opgebouwd, maar hoewel het een bedreven webbrowser is, heeft het last van problemen als het gaat om tabbladbeheer. Het duurt niet lang voordat het geheugengebruik van Chrome omhoog kruipt naarmate u meer en meer tabbladen laadt, en de starttijden kunnen extreem traag zijn. Gebruik makend van

Waarom hebben laptops systeemventilatoren nodig, maar tablets niet?

Een uur nadat je je hebt geïnstalleerd met je tablet, druk bezig met het spelen van een game, is het nog steeds muisstil, maar de meeste laptops zouden je een serenade brengen met het gezoem van een systeemventilator. Waarom kunnen tablets afzien van een koelventilator?

Geek Trivia: Apollo 11-astronauten gebruikten hun handtekeningen als wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Bekijk een kaart met de locaties van alle geregistreerde meteorietinslagen sinds 2.300 v.Chr.

Na de meteorietinslag van vorige week in Rusland is er een hernieuwde belangstelling voor meteorietactiviteit over de hele wereld. Nu kunt u de inslaglocaties bekijken van 34.513 geregistreerde meteorietinslagen die teruggaan tot 2.300 v.Chr. met deze geweldige kaart gemaakt door Javier de la Torre.

Pop-upherinneringen maken zonder extra software

Bijna iedereen moet ergens aan herinnerd worden. Of het nu gaat om een ​​dagelijkse taak, een terugkerende verplichting of een eenmalige gebeurtenis - een pop-upherinnering op uw computer kan van pas komen. Hoewel er talloze tools beschikbaar zijn om deze taak uit te voeren, schetsen we een eenvoudige manier waarop u dit kunt doen zonder extra

Creëer je eigen wifi-hotspot met een laptop en virtuele router

Draadloze internetverbindingen komen veel vaker voor dan vroeger, maar er zijn nog steeds momenten waarop u vast komt te zitten met een bekabelde verbinding en deze draadloos wilt gebruiken, bijvoorbeeld in een hotel met alleen vast internet, maar u wilt om uw tablet online te krijgen.

Geek Trivia: Als je het slachtoffer bent van een smurfaanval, ben je dan het slachtoffer van wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Eenvoudig websites toevoegen aan de Flash Whitelist op Windows RT

Microsoft's Surface RT en andere op Windows RT gebaseerde machines bevatten de Flash-browserplug-in, maar deze werkt alleen op websites die Microsoft op de witte lijst heeft gezet. We hebben besproken hoe u een website aan de Flash-witte lijst kunt toevoegen, maar nu is er een eenvoudigere manier.

Pimp je inbox door Labs-functies in Gmail in te schakelen

We hebben onlangs bekeken hoe je het gemakkelijker kunt maken om meerdere inboxen in Gmail te beheren met de functie Meerdere inboxen Lab. Dit is een niet-standaard functie en het is zeker niet de enige die voor u beschikbaar is. Er zijn zelfs tal van verborgen functies die u kunnen helpen meer uit Gmail te halen.