Hoe u kunt slagen in zaken die uw stoutste dromen overtreffen

We leven in een chaotische wereld, waar de tweedeling tussen de haves en de have-nots met het jaar erop steeds duidelijker wordt. Het is een wereld waar mensen worden ondergedompeld in een survival-of-the-fittest ratrace, waarbij ze een complex doolhof van afleidingen, slechte gewoonten en tijdverspillers moeten ontwijken om hun doelen te bereiken. Velen zijn mentaal, emotioneel en fysiek slecht uitgerust om vooruit te komen in het leven, laat staan ​​om ver vooruit te komen.

De meeste mensen weten dat succesvol zakendoen hen een leven vol vrije tijd zou kunnen opleveren, een leven vol van het vermogen om naar verre bestemmingen te reizen, extravagante aankopen te doen en alles te doen wat hun hartje begeert. Maar het overwinnen van de onmiddellijke drang en plotselinge basale behoeften die een groot deel van de wereld teisteren, blijkt vaak te veel te zijn.

Wat meestal gebeurt, is dat de persoon die droomde van groenere weiden en rijkdommen die hun stoutste dromen te boven gingen, zo ondergedompeld wordt in het ene probleem na het andere, dat het elke vreugde wegneemt bij het opbouwen van een succesvol bedrijf op de lange termijn. Het is duidelijk dat, hoewel veel mensen ernaar verlangen om een ​​bedrijf te starten dat uiteindelijk een enorm succes zal worden, niet iedereen daar komt.Dus, wat onderscheidt de zogenaamde winnaars van de rest? Waarom gaan acht op de tien bedrijven de eerste 18 maanden failliet? Wat doen de andere twee van de 10 anders dan de rest? En hoe komt het dat er na 10 jaar nog maar vier op de 100 bedrijven bestaan? Wat zijn de factoren die op de lange termijn leiden tot het mislukkingspercentage van 96 procent in het bedrijfsleven?

In een recent gesprek met Niko Contardi, mede-oprichter van eliteLYFE, een high-end luxe villaverhuurbedrijf dat zich richt op 's werelds meest welvarende jetsetters en een exclusieve villaverhuurpartner voor enkele van de meest prestigieuze conciërgebedrijven ter wereld, zoals als Quintessential, ik vroeg hem hoe ze het deden. Hoe kan een bedrijf, in de huidige tijd, slagen als zoveel kansen tegen hen zijn gestapeld?

Contardi, die een handje heeft geholpen bij het opbouwen van een bedrijf van bijna 100 miljoen dollar in een paar jaar tijd, vertelt me ​​dat het allemaal draait om het leveren van echte waarde. 'Het leveren van echte waarde in het bedrijfsleven is wat het verschil maakt tussen de zogenaamde winnaars en verliezers. Degenen die proberen om de bochten te nemen en kortere wegen te nemen, komen op de lange termijn niet echt vooruit. Ze kunnen op korte termijn misschien wat grip krijgen, maar dat is het dan ook.'

Die waarde moet aanwezig zijn in alles wat het bedrijf doet. Door aandacht te besteden aan alle minutieuze details die nodig zijn om ervoor te zorgen dat u keer op keer een onberispelijk product of dienst levert, kunt u slagen. U kunt in het begin misschien geld verliezen, maar zolang u enorme hoeveelheden waarde blijft leveren, is dat hoe echt zakelijk succes in de loop van de tijd wordt bereikt.

In feite hebben 's werelds rijkste en meest succesvolle individuen zich altijd gericht op de noodzaak om enorme hoeveelheden waarde te leveren. Ze werden in het begin niet per se stinkend rijk, maar het kwam na verloop van tijd langzaam maar zeker. Mensen als Bill Gates, Steve Jobs, Richard Branson, Henry Ford, Thomas Edison, Mark Zuckerberg en vele anderen hebben echt waarde aan de wereld bijgedragen, waardoor ze tot de rijkste mensen in de geschiedenis behoren.

Principes voor het bereiken van succes in het bedrijfsleven.

Voordat mijn zoon werd geboren, toen hij nog zo groot was als een kwart in de baarmoeder van mijn vrouw, begon ik deze dagelijkse dagboekaantekeningen voor hem te schrijven, getiteld 'Aan mijn ongeboren zoon'. We hadden hem toen nog niet genoemd, dus de journaalposten namen die titel aan en hielden die titel vast, zelfs nadat we een idee hadden hoe we hem zouden noemen als hij geboren zou worden.

In de journaalposten, die ik elke ochtend registreerde, bracht ik veel van mijn gedachten en emoties over. Ik wilde hem leren over succes. Niet alleen over hoe u kunt slagen in het bedrijfsleven, maar vooral over hoe u kunt slagen in het leven. Maar terugkijkend op die inzendingen, werd me iets heel duidelijk.

Ik realiseerde me dat de principes voor succes in het leven universeel zijn. Ze zijn evenzeer van toepassing op persoonlijk succes in relaties als op succes in zaken of uw financiën. Dus als we het hebben over succes in de basis, spelen deze kernprincipes een grote rol bij het dicteren van iemands vermogen om ver vooruit te komen in het leven.

Als u zich aan deze principes houdt, zult u niet alleen slagen in zaken, maar ook in alles wat u doet, wat dat ook is, groot of klein.

1. Dankbaarheid

Terwijl de meeste mensen die dromen van succes in het bedrijfsleven zich een leven zonder problemen voorstellen, is het tegenovergestelde het geval. Elk bedrijf heeft problemen. Hoe groter het bedrijf, hoe groter en ingewikkelder die problemen zullen zijn. In feite, de enige keer dat je geen problemen meer hebt, is wanneer je zes voet onder de grond zit. Problemen zijn een teken van leven.

In plaats van je te concentreren op de problemen, moet je je concentreren op waar je dankbaar voor bent. Alles in je leven was ooit een wens. We verlangen naar dingen, en als we ze bereiken, kijken we naar het volgende. Deze hedonische loopband is een bepalende factor van het leven en des te meer reden waarom we dankbaar moeten zijn voor wat we nu hebben, op dit moment.

Door ons te concentreren op de dingen waar we dankbaar voor zijn, hoe klein ze ook zijn, openen we de oneindige wijsheid, schoonheid en eindeloze mogelijkheden die in het leven bestaan. De universele ether die ons allemaal bindt, kan ons helpen de juiste dingen in het leven aan te trekken en het schijnbaar onmogelijke te bereiken. Maar het begint allemaal met een houding van dankbaarheid.

2. Integriteit

De kern van elke succesvolle ondernemer is integriteit. Elk bedrijf moet integer worden geleid, waarbij de klant centraal staat. Het zou altijd de prioriteit van elke ondernemer moeten zijn om dingen op de juiste manier te doen. Niet alleen vanwege het potentieel voor slechte recensies, maar vanwege het enorme belang om mensen altijd op de eerste plaats te zetten.

In een ander recent interview met Ferrari-verzamelaar David Lee, leverancier van de zeer succesvolle Hing Wa Lee Group - met een waarde van meer dan $ 500 miljoen - en de zoon van een immigrant die edelstenen snijdt, is integriteit een van zijn persoonlijke bedrijfsregels voor succes.

Door mensen op de juiste manier te behandelen, zoals je je gezin zou behandelen, zul je uiteindelijk in de loop van de tijd slagen in het zakendoen. Het gebeurt misschien niet zo snel als je zou hopen dat het gebeurt. Het kan zelfs tientallen jaren duren. Maar zolang je focus onwrikbaar is, zul je er komen als je je doelen niet opgeeft.

3. Waarde:

Echte intrinsieke waarde moet centraal staan ​​bij alles wat een succesvolle ondernemer doet. Als u geen waarde levert, kunt u uw kansen op succes vaarwel zeggen. Maar de meeste mensen richten zich niet op het leveren van waarde. Ze richten zich op het nemen van snelkoppelingen en het vinden van de gemakkelijke manier om dingen te doen. Zo werkt succes niet helemaal.

Terwijl veel mensen zich bezighouden met het doen van de minste hoeveelheid werk voor het hoogste initiële rendement, vereist echt succes in het bedrijfsleven op de lange termijn precies het tegenovergestelde. U moet de meeste hoeveelheid werk doen voor het minste initiële rendement, terwijl u zich richt op het leveren van echte waarde. Zodra u een compromis sluit over die waardepropositie, zult u merken dat uw bedrijf in een neergang of zelfs een vrije val terechtkomt. Maar als u waarde boven alles stelt, zult u niet alleen slagen in zaken, maar zult u ook het meest wilde succes proeven dat mogelijk is op het hoogst haalbare niveau. Het zal alleen niet snel of gemakkelijk gebeuren.

4. Persistentie

Opgeven is gewoon geen optie. Het opbouwen van een succesvol bedrijf in de loop van de tijd kost werk. Er is een eindeloze hoeveelheid strijd, inzinkingen, tranen en mislukkingen voor nodig. Je kunt niet zomaar verwachten dat je meteen zult slagen. Zo werkt het niet helemaal. Maar voor degenen die bereid zijn om het vol te houden en dingen door te zetten, zal succes zeker worden bereikt.

Wat de meeste mensen zich niet realiseren, is dat zelfs de beroemdste mensen ter wereld talloze keren hebben gefaald. Het kwam niet eenvoudig of gemakkelijk. Het kostte enorm veel strijd en verdriet. Blijf volhardend, wat er ook gebeurt. Zelfs als je het gevoel hebt dat er geen andere weg vooruit is, kun je niet opgeven.

Kolonel Harland Sanders, de oprichter van KFC, was 62 jaar oud en had slechts een cheque van $ 105 op zijn naam staan ​​toen hij eindelijk succes vond. Zelfs nadat 1.000 restaurants zijn franchise-kipmodel afwezen, bleef hij volharden. Henry Ford ging twee keer failliet, maar gaf nooit op, en J.K. Rowlings eerste Harry Potter-boek werd afgewezen door alle 12 grote uitgevers. Dat toont alleen maar de kracht van doorzettingsvermogen.

5. Loyaliteit

Een ding dat ik mijn zoon wilde laten begrijpen over succes was loyaliteit. Loyaliteit is belangrijk in het leven. Je moet loyaal zijn aan mensen die je hebben geholpen toen je net begon. In plaats van te proberen mensen in de rug te steken vanwege hebzucht of een ander verlangen om snel vooruit te komen, moet je loyaal blijven.

Het is gewoon niet nodig om negatieve energie te creëren door ontrouw te zijn. Loop niet om iemand heen en probeer niet iets over iemands hoofd te trekken. Wees niet achterbaks of achterbaks. Neem degenen die er waren om je vanaf het begin te steunen mee naar de top. Zorg ervoor dat ze in de buurt zijn, want ze waren er toen niemand anders was.

Dit gaat niet alleen over loyaliteit aan familie; dit gaat over loyaliteit aan klanten, medewerkers, vrienden, partners en alle anderen die je op weg hebben geholpen. Zorg ervoor dat u ze in de buurt houdt, want op een dag, wanneer u het het minst verwacht, kunnen ze er zijn om u te helpen enkele van uw grootste zakelijke doelen te bereiken.

6. Bijdrage

Bijdragen moeten de kern vormen van elk succesvol bedrijf. Zolang we manieren zoeken om iets bij te dragen in deze wereld en het een beetje beter te maken dan het was toen we er voor het eerst in kwamen, bewijzen we onszelf en alle anderen een enorme dienst. Te weinig mensen richten zich echter op bijdragen.

Een van de dingen die ik wilde dat mijn zoon afnam van mijn principes van succes in het bedrijfsleven of in het leven, was het belang van bijdragen. We moeten zoeken naar manieren waarop we anderen kunnen helpen. Er zijn veel te veel mensen in deze wereld die eindeloze ontberingen doorstaan. We moeten soms gewoon even aan ze denken voordat we aan onszelf denken.

Zoek naar manieren waarop u aan die doelen kunt bijdragen. Het hoeft geen geld te zijn. Tijd is waardevoller dan geld. Vind manieren waarop u de minderbedeelden kunt helpen en iets terug kunt doen voor de samenleving. Je zult je niet alleen geweldig voelen, maar na verloop van tijd zul je ook goede dingen in je leven aantrekken. Het is gewoon hoe de wereld werkt.

RL Adams

Robert Adams is schrijver, blogger, serie-ondernemer, software-engineer en bestsellerauteur van tientallen boeken, audioboeken en cursussen over technologie, SEO, online marketing en zelfontwikkeling.

Lees verder

Aanbevolen verhalen

5 online hacks om u te helpen uw dagelijkse routine op te fleuren

Haal diep adem en herhaal voor jezelf: alles komt goed. 2016 voelde voor velen van ons als het langste jaar ooit, en ondanks de...

4 gratis marketingtools voor kleine bedrijven

Hier is een lijst met vier marketingtools die echte waarde toevoegen - maar niets kosten!

Waarom Google-fans verder moeten kijken dan de Pixel Phone

Ik was een van de enthousiaste fanboys die op 4 oktober 2016 een pre-order plaatste voor een Google Pixel-handset. Ik had de aankoop van een nieuwe mobiele telefoon uitgesteld voor...

De nieuwe wearable van BACTrack vertelde me hoe dronken ik was op CES

Dik, dronken en dom is geen manier om door het leven te gaan, zoon.

Waarom Snapchat's Spectacles zullen slagen waar Google Glass faalde

De geest van Google Glass blijft hangen terwijl Snapchat werkt om zijn nieuwe Snapchat-bril op de markt te brengen. Google Glass debuteerde in 2013 met veel belangstelling, maar vervaagde al snel een...