Hoe een muziek-cd te rippen in Windows 7 Media Center

Als u een Media Center-gebruiker bent, weet u al dat het uw digitale muziekcollectie kan afspelen en beheren. Maar wist u dat u ook een muziek-cd kunt rippen in Windows 7 Media Center en deze automatisch aan uw muziekbibliotheek kunt laten toevoegen?

Een cd rippen in Windows 7 Media Center

Plaats uw cd in uw optische drive. Open vanuit Windows Media Center de muziekbibliotheek en selecteer de cd.Als u nog niet eerder een cd hebt geript in Windows 7 met Windows Media Center of Windows Media Player, wordt u gevraagd te selecteren of u kopieerbeveiliging wilt toevoegen. Klik volgende.

hoe-een-muziek-cd-in-windows-7-media-center foto te rippen 2

Standaard wordt uw cd geript naar .WMA-indeling. De rip-instellingen voor Windows Media Center worden uit Windows Media Player gehaald. Dus om de rip-instellingen te wijzigen, moeten we dit doen in Media Player. Klik op Voltooien.

hoe-een-muziek-cd-in-windows-7-media-center foto te rippen 3

Klik vanuit Windows Media Player op Extra in de menubalk en selecteer Opties. Als Windows Media Player 12 nieuw voor u is, bekijk dan onze beginnershandleiding over het beheren van uw muziek met WMP 12.

hoe-een-muziek-cd-in-windows-7-media-center foto te rippen 4

Selecteer het tabblad Muziek rippen en kies uw uitvoerformaat in de vervolgkeuzelijst Formaat. U kunt de audiokwaliteit (bitsnelheid) ook selecteren door de schuifbalk onder Audiokwaliteit te verplaatsen. Klik op OK als u klaar bent.

hoe-een-muziek-cd-in-windows-7-media-center foto te rippen 5

Nu bent u klaar om uw cd te rippen. Klik op CD rippen.

Klik op Ja om te bevestigen dat u de cd wilt rippen.

U kunt de voortgang volgen terwijl elke track wordt geconverteerd.

Als de cd klaar is, kun je op elk gewenst moment van je muziek genieten in Windows 7 Media Center.

hoe-een-muziek-cd-in-windows-7-media-center foto te rippen 9

Op zoek naar wat meer taken die u in Media Center kunt uitvoeren met slechts een afstandsbediening? Bekijk ons ​​eerdere bericht over het bijsnijden, bewerken en afdrukken van foto's in Windows Media Center.

Meer verhalen

Update metadata en albumhoezen in Windows Media Player 12

Als u Windows Media Player 12 gebruikt in Windows 7, merkt u mogelijk dat sommige van uw media informatie mist wanneer ze in de bibliotheek worden weergegeven. Vandaag bekijken we hoe u metadata en albumhoezen in WMP 12 kunt bewerken en bijwerken.

Verplaats de statusbalk-webadresweergave naar de adresbalk

Is de mogelijkheid om de adressen voor weblinks te zien de enige reden dat u de statusbalk zichtbaar houdt? Nu kunt u de statusbalk verbergen en die adresweergave verplaatsen naar de adresbalk in Firefox.

Browsen veiliger maken voor kinderen in Google Chrome

Als u zich zorgen maakt over de websites die uw kinderen per ongeluk kunnen bezoeken tijdens het browsen, dan wilt u misschien eens kijken naar de Kid Safe – LinkExtend-extensie voor Google Chrome.

Hoe u uw eigen professionele blog start met WordPress

Wil je een eigen blog of website beginnen? Met een gratis WordPress-account is het gratis en gemakkelijk om aan de slag te gaan met het maken van uw eigen blogsite van professionele kwaliteit.

Microsoft Core-lettertypen toevoegen aan Ubuntu

Heeft u ooit de standaard Microsoft-lettertypen zoals Times New Roman op uw Ubuntu-computer nodig gehad? Hier leest u hoe u eenvoudig de belangrijkste Microsoft-lettertypen aan Ubuntu kunt toevoegen.

Problemen oplossen bij het upgraden van Office 2010 Beta naar RTM (definitieve) release

Er zijn verschillende scenario's waarin u problemen kunt ondervinden bij het verwijderen van de bètaversie van 2010 en het proberen om de RTM (definitieve) release te installeren. Vandaag bespreken we de problemen die we tegenkwamen en hoe we ze kunnen oplossen.

Een diavoorstelling maken in Windows 7 Media Center

Bent u op zoek naar een leuke manier om een ​​diavoorstelling uit uw fotocollectie te maken en weer te geven? Vandaag laten we u zien hoe u een diavoorstelling maakt, hoe u er muziek aan toevoegt en deze vanuit uw luie stoel bekijkt in Windows 7 Media Center.

Bedien uw favoriete muziekspeler vanuit Firefox

Luister je graag naar muziek terwijl je bladert? Nu kunt u uw favoriete muziekspeler rechtstreeks vanuit Firefox openen en bedienen met de FoxyTunes-extensie.

Engelstalige bladwijzer voor vertalingen voor uw browser

Wilt u een vertaalbookmarklet die zich alleen richt op het vertalen van websites naar het Engels? Kijk dan eens naar de To English Bookmarklet.

Windows 7 Media Center verwijderen, uitschakelen of verwijderen

Hoewel Windows 7 Media Center veel is verbeterd ten opzichte van eerdere versies van Windows, wilt u het misschien om verschillende redenen uitschakelen. Hier bekijken we een aantal methoden om er vanaf te komen.