De prioriteit voor een e-mailbericht instellen in Outlook

hoe-je-de-priorite-in-voor-een-e-mail-bericht-in-outlook-foto 1

De meesten van ons ontvangen veel e-mail en belangrijke berichten kunnen over het hoofd worden gezien in onze lange lijst met berichten. Als u een bericht verzendt dat tijdig aandacht vereist, kunt u de prioriteit voor het bericht instellen, zodat de ontvanger het snel kan vinden.

Om een ​​e-mailbericht met hoge prioriteit te verzenden, zorgt u ervoor dat het tabblad Start actief is en klikt u op Nieuwe e-mail.hoe-je-de-priorite-in-voor-een-e-mail-bericht-in-outlook-foto 2

Voer het e-mailadres, de onderwerpregel en de hoofdtekst van het bericht van de ontvanger in. Zorg ervoor dat het tabblad Bericht actief is.

hoe-je-de-priorite-in-voor-een-e-mail-bericht-in-outlook-foto 3 in te stellen

Klik in het gedeelte Tags van het tabblad Bericht op Hoog belang als het bericht een hoge prioriteit heeft. U kunt ook een laag belang aan een bericht toewijzen. Dit is handig als het bericht niet zo belangrijk is, maar u toch wilt dat de ontvanger het snel kan vinden in hun lijst met e-mailberichten.

hoe-je-de-priorite-in-voor-een-e-mail-bericht-in-outlook-foto 4

Als u een prioriteit aan een e-mailbericht wilt toewijzen, kunt u ook op de dialoogvensterknop Berichtopties in het gedeelte Tags klikken.

hoe-je-prioriteit-voor-een-e-mail-bericht-in-outlook-foto 5

Het dialoogvenster Eigenschappen wordt weergegeven. Selecteer in het gedeelte Instellingen een optie in de vervolgkeuzelijst Belang om de prioriteit in te stellen.

hoe-je-de-priorite-in-voor-een-e-mail-bericht-in-outlook-foto 6

U kunt ook de Gevoeligheid van het bericht selecteren in het gedeelte Instellingen. Klik op Sluiten zodra u uw selecties hebt gemaakt.

hoe-je-de-priorite-in-voor-een-e-mail-bericht-in-outlook-foto 7

Berichten met hoge prioriteit die in Outlook worden ontvangen, worden gemarkeerd met een rood uitroepteken in de eerste kolom (Belang) en berichten met een lage prioriteit worden gemarkeerd met een blauwe pijl naar beneden.

hoe-je-prioriteit-voor-een-e-mail-bericht-in-outlook-foto 8 in te stellen

Deze markeringen maken het gemakkelijker om berichten te vinden op basis van prioriteit of belangrijkheid. U kunt ook op de kolomkop (!) klikken om uw berichten op belangrijkheid te sorteren.

Meer verhalen

Hoe u uzelf goedkoop kunt programmeren

Wil je jezelf leren coderen, maar heb je niet veel extra werk om te leren hoe je het moet doen? Tegenwoordig zijn er talloze bronnen beschikbaar op internet die u kunt gebruiken om uzelf op de hoogte te brengen van alle meest geavanceerde codeertalen, vaak zonder dat u een

19 dingen waarvan u niet wist dat de ES File Explorer van Android dit kan

ES File Explorer biedt gebruikers van Android-telefoons een volledig uitgeruste bestandsbeheerder die telefoons, pc's en Macs verkent door gebruik te maken van LAN, FTP en Remote Bluetooth.

Snel en eenvoudig inhoudsblokken selecteren in Word

Naast het invoeren van tekst, afbeeldingen en andere inhoud in Word, is het selecteren van inhoud waarschijnlijk de meest voorkomende taak die u zult uitvoeren. Vrijwel elke taak begint met het selecteren van iets, of het nu tekst, een afbeelding, een tabel, enz. is. We laten u verschillende methoden zien voor het selecteren van inhoud in Word.

Hoe overleef je de zombie-apocalyps met je iPhone?

Er breekt ergens diep onder de grond een virus uit een laboratorium, de samenleving vervalt in chaos, en nu snakken de Jones' van verderop in de straat naar hersens alsof hun leven ervan afhangt. Dus waar zal je zijn met de zombie-uitbraak? En wie wist dat je smartphone misschien wel het enige hulpmiddel was dat je kon

Hebben USB 3.0-verbindingen USB 3.0-kabels nodig?

Als de wereld van USB 3.0 nieuw voor u is, heeft u wellicht veel vragen over de kabels die u kunt en/of moet gebruiken met USB 3.0-apparaten. Met dat in gedachten helpt de SuperUser Q&A-post van vandaag een nieuwsgierige lezer om de ins en outs van USB 3.0 te leren.

Geek Trivia: Incubators voor baby's, nu een hoofdbestanddeel van vroegtijdige zorg voor baby's, werden waar ontwikkeld?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Nest Thermostat: 5 tips en trucs die je misschien nog niet kende

Inmiddels heeft vrijwel iedereen met een internetverbinding gehoord van het digitale Nest-thermostaatsysteem. Maar wist je dat het een heleboel coole functies heeft die op bijna elk apparaat in je huis passen?

Hoe u geheimen beter kunt organiseren met Keepass Password Manager

De internetdiensten van tegenwoordig zijn sterk afhankelijk van op tekst gebaseerde wachtwoorden voor gebruikersauthenticatie. De alomtegenwoordigheid van deze diensten in combinatie met de moeilijkheid om grote aantallen en symbolen van veilige wachtwoorden te onthouden, verleiden gebruikers om eenvoudige, gemakkelijk te raden wachtwoorden op meerdere websites te hergebruiken, waardoor hun

Hoe u Word kunt dwingen om gebruikers te vragen een document te openen als alleen-lezen

Als u een document deelt en u wilt voorkomen dat er wijzigingen in worden aangebracht, kunt u Word dwingen om de gebruiker te vragen het document te openen als alleen-lezen wanneer ze het bestand openen. We laten u zien hoe u deze instelling kunt inschakelen.

Hoe u uw persoonlijke financiën beheert met deze handige apps en websites

Uw maandelijkse financiën onder controle houden (geen woordspeling bedoeld) is niet altijd zo eenvoudig als het klinkt. Met rekeningen die elke maand variëren, verrassingsuitgaven die op het slechtst mogelijke moment opduiken, en boodschappen die met elk seizoen groter lijken te worden, vragend om een ​​beetje hulp van uw