Hoe Pidgin-meldingen in Ubuntu uit te schakelen?

hoe-pidgin-meldingen-in-ubuntu-foto-uitschakelen

Ubuntu-meldingen zijn geweldig, maar sommige applicaties kunnen vervelend worden door dingen op te duiken die u niet interesseren. Hier leest u hoe u specifieke meldingen voor Pidgin kunt uitschakelen of inschakelen.

Of je nu alleen meldingen wilt wanneer vrienden zich aan- en afmelden, of je wilt alleen nieuwe berichtmeldingen, met de libnotify-plug-in kun je de instellingen naar wens aanpassen.Pop-ups in- of uitschakelen

Om uw pop-upinstellingen te wijzigen, opent u Pidgin en navigeert u naar het menu Extra -> Plugins, of drukt u op de sneltoets Ctrl+U.

hoe-pidgin-meldingen-in-ubuntu-foto-uitschakelen 3

Scroll naar beneden om pop-ups te libnotificeren en klik op plug-in configureren.

hoe-pidgin-meldingen-in-ubuntu-foto-uitschakelen 4

Schakel alle items uit waarover u geen meldingen wilt ontvangen en sluit de instellingen. Nu verschijnen alleen de gewenste meldingen.

hoe-pidgin-meldingen-in-ubuntu-foto-uitschakelen 5

Meer verhalen

Hoe Bash-geschiedenis te gebruiken om uw opdrachtregelproductiviteit te verbeteren

Of je nu nieuw bent met de Linux-opdrachtregel of een doorgewinterde veteraan bent, deze trucs helpen je om je op tekst gebaseerde kronkels om te zetten in complete marathons. Bespaar tijd, versnel uw productiviteit en verbeter uw Linux-Fu, allemaal tegelijk!

Hoe Network Link-aggregatie (802.3ad) op Ubuntu in te stellen

Linkaggregatie is ontworpen om u de mogelijkheid te bieden de beschikbare netwerkbandbreedte en veerkracht te vergroten, zonder uw infrastructuur daarvoor volledig te veranderen (met de kosten die een dergelijke verplaatsing met zich mee zou brengen).

Supercharge GIMP's beeldbewerkingsmogelijkheden met G'MIC [Cross-Platform]

Onlangs hebben we u laten zien hoe u de beeldbewerkingskracht van GIMP kunt verbeteren en vandaag helpen we u GIMP nog meer op te laden. G'MIC (GREYC's Magic Image Converter) voegt een indrukwekkende reeks filters en effecten toe aan...

Deze week in Geek History: geboorte van NACA, chemische samenstelling van DNA ontdekt, telefoon geïntroduceerd

Elke week brengen we je nieuwe feiten en cijfers uit de annalen van Geekdom. Deze week kijken we naar de geboorte van de voorvader van NASA, de samenstelling van DNA en de eerste telefoon.

Toegang tot en beheer van uw Ubuntu One-account in Chrome en Iron

Heb je een Ubuntu One-account waar je toegang toe hebt via verschillende besturingssystemen? Of u nu Ubuntu gebruikt, een andere smaak van Linux, Windows of Mac, de Ubuntu One-webapp maakt het gemakkelijk om toegang te krijgen tot uw U...

Muis over YouTube geeft voorbeelden van YouTube-video's in Chrome

Als je een fervent YouTube-videokijker bent, is Mouse Over YouTube een gratis Chrome-extensie die een voorbeeld toont van elke video waar je met de muis over gaat.

Uit de doos met tips: Autorun stoppen, Android's Power Strip en veilig wissen van dvd's

Deze week beginnen we met een nieuwe serie hier bij How-To Geek, gericht op geweldige lezerstips. Deze week verkennen we Windows-snelkoppelingen, Android-widgets en sprankelende manieren om digitale media te wissen.

Hack een markeerstift om UV-reactieve bloemen te maken [Science]

Studenten hakken al lang markeerstiften uit elkaar om gloeiende flessen drank te maken om de muren van hun slaapzaal te bekleden. Veel interessanter is echter de toepassing van de hack op bloemen.

Hoe u al uw informatie kunt overbrengen naar een nieuwe PS3

De PlayStation 3 kost nu de helft van de prijs, heeft twee keer zoveel opslagruimte en verbruikt de helft van het vermogen. Als je nog een reden nodig hebt om te upgraden, maakt Sony het ook gemakkelijk om al je informatie over te zetten naar een nieuwe console.

Hoe u de venstertransparantie in Windows 7 kunt wijzigen met een sneltoets

Linux heeft veel eye-candy vanwege Compiz, waarvan mijn favoriet de plug-in voor vensterdekking is. Met behulp van een kort AutoHotKey-script kunt u dezelfde functionaliteit toevoegen aan Windows 7.