Terugschakelen naar Outlook 2007 nadat de bètaversie van 2010 is afgelopen

Schakelt u terug naar Outlook 2007 nadat u de bètaversie van Office 2010 hebt uitgeprobeerd? Hier leest u hoe u uw Outlook-gegevens kunt herstellen en ervoor kunt zorgen dat alles goed blijft werken na de overstap.

Telkens wanneer u een nieuwere versie van Outlook installeert, worden uw profiel- en gegevensbestanden geconverteerd naar de nieuwste indeling. Hierdoor werken ze het beste in de nieuwere versie van Outlook, maar kunnen problemen veroorzaken als u besluit terug te gaan naar een oudere versie. Als u de bètaversie van Outlook 2010 hebt geïnstalleerd, wordt uw profiel automatisch geïmporteerd en geconverteerd vanuit Outlook 2007. Wanneer de bètaversie afloopt, moet u Office 2007 opnieuw installeren of een exemplaar van Office 2010 aanschaffen.

Als u ervoor kiest Office 2007 opnieuw te installeren, ziet u mogelijk een foutmelding telkens wanneer u Outlook opent.hoe-terug-schakelen-naar-outlook-2007-na-de-2010-bèta-einden foto 1

Outlook werkt nog steeds prima en al uw gegevens worden opgeslagen, maar deze foutmelding kan vervelend worden. Hier leest u hoe u een nieuw profiel kunt maken, al uw oude gegevens kunt importeren en deze foutmelding kunt verwijderen.

Verban de foutmelding met een nieuw profiel

Om van deze foutmelding af te komen, moeten we een nieuw Outlook-profiel maken. Zorg er eerst voor dat er een back-up is gemaakt van uw Outlook-gegevensbestanden. Uw berichten, contacten, agenda en meer worden opgeslagen in een PST-bestand in uw appdata-map. Voer het volgende in de adresbalk van een Verkenner-venster in om uw Outlook-gegevensmap te openen en vervang gebruikersnaam door uw gebruikersnaam:

C:UsersgebruikersnaamAppDataLocalMicrosoftOutlook

Kopieer de Outlook Personal Folders (.pst)-bestanden die uw gegevens bevatten. De naam is meestal uw e-mailadres, hoewel het een andere naam kan hebben. Als u twijfelt, selecteert u alle Outlook Personal Folders-bestanden, kopieert u ze en slaat u ze op een andere veilige plaats op (zoals uw Documenten-map).

hoe-terug-naar-outlook-2007-na-de-2010-beta-einden-foto 2

Laten we nu uw oude profiel verwijderen. Open het Configuratiescherm en selecteer Mail. In Windows Vista of 7 typt u gewoon Mail in het zoekvak en selecteert u het eerste item.

hoe-terug-naar-outlook-2007-na-de-2010-beta-einden-foto 3

Klik op de knop Profielen weergeven....

hoe-terug-schakelen-naar-outlook-2007-na-de-2010-bèta-einden foto 4

Selecteer nu uw Outlook-profiel en klik op Verwijderen. Hiermee worden uw gegevensbestanden niet verwijderd, maar uit Outlook verwijderd.

hoe-terug-naar-outlook-2007-na-de-2010-beta-einden-foto 5

Druk op Ja om te bevestigen dat u dit profiel wilt verwijderen.

hoe-terug-schakelen-naar-outlook-2007-na-de-2010-bèta-einden foto 6

Open Outlook en u wordt gevraagd een nieuw profiel aan te maken. Voer een naam in voor uw nieuwe profiel en druk op OK.

hoe-terug-schakelen-naar-outlook-2007-na-de-2010-bèta-einden foto 7

Voer nu uw e-mailaccountgegevens in om Outlook zoals normaal in te stellen.

hoe-terug-naar-outlook-2007-na-de-2010-beta-einden-foto 8

Outlook zal proberen uw accountinstellingen automatisch te configureren. Dit werkt meestal voor accounts met populaire e-mailsystemen, maar als het uw informatie niet kan vinden, kunt u deze handmatig invoeren. Druk op voltooien als alles klaar is.

hoe-terug-schakelen-naar-outlook-2007-na-de-2010-bèta-einden foto 9

Outlook gaat nu verder en downloadt berichten van uw e-mailaccount. In onze test gebruikten we een Gmail-account waarop al onze oude berichten nog online stonden. Van die bestanden wordt een back-up gemaakt in onze oude Outlook-gegevensbestanden, dus we kunnen tijd besparen en ze niet downloaden. Klik op de knop Verzenden/ontvangen onder in het venster en selecteer Verzenden/ontvangen annuleren.

hoe-terug-schakelen-naar-outlook-2007-na-de-2010-bèta-einden foto 10

Herstel uw oude Outlook-gegevens

Laten we ons oude Outlook-bestand weer toevoegen aan Outlook 2007. Sluit Outlook af en ga terug naar het Configuratiescherm en selecteer Mail zoals hierboven. Klik deze keer op de knop Gegevensbestanden.

hoe-terug-schakelen-naar-outlook-2007-na-de-2010-bèta-einden foto 11

Klik linksboven op de knop Toevoegen.

hoe-terug-schakelen-naar-outlook-2007-na-de-2010-bèta-einden foto 12

Selecteer Office Outlook Personal Folders File (.pst) en klik op OK.

hoe-terug-schakelen-naar-outlook-2007-na-de-2010-bèta-einden foto 13

Selecteer nu uw oude Outlook-gegevensbestand. Het zou in de map moeten staan ​​die standaard wordt geopend; zo niet, blader dan naar de reservekopie die we eerder hebben opgeslagen en selecteer deze.

hoe-terug-schakelen-naar-outlook-2007-na-de-2010-bèta-einden foto 14

Druk op Ok in het volgende dialoogvenster om de standaardinstellingen te accepteren.

hoe-terug-schakelen-naar-outlook-2007-na-de-2010-bèta-einden foto 15

Selecteer nu het gegevensbestand dat we zojuist hebben geïmporteerd en klik op Als standaard instellen.

hoe-terug-schakelen-naar-outlook-2007-na-de-2010-bèta-einden foto 16

Nu staan ​​al uw oude berichten, afspraken, contacten en al het andere in Outlook voor u klaar. Klik op OK en open vervolgens Outlook om de wijziging te zien.

hoe-terug-naar-outlook-2007-na-de-2010-beta-einden-foto 17

Alle gegevens die in Outlook 2010 stonden, zijn nu klaar voor gebruik in Outlook 2007. U hoeft niet te wachten om al uw e-mails opnieuw van de server te downloaden, aangezien alles hier nog steeds klaar is om te worden gebruikt. En wanneer u Outlook opent, ziet u ook geen foutmeldingen!

hoe-terug-schakelen-naar-outlook-2007-na-de-2010-bèta-einden foto 18

Conclusie

Het migreren van uw Outlook-profiel terug naar Outlook 2007 is vrij eenvoudig en met deze stappen kunt u voorkomen dat u elke keer dat u Outlook opent een foutmelding krijgt. Met al uw gegevens in tact, bent u klaar om weer aan het werk te gaan in plaats van gefrustreerd te raken met Outlook. Velen van ons gebruiken webmail en bewaren al onze berichten in de cloud, maar zelfs op breedbandverbindingen kan het lang duren om enkele gigabytes aan e-mails te downloaden.

Meer verhalen

Media streamen van Windows 7 naar XP met VLC Media Player

Dus je hebt een nieuwe computer met Windows 7 en je staat te popelen om te profiteren van de mogelijkheid om media via je thuisnetwerk te streamen. Maar de rest van de familie gebruikt nog steeds Windows XP en je bent nog niet helemaal klaar om het geld voor de upgrades uit te geven. Nou, vandaag laten we je zien hoe je dat doet

Lege nieuwe tab Quick-Fix voor Google Chrome

Als u andere browsers heeft die u gebruikt, ingesteld op about:blank voor nieuwe tabbladen, voelt u zich waarschijnlijk nogal gefrustreerd over de standaard nieuwe tabbladpagina van Google Chrome. De Blank New Tab-extensie is de perfecte oplossing voor dat probleem.

Fix Firefox scrolt niet met pijltoetsen omhoog/omlaag of Home/End-toetsen

Als u een probleem bent tegengekomen waarbij uw Firefox-installatie niet meer scrolt wanneer u de pijltoetsen omhoog of omlaag gebruikt, en zelfs de Home- of End-toetsen niet meer werken, is er een eenvoudige oplossing.

Onze kijk op de Internet Explorer 9 Platform Preview

Heb je alles gehoord over het werk van Microsoft aan Internet Explorer 9 en ben je er benieuwd naar? Als u een voorproefje wilt van de aanstaande release, sluit u dan bij ons aan terwijl we de Internet Explorer 9 Platform Preview bekijken.

Beheer bestanden eenvoudiger met Aero Snap in Windows 7

Vóór de dagen van Aero Snap moest je je Windows op een rare manier ordenen om al je bestanden te zien. Vandaag laten we u zien hoe u snel de Aero Snap-functie kunt gebruiken om het in een paar toetsaanslagen in Windows 7 voor elkaar te krijgen.

Ervaar de iPad-gebruikersinterface op uw pc

Wilt u een proefrit maken met iPad zonder naar een Apple Store te gaan? Hier is een manier waarop u een deel van de iPad-gebruikersinterface rechtstreeks vanuit uw browser kunt ervaren!

Gebruik die extra muisknoppen om de efficiëntie te verhogen

Wist u dat de meest gebruikte muisacties zijn klikken op de knop Sluiten van een venster (de X in de rechterbovenhoek) en klikken op de knop Terug (in een browser en verschillende andere programma's)? Hoeveel tijd besteedt u elke dag aan het lokaliseren van de knop Sluiten of de knop Terug met uw muis?

Containerformaat (multimedia)

Een containerformaat, of wrapperformaat, is een metabestandsformaat waarvan de specificaties beschrijven hoe verschillende data-elementen en metadata zijn gerangschikt. Hoewel containerindelingen worden gebruikt voor een verscheidenheid aan bestandstypen binnen en tussen besturingssystemen, is de meest voorkomende manier waarop de gemiddelde computergebruiker

Volg de How-To Geek Writers op Twitter

Heb je je ooit afgevraagd wat de schrijvers van How-To Geek van plan zijn? Als u een Twitter-gebruiker bent, kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. We hebben ook een nieuw @howtogeeksite-account aangemaakt als je gewoon op de hoogte wilt blijven van de nieuwste artikelen.

Desktop Fun: Desert Areas Wallpaper Collection Series 1

Spreekt de schaarse open uitstraling van woestijngebieden je gevoel voor avontuur en romantiek aan? Leun dan achterover en geniet van de schilderachtige uitzichten met de eerste in onze reeks Desert Areas Wallpaper-collecties.