Een recent gesloten tabblad openen in Safari voor iOS

hoe-een-recentelijk-gesloten-tabblad-in-safari-voor-ios-foto te openen 1

Dat gevoel dat je krijgt als je per ongeluk het verkeerde browsertabblad sluit, is niet leuk. Gelukkig biedt Safari voor iOS, net als de meeste moderne browsers, een manier om te herstellen van je kleine ongelukje. Je moet alleen weten waar je moet zoeken.

Met de meeste webbrowsers kunt u een recent gesloten tabblad openen, hetzij via een sneltoets of menuselectie. Safari op iOS is niet anders. Het onthoudt de laatste vijf tabbladen die u hebt gesloten (tenzij u de app geforceerd afsluit of uw telefoon opnieuw opstart). De functie is echter een beetje verborgen, dus tenzij je hem al per ongeluk hebt ontdekt, kun je het volgende doen.Tik in Safari op de knop Tabs rechtsonder in je scherm.

hoe-je-een-recentelijk-gesloten-tabblad-in-safari-voor-ios-foto 2 te openen

Als u in de weergave Tabbladen op de Plus-knop tikt, wordt een nieuwe pagina geopend. In plaats van erop te tikken, tikt u erop en houdt u het een paar seconden vast om een ​​lijst met recent gesloten tabbladen te openen.

hoe-je-een-recentelijk-gesloten-tabblad-in-safari-voor-ios-foto 3 te openen

Tik op een selectie in de lijst Recent gesloten tabbladen.

hoe-je-een-recentelijk-gesloten-tabblad-in-safari-voor-ios-foto 4 te openen

En geniet ervan om niet opnieuw naar die pagina te hoeven zoeken.

hoe-je-een-recentelijk-gesloten-tabblad-in-safari-voor-ios-foto te openen 5

Dat is alles. Het is een simpele truc als je eenmaal weet dat het beschikbaar is, maar het is superhandig in een mum van tijd.

Meer verhalen

Hoe foto's van elke computer naar een iPhone of iPad te exporteren

Als u een Windows- of Linux-pc als uw primaire computer gebruikt, maar een iPad of iPhone als een van uw apparaten, kunt u er niet eenvoudig foto's naar overzetten door deze aan te sluiten. In plaats daarvan kunt u het beste iCloud gebruiken om deze.

Hoe de nieuwe herinneringen in Google Agenda te verwijderen

In december 2015 heeft Google herinneringen toegevoegd aan de Google Agenda-app voor Android- en iOS-gebruikers. Nu zijn er ook herinneringen toegevoegd aan Google Agenda voor het web. Mogelijk hebt u ze onlangs in uw agenda zien verschijnen. Maar als u ze liever verbergt (of terugschakelt naar Google Taken), is dat heel eenvoudig:

Hoe reset je de toewijzing van een toetsenbord nadat een aprilgrap het heeft verwoest?

Een paar onschuldige grappen tussen vrienden is één ding, maar wat doe je als je het slachtoffer bent van een grap die de key mapping voor je toetsenbord verandert in een compleet treinwrak? De SuperUser Q&A-post van vandaag bevat de antwoorden die een gefrustreerde lezer nodig heeft om zijn toetsenbordproblemen op te lossen.

Hoe de microfoonknop van uw iPhone-toetsenbord te verwijderen

De dicteerknop op het iOS-toetsenbord bevindt zich op zowat de slechtste plaats die je je kunt voorstellen. Vooral op de iPhone is het moeilijk om op de spatiebalk te drukken zonder per ongeluk te beginnen met dicteren. Als u dicteren niet gebruikt, kunt u de microfoonknop verwijderen door dicteren volledig uit te schakelen.

Zijn goedkope Android-telefoons de moeite waard?

Goedkope Android-telefoons worden snel gemeengoed - voor slechts $ 99 kun je een betrouwbaar, aanvankelijk indrukwekkend toestel krijgen dat je naar een heleboel verschillende providers kunt brengen. Hoewel deze goedkope apparaten zeker aantrekkelijk zijn, moet je jezelf afvragen: is het het echt waard?

Een lijst maken van uw geïnstalleerde programma's op Windows

Het opnieuw installeren van Windows is een goede manier om ernstige problemen met uw computer op te lossen, of gewoon om een ​​nieuwe lei te krijgen. Maar voordat u Windows opnieuw installeert, moet u een lijst maken met programma's die u momenteel op uw pc hebt geïnstalleerd, zodat u weet wat u opnieuw wilt installeren op het nieuwe systeem.

Hoe de Belkin WeMo Switch in te stellen

De Belkin WeMo Switch kan van vrijwel elk gewoon apparaat een slim apparaat maken. Sluit hem gewoon aan en bedien hem vanaf elke locatie. Hier leest u hoe u het instelt.

Geek Trivia: Het diepste meer in de Verenigde Staten is?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Vergrendelde bestanden verwijderen, verplaatsen of hernoemen in Windows

Windows staat niet toe dat u bestanden wijzigt die geopende programma's hebben vergrendeld. als u een bestand probeert te verwijderen en een bericht ziet dat het in een programma is geopend, moet u het bestand ontgrendelen (of het programma sluiten).

Hoe de nieuwe multi-monitor taakbalk in Windows 8 of 10 te tweaken

Jarenlang hebben gebruikers zich afgevraagd waarom Microsoft de taakbalk in vredesnaam niet aanpasbaar en bruikbaar zou maken op meerdere monitoren. Gelukkig bevatten Windows 8 en 10 een nieuwe functie die het veel beter maakt. Hier is een snelle blik voor degenen die ze nog niet hebben gezien.