Ecobee3-waarschuwingen ontvangen als uw oven of airconditioning kapot gaat?

hoe-te-ontvangen-ecobee3-waarschuwingen-als-uw-oven-of-ac-defect foto 1

Als u niet thuis bent en uw HVAC-systeem plotseling uitvalt, wilt u dit waarschijnlijk zo snel mogelijk laten repareren. Hier leest u hoe u onmiddellijke waarschuwingen van uw Ecobee3-thermostaat kunt ontvangen wanneer er een mogelijk probleem is met uw verwarming en koeling.

GERELATEERDE ARTIKELEN hoe-te-ontvangen-ecobee3-waarschuwingen-als-uw-oven-of-ac-defect foto 2De Ecobee3 Slimme Thermostaat installeren en instellen hoe-te-ontvangen-ecobee3-waarschuwingen-als-uw-oven-of-ac-defect foto 4HomeKit inschakelen op de Ecobee3-thermostaatJe kunt vergelijkbare meldingen van het Nest ontvangen, maar het kan het niet native doen, dus je moet wat hulp krijgen van IFTTT en een aantal recepten maken om het op gang te krijgen. De Ecobee3 heeft echter een ingebouwde functie die u waarschuwingen op uw telefoon (en in uw e-mail) stuurt als de binnentemperatuur van uw huis ooit een bepaald niveau bereikt, wat erop wijst dat er waarschijnlijk iets mis is met uw HVAC-systeem.

Open om te beginnen de Ecobee3-app op uw smartphone en wanneer u zich op het hoofdscherm bevindt met de gebruikersinterface van de thermostaat, tikt u op de menuknop in de linkerbenedenhoek van het scherm.

hoe-te-ontvangen-ecobee3-waarschuwingen-als-uw-oven-of-ac-defect foto 5

Selecteer Herinneringen en waarschuwingen.

hoe-te-ontvangen-ecobee3-waarschuwingen-als-uw-oven-of-ac-defect foto 6

Tik op Voorkeuren.

hoe-te-ontvangen-ecobee3-waarschuwingen-als-uw-oven-of-ac-defect foto 7

De twee waarschuwingen die u instelt, zijn de waarschuwing voor lage temperatuur en de waarschuwing voor hoge temperaturen. De eerste gebruik je in de winter en de laatste in de zomer.

hoe-te-ontvangen-ecobee3-waarschuwingen-als-uw-oven-of-ac-defect foto 8

Eerst stellen we de waarschuwing voor lage temperatuur in, dus ga je gang en selecteer het en je ziet twee opties. Tik op de pijl naast Alert ontvangen en selecteer Inschakelen als dit nog niet het geval is.

hoe-te-ontvangen-ecobee3-waarschuwingen-als-uw-oven-of-ac-defect foto 9

Tik vervolgens op de pijl naast Lage temperatuurlimiet om de drempel in te stellen. Tik en houd uw vinger op de rechter draaiknop en sleep deze omhoog of omlaag om de temperatuur in te stellen. Klik vervolgens op Opslaan in de rechterbenedenhoek.

hoe-te-ontvangen-ecobee3-waarschuwingen-als-uw-oven-of-ac-defect foto 10

Tik daarna op de pijl terug in de linkerbovenhoek.

hoe-te-ontvangen-ecobee3-waarschuwingen-als-uw-oven-of-ac-defect foto 11

Tik vervolgens op Hoge temperatuurwaarschuwing.

hoe-te-ontvangen-ecobee3-waarschuwingen-als-uw-oven-of-ac-defect foto 12

Doe hetzelfde als voorheen, alleen deze keer stel je een hoge temperatuur in voor gebruik in de zomer.

Als beide waarschuwingen zijn ingeschakeld, ontvang je een melding op je telefoon wanneer de temperatuur in de winter onder dat bepaalde punt daalt en in de zomer boven je maximumtemperatuur komt. Wanneer je deze melding ontvangt, is er waarschijnlijk iets mis met je thermostaat of is je HVAC-systeem kapot gegaan, zodat je zo snel mogelijk iemand aan de bel kunt krijgen om ernaar te laten kijken.

Meer verhalen

Geek Trivia: de eerste NASA-astronaut die voor de tweede keer de ruimte betrad?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

E-mails verplaatsen tussen de automatisch gesorteerde inbox-tabbladen in Gmail

Het inboxsysteem met tabbladen van Gmail is een handige manier om uw e-mails in categorieën in te delen, maar het aanpassen van welke e-mails naar welke categorieën gaan, is geen truc die meteen duidelijk is.

Hoe u uw Ecobee3 plant om in de vakantiemodus te gaan

Als je binnenkort op vakantie gaat en niet de moeite wilt nemen om de thermostaat te veranderen terwijl je het gezin probeert te ruziën, kun je met de Ecobee3 eigenlijk plannen dat de thermostaat van tevoren in een afwezigheidsmodus gaat.

Geek Trivia: De Hubble-telescoop draait op welke van deze CPU's?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Suggesties voor contacten en evenementen uitschakelen in Apple Mail

Apple Mail kan agenda-afspraken voor je voorstellen op basis van datums en tijden die in je berichten worden gescand. Hoewel deze functie voor sommigen erg handig lijkt, willen anderen misschien niet alles gebruiken. Gelukkig is er een manier om het uit te schakelen.

Een app-lade toevoegen aan het startscherm van de LG G5

LG deed iets raars met de G5: het verwijderde de app-lade in de stock launcher volledig en gooide alle apps op de startschermen, zoals in iOS. Ik begrijp dat sommige mensen dit waarschijnlijk leuk vinden - misschien zelfs de voorkeur geven - maar ik weet zeker dat het voor veel anderen onaangenaam is. Als je de voorraad wilt geven

Hoe te zien wanneer een SMS-bericht is verzonden op uw iPhone

Standaard toont de Berichten-app van de iPhone u de datum en tijd voor het eerste bericht op een bepaalde dag, maar niet voor elk verzonden en ontvangen bericht. De exacte tijd waarop elk bericht is verzonden, is echter verborgen, maar er is een eenvoudige manier om alle exacte tijdstempels weer te geven.

Hoe te voorkomen dat Windows specifieke stuurprogramma's automatisch bijwerkt

Windows, vooral Windows 10, heeft de slechte gewoonte om nieuwe updates voor hardwarestuurprogramma's te installeren, of je ze nu wilt of niet. Je zou groot kunnen worden en gewoon voorkomen dat Windows updates helemaal downloadt, of je hebt misschien geluk met het blokkeren of verbergen van updates. Maar als je de Pro of Enterprise hebt

Hoe de Prullenbak en Screenshot-geluidseffecten op een Mac uit te schakelen

Verplaats een bestand naar de prullenbak, maak de prullenbak leeg of maak een screenshot van het bureaublad van je Mac en je Mac speelt een geluid af. Als je die gekreukelde papier- en camerasluitergeluiden beu bent, kun je ze uitschakelen door een enkele optie te wijzigen.

U heeft nog maar een week om Windows 10 gratis te krijgen. Dit is waarom je moet updaten

De gratis upgrade-aanbieding voor Windows 10 loopt af op 29 juli 2016. Daarna moet je minimaal $ 119 betalen als je ooit op je computer naar Windows 10 wilt upgraden. U moet serieus overwegen om vóór 29 juli te upgraden naar Windows 10, als u dat nog niet hebt gedaan.