Hoe u muziek van uw Apple Watch kunt verwijderen

hoe-verwijder-muziek-van-je-appel-horloge foto 1

Je kunt tot 2 GB aan muziek toevoegen aan je Apple Watch, zodat je naar muziek op je horloge kunt luisteren met een Bluetooth-luidspreker of -koptelefoon, zelfs als deze buiten het bereik van je iPhone is. Als u de muziek echter wilt verwijderen, is dat eenvoudig te doen.

U moet uw telefoon gebruiken om een ​​afspeellijst van uw horloge te verwijderen. Tik op het Watch-app-pictogram op het startscherm.Zorg ervoor dat het My Watch-scherm actief is. Als dat niet het geval is, tikt u op het My Watch-pictogram onder aan het scherm.

hoe-verwijder-muziek-van-je-appel-horloge foto 3

Tik op het scherm Mijn horloge op Muziek.

hoe-verwijder-muziek-van-je-appel-horloge foto 4

De afspeellijst die momenteel op je horloge staat, wordt weergegeven naast Gesynchroniseerde afspeellijst. Om deze afspeellijst van je horloge te verwijderen, tik je op de gesynchroniseerde afspeellijst.

hoe-verwijder-muziek-van-je-appel-horloge foto 5

De gesynchroniseerde afspeellijst heeft het label Synced en een vinkje in de lijst met beschikbare afspeellijsten op uw telefoon.

hoe-muziek-van-je-appel-horloge-foto-verwijderen 6

Voordat u de afspeellijst van uw horloge verwijdert, moet u uw horloge op de oplader aansluiten. Je horloge moet worden opgeladen om muziek te synchroniseren met of muziek ervan te verwijderen. Scrol naar de onderkant van de lijst en tik op Geen.

hoe-verwijder-muziek-van-je-appel-horloge foto 7

Als er geen afspeellijst op uw horloge is gesynchroniseerd, wordt er een vinkje weergegeven naast Geen.

hoe-verwijder-muziek-van-je-appel-horloge foto 8

Als u uw horloge als muziekbron selecteert en Afspeellijsten selecteert, wordt op uw horloge een bericht weergegeven dat er geen muziek beschikbaar is.

hoe-verwijder-muziek-van-je-appel-horloge foto 9

Nogmaals, zorg ervoor dat uw Apple Watch wordt opgeladen voordat u er een afspeellijst van verwijdert of er een afspeellijst aan toevoegt.

Meer verhalen

Geek Trivia: blootstelling aan wat maakte hoedenmakers in de 19e-eeuwse gekke hoedenmakers?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe u uw vergeten Windows-wachtwoord op de gemakkelijke manier kunt resetten

Je wachtwoord vergeten is nooit leuk, maar gelukkig is er een heel gemakkelijke manier om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Het enige dat u nodig hebt, is een kopie van de Windows-installatieschijf en een eenvoudige opdrachtregeltruc.

Hoe u kunt voorkomen dat uw kinderen duizenden dollars uitgeven aan in-app aankopen

Meer dan $ 5000. Dat is hoeveel het kind van een man op zijn creditcard liep door gratis games op zijn iPad te spelen. Veel games worden misschien als gratis geadverteerd, maar ze proberen in feite dure in-app-aankopen te pushen.

Hoe aanvallers accounts daadwerkelijk online hacken en hoe u uzelf kunt beschermen

Mensen praten over het hacken van hun online accounts, maar hoe gebeurt dit precies? De realiteit is dat accounts op vrij eenvoudige manieren worden gehackt - aanvallers gebruiken geen zwarte magie.

U hoeft geen $ 20 per jaar te betalen voor Solitaire en Mijnenveger op Windows 10

Windows 10 wordt geleverd met de Microsoft Solitaire Collection, een solitaire-game waarbij je 30 seconden lang videoadvertenties op volledig scherm moet bekijken om te blijven spelen. Solitaire zonder advertenties kost $ 1,49 per maand of $ 9,99 per jaar. Dat is $ 20 per jaar als je zowel solitaire zonder advertenties als zonder advertenties wilt

Waarschuwing: iedereen kan verwijderde bestanden van uw USB-drives en externe SSD's herstellen

Het is algemeen bekend dat verwijderde bestanden niet kunnen worden hersteld van solid-state media, alleen van traditionele mechanische harde schijven. Maar dit is alleen van toepassing op interne schijven: USB-flashstations en externe solid-state schijven zijn kwetsbaar voor bestandsherstelaanvallen.

PackageManagement (ook bekend als OneGet) gebruiken op Windows 10

Windows 10 bevat een pakketbeheertool ingebouwd in PowerShell. In de definitieve versie heet het PackageManagement, maar het is nog steeds gebaseerd op een open-sourceproject met de naam OneGet.

De naam van een computer, smartphone of tablet wijzigen

Het is een goed idee om elk van de apparaten die u gebruikt een betekenisvolle naam te geven. Dit is vooral belangrijk op Windows 10, omdat Microsoft de optie voor de computernaam heeft verwijderd uit het installatieproces voor de eerste keer. Windows 10-pc's krijgen standaard willekeurige, nietszeggende namen.

Geek Trivia: Google Afbeeldingen werd geïnspireerd door miljoenen mensen die op zoek waren naar foto's van?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Multiplayer-partygames spelen op uw Chromecast

De Chromecast van Google biedt ook een manier om games op je tv te spelen. Je zult niet hetzelfde ecosysteem van games vinden als voor de Apple TV of Amazon's Fire TV, maar je zult een aantal leuke partygames vinden die mensen rond de tv kunnen verzamelen en spelen, met hun smartphones als controllers.