Meerdere pagina's tegelijk bekijken in Word

hoe-meerdere-pagina's-in-een-woord-foto-te-kijken 1

Bij het opmaken van uw document in Word is het soms handig om meerdere pagina's tegelijk op het scherm te bekijken, vooral als u een groot beeldscherm heeft. Als u meerdere pagina's tegelijk ziet, krijgt u een idee van hoe uw algehele lay-out eruitziet.

OPMERKING: we hebben Word 2013 gebruikt om deze functie te illustreren.U moet zich in de afdruklay-outweergave bevinden om meerdere pagina's tegelijk te kunnen bekijken. Als u zich niet in de weergave Afdruklay-out bevindt, of als u niet zeker weet welke lay-out momenteel actief is, klikt u op het tabblad Weergave.

hoe-meerdere-pagina's-in-een-in-word-foto-te-kijken 2

Klik in het gedeelte Weergaven van het tabblad Weergave op Afdruklay-out.

hoe-meerdere-pagina's-in-een-in-word-foto-te-kijken 3

Houd het tabblad Weergave actief om meerdere pagina's tegelijk te bekijken. Plaats uw cursor in de tekst van de eerste pagina die u in de weergave met meerdere pagina's wilt bekijken. Klik in het gedeelte Zoomen op Meerdere pagina's.

hoe-meerdere-pagina's-in-een-in-word-foto-te-kijken 4

Standaard worden twee pagina's naast elkaar weergegeven. De pagina's zijn verkleind zodat de volledige pagina's kunnen worden bekeken. Dit is de reden waarom het bekijken van meerdere pagina's tegelijk goed is voor het bekijken van uw lay-out, maar niet noodzakelijk voor het lezen van uw document.

hoe-meerdere-pagina's-in-een-in-word-foto-te-kijken 5

Om terug te keren naar het bekijken van één pagina tegelijk, klikt u op Eén pagina in het gedeelte Zoomen van het tabblad Weergave.

hoe-meerdere-pagina's-in-een-in-word-foto-te-kijken 6

De pagina waarin u de cursor had geplaatst, wordt weergegeven, maar kleiner dan 100 procent. Om terug te zoomen naar de normale grootte, klikt u op 100% in het gedeelte Zoomen.

hoe-meerdere-pagina's-in-een-in-word-foto-te-kijken 7

U kunt meer dan twee pagina's tegelijk bekijken. Klik hiervoor op de knop Zoomen in het gedeelte Zoom van het tabblad Weergave.

hoe-meerdere-pagina's-in-een-in-word-foto-te-kijken 8

Het dialoogvenster Zoomen wordt weergegeven. U kunt inzoomen op verschillende percentages (inclusief een aangepast percentage), breedtes of de hele pagina. Selecteer het keuzerondje Veel pagina's om meerdere pagina's te bekijken. Klik vervolgens op de monitorknop onder het keuzerondje en selecteer het aantal pagina's dat u tegelijk wilt bekijken in het vervolgkeuzemenu.

hoe-meerdere-pagina's-in-een-in-word-foto-te-kijken 9

Het voorbeeld laat zien hoe de pagina's worden weergegeven. Klik op OK om de wijziging te accepteren en het dialoogvenster Zoomen te sluiten.

hoe-meerdere-pagina's-in-een-in-word-foto-te-kijken 10

De weergave verandert om het aantal pagina's tegelijk weer te geven dat u hebt opgegeven.

hoe-meerdere-pagina's-in-een-in-word-foto-te-kijken 11

Vergeet niet om terug te gaan naar het bekijken van één pagina per keer, klik op de knop Eén pagina. Om terug te gaan naar het weergeven van uw tekst op 100 procent, klikt u op de knop 100%.

Meer verhalen

Schermtips uitschakelen in Word 2013

Wanneer u de opdrachten op het lint in Word gebruikt, is het u misschien opgevallen dat er pop-upvensters verschijnen wanneer u uw muis over de knoppen beweegt. Dit zijn ScreenTips en kunnen handig zijn als referentie. Als ze u echter afleiden, kunnen ze gemakkelijk worden uitgeschakeld.

Time Machine-back-ups uitvoeren via het netwerk

Apple's Time Machine maakt meestal een back-up naar een externe schijf of draadloos naar een Time Capsule. Maar als je een vrije Mac hebt, kun je er een Time Machine-server van maken. Al je andere Macs kunnen er via het netwerk een back-up van maken, net alsof het een Time Capsule is.

HTG beoordeelt de Philips Hue Lux: frustratievrije slimme lampen voor het grondig moderne huis

De markt voor slimme lampen groeit exponentieel met nieuwe modellen en zelfs bedrijven die links en rechts opduiken. Vandaag bekijken we echter een starterskit van het bedrijf dat slimme lampen op de kaart heeft gezet. Lees verder terwijl we de Philips Hue Lux testen en kijken of de trendstarter nog steeds zeker is

Geek Trivia: In 2013 onthulde Motorola een onconventioneel authenticatiesysteem gebouwd rond A?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Een Apple TV instellen met een iPhone, iPad of Bluetooth-toetsenbord

Als je een Apple TV hebt, weet je waarschijnlijk inmiddels dat het instellen ervan vrij eenvoudig is, maar het gebruik van de meegeleverde afstandsbediening niet. Waarom stelt u uw Apple TV niet in en gebruikt u uw iPad, iPhone of een Bluetooth-toetsenbord?

Sneltoetsen weergeven in schermtips in Word 2013

ScreenTips zijn kleine pop-upvensters die worden weergegeven wanneer u met uw muis over een knop of opdracht op het lint beweegt. Ze geven een korte hint die aangeeft wat die knop doet, en kunnen ook een sneltoets voor die opdracht bevatten.

Hoe dubbele contacten op uw iPhone op te ruimen

Als u uw iPhone gebruikt om meerdere adresboeken van uw werk, school of uw persoonlijke leven tegelijk te beheren, bent u waarschijnlijk eerder het probleem van dubbele contacten tegengekomen.

Hoe u uw pc met Windows 10, 8 of 7 automatisch kunt aanmelden

Ooit gewenst dat u niet elke keer uw wachtwoord hoeft in te voeren wanneer Windows opstart, maar u wilt de extra beveiliging die gepaard gaat met het hebben van een wachtwoord niet verliezen? Als dat het geval is, dan is vandaag je geluksdag, laten we eens kijken.

Hoe u Google Chrome kunt gebruiken om minder batterijduur, geheugen en CPU te gebruiken

Chrome is niet de minimale webbrowser die het ooit was. Oorspronkelijk genaamd Chrome omdat het is ontworpen om uit de weg te gaan, is Chrome niet langer alleen een minimale browser - het is een volledig applicatieplatform.

Geek Trivia: Welke Amerikaanse staat heeft de laagste maximumsnelheid over de hele staat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!