De levensduur van de batterij op uw iPad, iPhone of iPod Touch maximaliseren

hoe-maximaliseer je de levensduur van de batterij op je iPad-iphone-of-ipod-touch foto 1
Dus je hebt een glanzend nieuw Apple-apparaat, maar je bent zo verslaafd dat de batterij veel te snel leeg raakt - wat je nodig hebt zijn een paar tips om je batterij zo lang mogelijk te laten werken, en we hebben ze hier.

Veel van deze tips zullen gezond verstand zijn en zullen geen verrassing zijn voor de meer geeky lezers, maar nu heb je een artikel dat je naar je minder nerdvrienden en familieleden kunt sturen als ze je vragen hoe ze hun batterijduur. En we hebben ook een artikel over de batterijduur voor Android.

Houd uw iDevice uit de zon

Wat je ook doet, laat je iPhone of iPod niet in een hete auto zitten - warmte doodt batterijen sneller dan welke andere factor dan ook, en je apparaat dat vroeger urenlang opgeladen bleef, zal uiteindelijk nauwelijks opladen, en je zult om Apple te betalen om het te laten vervangen. Hetzelfde geldt voor elke echt warme omgeving: probeer uw apparaat op een koele plaats te bewaren.De helderheid van het scherm verminderen

Als je het scherm altijd op maximale helderheid houdt, verspil je veel batterijduur - en de schermen zijn tegenwoordig zo helder dat je dat niet echt nodig hebt, vooral 's nachts. Ga naar Instellingen -> Helderheid en achtergrond om het standaard helderheidsniveau aan te passen, dat u waarschijnlijk meestal zo laag als 30% kunt houden.

hoe-maximaliseer je de levensduur van de batterij op je iPad-iphone-of-ipod-touch foto 2

Zorg ervoor dat het scherm snel vergrendelt

Zelfs als je de helderheid van het scherm hebt aangepast, is er nog steeds geen vervanging voor het snel uitschakelen als je het niet gebruikt. Ga naar Algemeen -> Auto-Lock om de schermvergrendeling zo snel in te stellen als uw apparaat u toelaat. Dit maakt een groot verschil als je altijd je telefoon oppakt en weer in je zak stopt zonder het scherm uit te schakelen.

hoe-maximaliseer je de levensduur van de batterij op je iPad-iphone-of-ipod-touch foto 3

Gebruik de vliegtuigmodus als u geen internet nodig heeft (iPad/iPhone)

Als je de komende 8 uur bezig bent met het spelen van Angry Birds, is er misschien geen goede reden om internettoegang te hebben, dus je kunt overwegen om de vliegtuigmodus te gebruiken, die zowel wifi als de gewone draadloze radio uitschakelt. Dit voorkomt natuurlijk telefoontjes als je een iPhone gebruikt, maar als je bezig bent met Angry Birds, wil je waarschijnlijk toch geen onderbreking.

hoe u de levensduur van de batterij op uw iPad-iphone-of-ipod-touch-foto kunt maximaliseren 4

De belangrijkste reden om de vliegtuigmodus te gebruiken, is wanneer je mobiel bent in een gebied met een zeer vlekkerige verbinding - omdat de iPhone of iPad te allen tijde zal proberen verbonden te blijven, zal hij constant zoeken naar een verbinding, die kan leeglopen uw batterij. Ga naar Instellingen en draai de vliegtuigmodusschakelaar helemaal bovenaan het scherm.

Gebruik indien mogelijk wifi in plaats van 3G

Volgens Apple krijgt de iPad 10 uur batterijduur bij normaal gebruik met Wi-Fi ingeschakeld, maar slechts 9 uur bij gebruik van 3G - de iPhone krijgt 6 uur voor 3G en 10 uur voor Wi-Fi. Natuurlijk, als je veel gebruik maakt van wifi, zal de batterij nog steeds leeglopen - het punt is onder vergelijkbare werkbelastingen, wifi is beter dan 3G voor de levensduur van de batterij.

U kunt Wi-Fi inschakelen onder Instellingen -> Wi-Fi en vervolgens het netwerk kiezen waarmee u verbinding wilt maken.

hoe u de levensduur van de batterij op uw iPad-iphone-of-ipod-touch-foto kunt maximaliseren 5

E-mail- en agendacontrole verminderen of elimineren

Als je een heleboel e-mail-, agenda- of contactaccounts hebt geconfigureerd en ze allemaal regelmatig worden gecontroleerd en e-mail downloaden, zul je de batterij veel sneller leegmaken dan nodig is.

Ga naar Instellingen -> E-mail, contacten, agenda's -> Nieuwe gegevens ophalen en wijzig de instelling in de minst frequente controle die mogelijk is. Als u het niet vaak gebruikt, kunt u Push gewoon helemaal uitschakelen en vervolgens handmatig controleren wanneer dat nodig is.

hoe u de levensduur van de batterij op uw iPad-iphone-of-ipod-touch-foto kunt maximaliseren 6

Pushmeldingen verminderen of elimineren

Heb je echt meldingen van Twitter of andere apps die je gebruikt nodig? Je kunt deze een voor een uitschakelen of Push volledig uitschakelen door naar Instellingen -> Meldingen te gaan en een beetje extra batterijduur te besparen, omdat je apparaat geen gegevens meer voor die applicaties binnenhaalt.

hoe u de levensduur van de batterij op uw iPad-iphone-of-ipod-touch foto kunt maximaliseren 7

Systeemgeluiden verminderen of elimineren

Deze is waarschijnlijk een beetje dom, maar als je echt niet om de systeemgeluiden geeft, kun je een kleine hoeveelheid batterijduur besparen door de geluiden te verwijderen. Een heel, heel klein bedrag, hoogstwaarschijnlijk. Ga naar Instellingen -> Algemeen -> Geluiden om ze te wijzigen.

hoe u de levensduur van de batterij op uw iPad-iphone-of-ipod-touch foto kunt maximaliseren 8

Locatieservices uitschakelen

Als u de locatieservices niet echt nodig hebt, kunt u ze uitschakelen om de batterij te sparen. Ga naar Instellingen -> Algemeen en zet de instelling Locatieservices uit.

hoe u de levensduur van de batterij op uw iPad-iphone-of-ipod-touch foto kunt maximaliseren 9

Schakel Bluetooth uit als u het niet nodig hebt

Als u geen Bluetooth-headset of -toetsenbord gebruikt, moet u de Bluetooth-radio uitgeschakeld laten om wat extra batterijduur te besparen. Ga naar Instellingen -> Algemeen -> Bluetooth om het in of uit te schakelen.

hoe u de levensduur van de batterij op uw iPad-iphone-of-ipod-touch-foto kunt maximaliseren 10

Trilfunctie uitschakelen in games

Als je een game hebt die de trilfunctie gebruikt, kun je die uitschakelen om de batterij te sparen. Dit is vooral van belang als het spel het intensief gebruikt, en je moet de instelling voor het spel wijzigen. Als een kanttekening, en het zou vanzelfsprekend moeten zijn, als je echt intensieve videogames speelt, zullen ze je batterij heel snel doden.

Laad en ontlaad uw batterij regelmatig

Uw iDevice moet ten minste één keer per maand volledig worden ontladen en opnieuw worden opgeladen om met maximale efficiëntie te werken en te voorkomen dat de batterij leeg raakt. U moet er ook voor zorgen dat u het apparaat niet opbergt met een lege batterij, omdat dit er ook voor kan zorgen dat de batterij de laadcapaciteit verliest - als uw batterij leeg is, moet u deze snel opladen.


Dat was het voor onze tips: hoe bespaart u de levensduur van de batterij voor uw iDevice? Deel uw ervaring in de opmerkingen.

Meer verhalen

Vrijdagpret: Isis

Ieders favoriete dag van de week is eindelijk terug, dus leun achterover en bereid je voor op nog meer Friday Fun! Vandaag wordt uw waarnemingsvermogen getest terwijl u op uw reis met Isis naar verschillen tussen afbeeldingen zoekt.

Wat is versleuteling en hoe werkt het?

Versleuteling heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de tijd dat de oude Grieken en Romeinen geheime berichten stuurden door letters te vervangen die alleen konden worden ontcijferd door een geheime sleutel. Ga met ons mee voor een korte geschiedenisles en leer meer over hoe encryptie werkt.

Het ultieme iPhone-spel – Star Wars Arcade: Falcon Gunner [Video]

Als je je afvraagt ​​wat dit spel zo speciaal of onderscheidend maakt van andere spellen, kijk dan wat je hiervan vindt. Wanneer je de game speelt, krijg je een mix van wat de camera van je telefoon ziet (d.w.z. een skyline van een stad) en de game zelf...

Veel plezier met deze verzameling van 10 kilobyte (of minder) webapps

Als je wat leuke web-apps wilt om mee te spelen in je browser, dan moet je zeker even de tijd nemen om door deze kleine verzameling 10K Apart-wedstrijdinzendingen te bladeren. Er zijn twee spellen, een grafiek, een 3D-object...

Pc's kunnen nu bestanden en meer delen met Droplr

Droplr is een geweldige, gratis service die het gemakkelijk maakt om foto's, schermafbeeldingen, links en tekst via internet te delen. Sleep uw bestanden eenvoudig naar het pictogram en seconden later heeft u een kort d.pr-adres t...

Help het Blue Screen of Death oplossen door automatisch opnieuw opstarten te voorkomen

Een van de meest frustrerende dingen bij het oplossen van willekeurige blauwe schermfouten is dat de computer opnieuw opstart voordat u de kans krijgt om de foutmeldingen op te schrijven, zodat u ze later kunt googlen. Hier leest u hoe u dat kunt oplossen.

Optimaliseer het Microsoft Word Editor-gebied voor beter schrijven

Onze monitor geeft ons slechts een beperkte ruimte om Word-documenten te bewerken. Van de ene pagina naar de andere springen kost te veel tijd, dus vandaag laten we u enkele eenvoudige tips zien om het bewerkingsgebied van Microsoft Word te maximaliseren voor een betere schrijfervaring.

Hoe de 10 grootste Windows-ergernissen op te lossen

Laten we eerlijk zijn: Windows kan soms serieus vervelend zijn, maar gelukkig is er meestal ook een tijdelijke oplossing of een hulpprogramma van derden dat het probleem verhelpt. We hebben de tien dingen afgerond die ons het meest irriteren, samen met hoe we ze kunnen oplossen.

Koppel en blader door uw iOS-apparaat met telefoonschijf

Heb je ooit gemakkelijk door de mappen op je iPhone of iPod Touch willen bladeren in Windows Verkenner of OS X Finder? Phone Disk maakt het u gemakkelijk en u kunt het tot 1 december gratis krijgen.

Voetnoten gebruiken in Microsoft Word

Een voetnoot is een notitie die onder aan een pagina wordt weergegeven en die vaak door schrijvers wordt gebruikt om publicaties van andere auteurs in hun document te citeren. We laten u zien hoe u voetnoten in Microsoft Word kunt beheren.