Geo-herinneringen maken in Android met GeoNote

In tegenstelling tot de meeste herinneringen die u eraan herinneren om een ​​bepaalde actie op een gewenst tijdstip uit te voeren, geeft GeoNote u herinneringen wanneer u een locatie invoert. Als je een grote fan bent van locatiegebaseerde services, dan is GeoNote de perfecte herinnering voor jou.

Afbeelding door Menino.UsGeoNote is een van de weinige Geo-Reminder-applicaties die gratis op de markt verkrijgbaar is. Dankzij de eenvoudige interface kunnen we snel een takenlijst maken. Klik gewoon op de knop Locatie toevoegen om uw eerste notitie toe te voegen.

Elke herinnering bestaat uit drie delen, een naam, een locatie en enkele notities.

Tik op het locatieveld en voeg de exacte locatie voor uw taak toe met behulp van een kaart, een GPS of een exact adres. Het adres is waarschijnlijk de beste optie als u geen GPS-bereik heeft in uw regio.

hoe-geo-herinneringen-in-android-met-geonote-foto te maken 4

Nadat u de taaklocatie en het adres hebt ingevuld, moet u enkele notities maken en configureren hoe GeoNote u op de hoogte moet stellen van uw lopende taak. U kunt ervoor kiezen om GeoNote te hebben om u op de hoogte te stellen wanneer u vertrekt, aankomt of binnen een bepaald tijdsbestek op uw locatie.

hoe-geo-herinneringen-in-android-met-geonote-foto te maken 5

In dit voorbeeld hebben we GeoNote ingesteld om ons eraan te herinneren dat we de nieuwste editie van Linux Journal Magazine van Borders moeten ophalen wanneer we de supermarkt ongeveer 100 meter verlaten. Als u op de knop Opslaan tikt, keert u terug naar het hoofdscherm en slaat u uw taak op in GeoNote.

De bovenste knoppen fungeren als een snel bedieningspaneel voor GeoNote. De gloeilamp zet GeoNote aan en uit. Met de locatieknoppen kunt u schakelen tussen GPS, wanneer u op de satellietknop tikt, en wifi, wanneer u op de radiotorenknop tikt.

Zorg ervoor dat GeoNote is ingeschakeld en dat u de juiste locatorknop hebt ingesteld; anders zal GeoNote u niet op de hoogte stellen van openstaande taken. Schuif uw statusbalk omlaag wanneer u een klein knipperend GeoNote-pictogram op uw taakbalk ziet om de melding van GeoNote te lezen.

hoe-geo-herinneringen-in-android-met-geonote-foto te maken 8

Sommige mensen geven nog steeds de voorkeur aan de standaard op tijd gebaseerde herinneringen, zoals kalenders, en anderen schrijven hun takenlijst liever op een papieren notitieblok. We houden van Geo-Reminder omdat het een geweldige aanvulling is op onze standaardnotities en takenlijst. Deel gerust uw mening over locatiegebaseerde herinneringen in het opmerkingengedeelte.

Meer verhalen

10 rare gaming-records uit het Guinness Book

De dingen zijn een beetje veranderd in het Guinness Book of World Records dat we in onze jeugd hebben overgoten; de nieuwe versie heeft pagina's met vermeldingen met betrekking tot videogames. Hier zijn enkele van de meer kleurrijke die je waarschijnlijk niet kende.

Vrijdagpret: Daisy in Wonderland

Heeft u last van de gevolgen van weer een week van schuren op het werk? Dan is het tijd om even te ontspannen en plezier te maken! In de game van deze week kun je interdimensionaal reizen terwijl je Daisy helpt om naar huis terug te keren.

Gebruik uw vaardigheden om grafieken te tekenen om een ​​gratis Chrome Cr-48-notebook te winnen

Google heeft vandaag aangekondigd dat ze samenwerken met een aantal ontwikkelaars van Chrome-webapplicaties om een ​​aantal van hun Chrome OS-notebooks te distribueren naar gelukkige fans. Toen merkten we iets interessants dat kan...

Gebruik BGInfo om een ​​database met systeeminformatie van uw netwerkcomputers op te bouwen

Als u bekend bent met BGInfo, kunt u deze sectie overslaan. Als u deze tool echter nog nooit hebt gebruikt, duurt het slechts een paar minuten om in te stellen om de gegevens vast te leggen waarnaar u op zoek bent.

Deze week in Geek History: Steve Jobs demonstreert de eerste Mac, Mythbusters komt in de ether en Dr. Strangelove dringt de populaire cultuur binnen

Het was nogal een wilde rit deze week in Geek History: Steve Jobs gaf een demonstratie van de eerste Macintosh-computer, de geliefde nerdshow die MythBusters de lucht in ging, en de iconische film Dr. Strangelove verscheen in de bioscoop en in ons collectieve bewustzijn.

Ylmf OS is een Linux-systeem in Windows XP-stijl

Heb je een familielid of vriend die terughoudend is om Linux te proberen omdat het zo anders is dan Windows? Nu kun je ze helpen die angsten en twijfels te verlichten met Ylmf OS, een Linux-systeem dat is ingesteld op...

iDOS laadt klassieke DOS-spellen op uw iOS-apparaat

Eind vorig jaar haalde Apple iDOS, een DOS-emulator voor iOS-apparaten, uit de App Store. Deze week kwam het terug met enkele aanpassingen die voorkomen dat je iTunes gebruikt om extra DOS-apps in te laden. Bekijk hoe u kunt werken...

MagicScroll is een minimalistische op HTML5 gebaseerde EPUB-lezer

Als u op zoek bent naar een verfijnde webgebaseerde EPUB-lezer, kunt u met MagicScroll boeken van internet lezen, uploaden vanaf uw computer en zelfs de boeken delen met uw vrienden.

De How-To Geek-videogids voor het gebruik van Windows 7-spraakherkenning

Heb je ooit de wens gehad om je computer te besturen, in Star Trek-stijl? Met de spraakherkenning van Windows 7 is het eenvoudiger dan u misschien denkt.

Snel meerdere IP-adressen toevoegen aan Windows-servers

Als je ooit meerdere IP-adressen aan een enkele Windows-server hebt toegevoegd, is het een enorme klus om door de grafische interface te gaan, omdat elk IP-adres handmatig moet worden toegevoegd, elk in een nieuw dialoogvenster. Hier is een eenvoudige oplossing.