Een draagbare USB-versie van Microsoft Office Starter 2010 maken

hoe-maak-een-draagbare-usb-versie-van-microsoft-office-starter-2010 foto 1

Microsoft Office 2010 Starter-editie is een gratis, door advertenties ondersteunde versie van Office 2010 bedoeld voor gebruik op nieuwe pc's. Het bevat alleen Word en Excel met een aantal functies, maar je kunt er wel een draagbare versie van maken. Hier is hoe het te doen.

Update: het lijkt erop dat de link dood is.Opmerking: de downloadlink in het volgende artikel is niet echt een door Microsoft goedgekeurde link en kan op elk moment stoppen met werken. Toch is de Starter-versie van Office bedoeld als door advertenties ondersteunde freeware en hebben ze de download niet gehaald ondanks het wijdverbreide gebruik ervan online.

Uw draagbare kantoor maken

Het eerste dat u moet doen, is een exemplaar van Office 2010 Starter via deze link pakken. Zodra de download is voltooid, dubbelklikt u op het bestand om de installatie te starten. Het installatieprogramma zal proberen de daadwerkelijke bestanden te downloaden die nodig zijn om Office te installeren. Zodra het downloaden is voltooid, doorloopt het de installatie - het is echt een heel snel proces.

hoe-een-draagbare-usb-versie-van-microsoft-office-starter-2010-2010-foto 2 te maken

Nu Office Starter is geïnstalleerd, gaat u naar het menu Start, gaat u naar Alle programma's en opent u de map Microsoft Office 2010 Tools en start u vervolgens Microsoft Office Starter To-Go Device Manager 2010 - of u kunt er gewoon naar zoeken in de Start Menu-zoekvak.

hoe-een-draagbare-usb-versie-van-microsoft-office-starter-2010-2010-foto 3 te maken

Opnieuw zal Office nu meer bestanden downloaden.

hoe-een-draagbare-usb-versie-van-microsoft-office-starter-2010-2010-foto 4 te maken

Na het downloaden wordt u gevraagd op welke schijf u Office wilt installeren.

hoe-een-draagbare-usb-versie-van-microsoft-office-starter-2010-2010-foto 5 te maken

Office wordt nu op uw USB geïnstalleerd.

hoe-een-draagbare-usb-versie-van-microsoft-office-starter-2010-2010-foto 6 te maken

Zodra je ziet dat de installatie is voltooid, is je USB klaar voor gebruik.

hoe-een-draagbare-usb-versie-van-microsoft-office-starter-2010-2010-foto 7 te maken

Als je verkenner opent zie je dat je USB met Office erop een mooi nieuw icoontje heeft.

hoe-maak-een-draagbare-usb-versie-van-microsoft-office-starter-2010 foto 8

Office To-Go heeft een starttoepassing op de hoofdmap van de schijf, Office.exe genaamd, van waaruit u Word en Excel kunt starten.

hoe-maak-een-draagbare-usb-versie-van-microsoft-office-starter-2010-2010 foto 9

Dat is alles, jongens, geniet van je draagbare installatie van Office 2010 Starter.

Meer verhalen

Hoe u op afstand het dvd-station van een pc over uw netwerk kunt gebruiken

Als u een netbook bezit, weet u wat we bedoelen als we zeggen dat het soms lastig kan zijn om een ​​dvd-station op te offeren. Netburner probeert dit probleem op te lossen door u de schijf op afstand op een andere pc te laten gebruiken.

Vraag het HTG: toegang tot USB in virtuele machines, automatisch rechtzetten van gescande foto's en herstel van productsleutels

Een keer per week delen we enkele van de lezersvragen die we beantwoorden in de Ask HTG-verzameling; vandaag kijken we naar toegang tot USB-drives in virtuele machines, hoe gescande foto's automatisch recht te trekken en bij te snijden en hoe productsleutels van een oude computer te herstellen.

MultiCopy voegt meerdere tekst kopiëren toe aan Firefox

Firefox: MultiCopy is een eenvoudige Firefox-add-on waarmee u meerdere stukken tekst achter elkaar kunt kopiëren, dankzij een nu uitgebreid klembordgeheugen, en die tekst vervolgens in de volgorde waarin u deze hebt gekopieerd, kunt plakken.

Hyper-V-virtualisatie installeren of inschakelen in Windows 8 of 10

Windows 8 en 10 bevatten Hyper-V als virtualisatieplatform, maar aangezien niet iedereen deze functie zal gebruiken, is deze niet standaard ingeschakeld. Hier leest u hoe u het inschakelt op uw Windows 8- of Windows 10-pc.

Mobiele web-apps vastzetten in het systeemvak voor snelle toegang

Soms wil je snel toegang hebben tot een website, zonder de grote onhandige, voor desktop geoptimaliseerde interface. Met Treb kunt u dit doen door mobiele websites vast te pinnen in het systeemvak voor gemakkelijke toegang. Hier leest u hoe u het kunt gebruiken.

Week in Geek: uit onderzoek blijkt dat gebruikers verantwoordelijk zijn voor bijna de helft van de virusinfecties

Deze week hebben we geleerd hoe je een systeemherstelpunt kunt koppelen om een ​​enkel bestand te herstellen, Android op een HP Touchpad te installeren, de snelkoppelingspijl in Windows 7 te verwijderen, de Caps Lock-toets opnieuw toe te wijzen en Google Instant uit te schakelen, ontdekt hoe je computerhulp biedt van ver, had plezier om Halloween stationair te krijgen

De 20 beste registerhacks om Windows te verbeteren

Door het register te hacken kun je veel dingen in Windows aanpassen, zoals het toevoegen en verwijderen van items uit het contextmenu, het in- en uitschakelen van Windows-functies, het aanpassen van het Configuratiescherm en vele andere items.

Desktop Fun: Seashells Wallpaper Collection Series 1

Schelpen zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren, elk met een uniek verhaal achter hun reis naar de kust. Nu kunt u deze schatten uit de diepte naar uw bureaublad brengen met de eerste in onze serie Seashells Wallpaper-collecties.

Afsluiten / opnieuw opstarten / slapen toevoegen aan het Windows 8 Metro-startscherm

Als je de Developer Preview van Windows 8 hebt geïnstalleerd, heb je waarschijnlijk de nogal obscure methode ontdekt om het systeem af te sluiten. Er is een eenvoudigere manier om uw computer af te sluiten, opnieuw op te starten, te slapen en in de slaapstand te zetten. U kunt tegels toevoegen aan het Windows 8 Metro Start-scherm waarmee:

Wat je zei: hoe je computerhulp op afstand biedt

Eerder deze week vroegen we je om je tips en trucs te delen om vrienden en familie te helpen wanneer je niet direct bij de terminal met hen kunt zitten. Lees verder om te zien hoe uw medelezers op afstand helpen.