Hoe u al uw OneDrive-bestanden offline beschikbaar kunt maken (of alleen online)

hoe-je-alle-je-een-drive-bestanden-beschikbaar-offline-of-alleen-online-foto 1

Een van de beste eigenschappen van OneDrive in Windows 8.1 is dat zelfs als je een terabyte aan bestanden in de cloud hebt, het niet automatisch zal proberen om ze te downloaden naar elk apparaat dat je gebruikt. De bestanden worden alleen on-demand gedownload... maar wat als u ze allemaal tegelijk wilt laten downloaden?

U kunt met de rechtermuisknop op elk bestand of elke map in uw OneDrive klikken en kiezen of u het offline beschikbaar wilt maken of alleen online, waardoor uw lokale kopie wordt verwijderd maar daar in de cloud blijft.Maar om deze instelling als standaard te wijzigen, moet u snel naar de OneDrive-instellingen gaan, die u kunt vinden door met de rechtermuisknop op het OneDrive-pictogram in het systeemvak te klikken en Instellingen te kiezen.

hoe-je-alle-je-een-drive-bestanden-beschikbaar-offline-of-alleen-online foto 2

Eenmaal hier kunt u het vakje aanvinken voor Alle bestanden beschikbaar maken, zelfs als deze pc geen verbinding met internet heeft. Hiermee wordt alles in één keer gedownload en wordt ervoor gezorgd dat alle toekomstige bestanden die vanaf elk apparaat in OneDrive worden geplaatst, ook worden gedownload.

hoe-je-alle-je-een-drive-bestanden-beschikbaar-offline-of-alleen-online foto 3

Aan de andere kant, als je veel te veel dingen in je OneDrive hebt staan ​​en het niet beschikbaar hoeft te zijn op de pc waarop je werkt, kun je alle bestanden van je lokale systeem verwijderen en ze online beschikbaar maken -alleen door op de knop Alle bestanden alleen online maken te klikken.

Meer verhalen

Kunt u een fysiek kapotte USB-drive repareren?

Soms gebeuren er ongelukken met een USB-drive en bevindt u zich in een zeer slechte positie als uw enige kopie van een belangrijk document erop staat. Als zoiets gebeurt, is het dan mogelijk om een ​​fysiek kapotte USB-drive te repareren? De SuperUser Q&A-post van vandaag komt een gestresste te hulp

Geek Trivia: drie volledig niet-canonieke Legend of Zelda-games zijn gemaakt voor welk videogamesysteem?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Waar komt Google+ Automatische back-up vandaan en hoe kom ik er vanaf?

Het is één ding om een ​​applicatie te installeren die je wilt, het is iets anders wanneer een applicatie niet alleen op je computer belandt, maar voortdurend opduikt en je irriteert. Lees verder terwijl we een medelezer helpen om zijn pop-upmysterie te doorgronden en het in het proces te verbannen.

Geek Trivia: een Brannock-apparaat wordt gebruikt om wat te meten?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Download de Dungeons & Dragons 5e editie basisregels gratis

Ben je een fervent Dungeons & Dragons-speler die nieuwsgierig is naar de nieuwste editie, een tijdje weggeweest maar weer wil beginnen, of iemand die helemaal nieuw is in de game? Dan hebben we de perfecte gelegenheid om met je te delen! De basisregels voor de nieuwste editie zijn nu

Een telefoongesprek opnemen op uw Android-telefoon

Ooit gewenst dat je een gesprek had opgenomen? Misschien heb je slechte klantenservice gekregen van een bedrijf aan de telefoon en wil je bewijs. Of misschien heb je een training of hulp gekregen waar je in de toekomst weer naar wilt verwijzen.

Het is tijd: waarom u nu moet upgraden naar een SSD

Het is tijd om te upgraden naar een SSD als u nog steeds een mechanische harde schijf op uw computer gebruikt. Een SSD is de grootste upgrade die u uw computer kunt geven, en de prijzen zijn drastisch gedaald.

CPU-basis: meerdere CPU's, cores en hyperthreading uitgelegd

De centrale verwerkingseenheid (CPU) in uw computer doet het rekenwerk - in feite het draaien van programma's. Maar één single-core CPU kan maar één taak tegelijk uitvoeren, en dat is waar meerdere CPU's, hyper-threading en multi-core CPU's een rol gaan spelen.

Geek Trivia: Toen Pluto zijn aanduiding als planeet verloor, verloor het ook zijn wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Waarom kan ik geen verbinding maken met LAN-games op mijn thuisnetwerk?

LAN-spellen zijn een aloude traditie waarin je rechtstreeks verbinding kunt maken met mensen op je lokale netwerk en kunt genieten van lage ping-tijden en multiplayerplezier, maar wat als de computers weigeren met elkaar te communiceren? Lees verder terwijl we de LAN-problemen van een medelezer oplossen en hem weer in het spel krijgen.