Een nieuw item in Outlook rechtstreeks vanaf het klembord maken

hoe-een-nieuw-item-in-outlook-direct-van-het-klembord-foto-maken 1

Je werkt aan een document en ontdekt dat je een deel ervan in een e-mail naar een collega moet sturen. In plaats van handmatig een nieuwe e-mail in Outlook te maken voordat u de tekst kunt plakken, kunt u deze eenvoudig in Outlook plakken.

Hoe weet Outlook welk type item moet worden gemaakt? In welke sectie u zich ook bevindt (Mail, Agenda, Personen, Taken), dat is het type item dat Outlook maakt met de tekst die u hebt gekopieerd.Selecteer hiervoor inhoud uit een ander document, zoals Word of Kladblok, en druk op Ctrl + C om het te kopiëren.

hoe-een-nieuw-item-in-outlook-direct-van-het-klembord-foto 2 te maken

Klik in Outlook op de sectienaam op de navigatiebalk onder aan het scherm voor het type item dat u wilt maken. Voor ons voorbeeld zullen we een nieuwe e-mail maken, dus klik op Mail.

hoe-een-nieuw-item-in-outlook-direct-van-het-klembord-foto te maken 3

OPMERKING: Als u compacte navigatie op uw navigatiebalk gebruikt, klikt u op het enveloppictogram om het gedeelte Mail te openen.

hoe-een-nieuw-item-in-outlook-direct-van-het-klembord-foto-maken 4

Druk op Ctrl + V. Er wordt een nieuw e-mailbericht gemaakt en uw gekopieerde tekst wordt in de hoofdtekst van het bericht geplakt. Voeg de ontvanger(s) en een onderwerpregel toe en breng de nodige toevoegingen of wijzigingen aan in de tekst, en u bent klaar om uw e-mail te verzenden.

hoe-een-nieuw-item-in-outlook-direct-van-het-klembord-foto-maken 5

Dus in plaats van eerst een nieuw item in Outlook te maken en vervolgens uw gekopieerde tekst in dat item te plakken, kunt u beide in één stap doen, wat u tijd bespaart.

Meer verhalen

Ga rechtstreeks van uw Android-startscherm naar schermen in een app met snelkoppelingen naar activiteiten

Met Android kun je app-snelkoppelingen maken, maar je kunt ook speciale snelkoppelingen maken die rechtstreeks naar schermen binnen een app linken. Snelkoppelingen kunnen bijvoorbeeld verwijzen naar het navigatiescherm in Kaarten of een willekeurig scherm in de app Instellingen.

Wat is HTTPS en waarom zou het me iets kunnen schelen?

HTTPS, het slotpictogram in de adresbalk, een gecodeerde websiteverbinding - het staat bekend als veel dingen. Weten wat het betekent, is belangrijk, omdat het ernstige gevolgen heeft voor online bankieren, winkelen en het vermijden van phishing.

Geek Trivia: Onlangs zijn wiskundigen over de hele wereld gaan hamsteren?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Een Word-document openen als alleen-lezen

Als u een Word-document als alleen-lezen opent, voorkomt u dat onbedoelde wijzigingen die u in het document aanbrengt, worden opgeslagen. In de modus Alleen-lezen kunt u geen wijzigingen aanbrengen in het document, zodat u niet per ongeluk wijzigingen opslaat. We laten u zien hoe u een Word-document opent als alleen-lezen.

Een nieuwe, aangepaste pc bouwen zonder een schroevendraaier aan te raken

We houden ervan om onze eigen computers te bouwen, maar het kost nogal wat tijd. Als je graag bouwt maar merkt dat je geen tijd hebt, geeft een op maat gemaakte pc je nog steeds controle over je componenten, terwijl je de daadwerkelijke montage aan iemand anders overlaat.

Wat is de beste manier om twee computers met twee schermen te bedienen met één toetsenbord en muis?

Als u twee geweldige computers met twee monitoren hebt en gemakkelijk heen en weer wilt schakelen tussen beide met een enkel toetsenbord en muis, wat is dan de beste manier om dit aan te pakken? De SuperUser Q&A-post van vandaag biedt enkele geweldige suggesties voor de hemelse hardware-installatie van een lezer.

Geek Trivia: welke Amerikaanse munt is het meest kosteneffectief om te slaan?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Apple TV instellen om uw persoonlijke iTunes-bibliotheek af te spelen

Als je al veel muziek en homevideo's in je iTunes-bibliotheek hebt staan, kun je deze eenvoudig allemaal naar je Apple TV streamen, en dus naar welke uitgangsbronnen deze ook zijn aangesloten.

Een achtergrondafbeelding op uw Android-apparaat selecteren

Uw Android-apparaat werd geleverd met een standaardafbeelding die is ingesteld als achtergrond op het startscherm. Als u echter een andere afbeelding als achtergrond wilt, kunt u dit eenvoudig wijzigen. Er zijn verschillende afbeeldingen opgenomen in het Android-systeem of u kunt een van uw eigen afbeeldingen gebruiken.

Waarom is de dialoog zo stil op mijn HDTV?

We zijn er allemaal geweest: de personages op het scherm praten en het is veel te stil, dus je zet het volume hoger en wordt twee seconden later door een luide explosie opgeblazen. Waarom is de dialoog zo stil en wat kun je eraan doen? Lees verder terwijl we u laten zien hoe u wilde schommelingen in de audio-uitvoer van tv kunt temmen.