Spellingcontrole beperken tot alleen het hoofdwoordenboek in Outlook

hoe-spellingcontrole-naar-het-hoofdwoordenboek-alleen-in-outlook-beperken foto 1

Onlangs hebben we u laten zien hoe u alleen het hoofdwoordenboek (geen aangepaste woordenboeken) kunt gebruiken bij het uitvoeren van een spellingcontrole of het automatisch controleren van de spelling terwijl u typt. U kunt hetzelfde doen in Outlook, maar het is een iets andere procedure om deze instelling in Outlook te wijzigen.

OPMERKING: we hebben Outlook 2013 gebruikt om deze functie te illustreren.Als u wilt dat Outlook alleen het hoofdwoordenboek gebruikt, klikt u op het tabblad Bestand.

hoe-spellingcontrole-naar-het-hoofdwoordenboek-alleen-in-outlook-beperken foto 2

Klik in het backstage-scherm op Opties in de lijst met items aan de linkerkant.

hoe-spellingcontrole-naar-het-hoofdwoordenboek-alleen-in-outlook-beperken foto 3

Klik in het dialoogvenster Outlook-opties op E-mail in de lijst met items aan de linkerkant.

OPMERKING: Als u het dialoogvenster Outlook-opties vanuit een e-mailbericht hebt geopend, is het Mail-scherm standaard actief.

hoe-spellingcontrole-naar-het-hoofdwoordenboek-alleen-in-outlook-beperken foto 4

Klik in het gedeelte Berichten opstellen op de knop Spelling en autocorrectie.

hoe-spellingcontrole-naar-het-hoofdwoordenboek-alleen-in-outlook-beperken foto 5

Schakel op het scherm Proeflezen in de sectie Bij het corrigeren van spelling in Microsoft Office-programma's het selectievakje Alleen voorstellen uit hoofdwoordenboek in, zodat er een vinkje in het vakje staat.

hoe-spellingcontrole-naar-het-hoofdwoordenboek-alleen-in-outlook-beperken foto 6

Klik op OK in het dialoogvenster Editor-opties om uw wijziging te accepteren en het dialoogvenster te sluiten.

hoe-spellingcontrole-naar-het-hoofdwoordenboek-alleen-in-outlook-beperken foto 7

U keert terug naar het dialoogvenster Outlook-opties. Klik op OK om het te sluiten.

hoe-spellingcontrole-naar-het-hoofdwoordenboek-alleen-in-outlook-foto 8 te beperken

Deze instelling is ook beschikbaar in Word, Excel en PowerPoint, maar is anders toegankelijk dan in Outlook. Het in- of uitschakelen van deze instelling in het ene programma heeft GEEN invloed op de instelling in de andere programma's.

Meer verhalen

Hoe u het nostalgische gesis en de pop van een vinylplaat aan MP3-bestanden kunt toevoegen

Hoewel de heldere en zuivere opname die digitale muziek mogelijk maakt, geweldig is voor een perfecte reproductie, is er iets te zeggen voor de kiekjes, het geknetter en het ploffen van een oude plaat in het spel. Lees verder terwijl we u laten zien hoe u het geluid van een oude plaat kunt nabootsen met uw digitale muziekcollectie.

Trap er niet in: gratis telefoons kosten $ 360 en $ 199 telefoons kosten $ 1040

De nummers in de titel variëren van provider tot provider en van telefoon tot telefoon, maar we laten hieronder zien hoe we aan deze nummers zijn gekomen. Ze illustreren hoe je meer betaalt als je een telefoon met contract koopt, ook al lijkt dat op het eerste gezicht niet zo.

Geek Trivia: Welke van deze gedomesticeerde dieren kan veilig zeewater drinken?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Volume-instellingen aanpassen voor individuele audioapparaten en geluidseffecten in OS X

Als je ooit een presentatie of een video hebt laten zien, weet je hoe gênant het kan zijn wanneer systeemgeluiden zoals waarschuwingen, fouten en meldingen je audio onderbreken, vooral wanneer je projecteert naar een PA-systeem of luidsprekers.

Locaties van bestanden vinden in Word

Heb je een document in Word geopend, maar ben je vergeten waar het is opgeslagen? Mogelijk moet u toegang krijgen tot andere documenten op dezelfde locatie of moet u een back-up van uw documenten maken. Er zijn verschillende manieren om Word te gebruiken om de locatie van een bestand te vinden.

Kan ik twee soorten DDR3-RAM gebruiken met hetzelfde moederbord?

Een mogelijkheid om de hardware van uw computer te upgraden is altijd een goede zaak, maar zou u twee soorten DDR3 RAM op hetzelfde moederbord kunnen gebruiken als u beperkte middelen heeft? De SuperUser Q&A-post van vandaag bevat de antwoorden op de vraag van een nieuwsgierige lezer.

Geek Trivia: het eerste voedsel dat opzettelijk door microgolfstraling werd gekookt?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Slimme mappen maken en gebruiken op OS X om gegevens op uw Mac te ordenen

Heb je ooit OS X gebruikt en je afgevraagd, wat is er aan de hand met Smart Folders? Ze staan ​​tenslotte overal in de Finder. Dus hoe werken ze en, nog belangrijker, hoe kun je ze voor je laten werken?

Hoe u een melding krijgt wanneer Word wijzigingen in de normale sjabloon wil opslaan

Sjablonen in Word zijn als kant-en-klare documenten. Ze slaan opmaak, stijlen en paginalay-outinstellingen, standaardtekst, enz. Op waarmee u snel verschillende soorten documenten kunt maken. De standaardsjabloon die wordt toegepast op nieuwe, lege documenten is de sjabloon Normaal.

Hoe u uw iPhone kunt gebruiken om professionele films op te nemen

Films maken op je smartphone is altijd eenvoudig geweest, maar vaker wel dan niet kun je verwachten dat de kwaliteit eronder zal lijden door wankele beelden, onscherpe lenzen en geluid dat je beter aan doven kunt overlaten. Nu kan dat allemaal veranderen met behulp van unieke hardware en slim ontworpen