Android-meldingen op uw Mac lezen en erop reageren

hoe-te-lezen-en-op-android-meldingen-op-uw-mac-foto te lezen

Smartphones zijn snel onze persoonlijke hubs geworden voor alle meldingen, sms-berichten en andere belangrijke dingen, maar wie wil er altijd op een klein toetsenbord typen? Met deze gratis Mac-app kun je al je Android-meldingen op je Mac zien en zelfs rechtstreeks vanuit de melding zelf erop reageren.

De immer populaire Pushbullet kan dit, maar er is geen native Mac-versie van Pushbullet. Dit betekent dat meldingen worden verzonden via een browser-plug-in, die meestal lelijk is en niet de mogelijkheid biedt om vanuit de melding zelf te reageren - u moet de browser-plug-in of webpagina openen.Dat brengt ons bij Noti. Deze gratis Mac-applicatie doet één ding en doet het goed: meldingen. Het koppelt Pushbullet aan het eigen meldingssysteem van je Mac en laat je reageren op teksten in de meldingen zelf. Noti kan ook andere meldingsacties activeren, allemaal vanaf je Mac, wat betekent dat je je telefoon helemaal niet hoeft op te pakken.

Ja, Pushbullet heeft veel andere functies, zoals het verzenden van bestanden en notities tussen apparaten, en Noti ondersteunt die niet. Het gaat alleen om de meldingen, maar het werkt op dit moment beter voor meldingen dan welke andere tool dan ook voor Mac. Gelukkig hoef je niet tussen de twee te kiezen - je kunt de browserinvoegtoepassing van Pushbullet gebruiken voor geavanceerde functies en Noti voor meldingen en sms-berichten. Hier leest u hoe u het instelt, ervan uitgaande dat Pushbullet al op uw Android-apparaat is geïnstalleerd.

Stap één: installeer Noti op uw Mac

Ga naar Noti.center en download het DMG-bestand. Open het en sleep Noti naar je map Programma's (je weet wel, het gebruikelijke lied en dans dat met pictogrammen wordt gesleept).

hoe-te-lezen-en-op-android-meldingen-op-uw-mac-foto te lezen 2

Stap twee: log in op uw Pushbullet-account

Start Noti en u wordt gevraagd om te authenticeren.

hoe-te-lezen-en-op-android-meldingen-op-uw-mac-foto te lezen 3

Log in met je Google- of Facebook-account, wat je ook gebruikt in Pushbullet op je Android-telefoon. Als je tweefactorauthenticatie hebt ingesteld, heb je die sms-sleutel nodig, dus houd je telefoon bij de hand.

hoe-te-lezen-en-op-android-meldingen-op-uw-mac-foto te lezen 4

Zodra dat is gebeurd, vindt u een pictogram voor Noti in de menubalk van uw Mac. Hier kunt u een coderingswachtwoord invoeren, ervan uitgaande dat u dat op uw Android-apparaat heeft ingesteld, en controleren op updates.

hoe-te-lezen-en-op-android-meldingen-op-uw-mac-foto te lezen 5

Maar dit pictogram is niet echt leuk. Dat gebeurt als je meldingen krijgt. Ze verschijnen op het scherm en je kunt zelfs rechtstreeks vanaf je Mac reageren op sms-berichten.

hoe-te-lezen-en-op-android-meldingen-op-uw-mac-foto te lezen 6

En het is niet alleen reageren: elke actie die wordt aangeboden door een melding in Android kan nu op je Mac worden uitgevoerd. Als je takenlijst bijvoorbeeld een uur uitstelt, kun je dat vanaf je Mac doen. Het idee is dat je nooit naar je telefoon hoeft te kijken om een ​​melding af te handelen, en het werkt best goed.

Stap drie: Noti's meldingsinstellingen configureren

Er zijn misschien een paar dingen die je niet leuk vindt aan Noti's meldingen. Het geluid is bijvoorbeeld waarschijnlijk overbodig bij je telefoon, en dan is er nog het feit dat de notificaties niet na een paar seconden verdwijnen.

Er is geen manier om dit binnen Noti zelf te veranderen, maar je kunt de meldingen van je Mac configureren als je weet waar je moet zoeken. Ga naar de systeemvoorkeuren van je Mac en vervolgens naar Meldingen.

hoe-te-lezen-en-op-android-meldingen-op-uw-mac-foto te lezen 7

Scroll naar beneden totdat je Noti vindt en selecteer het vervolgens.

hoe-te-lezen-en-op-android-meldingen-op-uw-mac-foto te lezen 8

Vanaf hier kunt u het meldingsgeluid uitschakelen door Geluid afspelen voor meldingen uit te schakelen.

Als u liever wilt dat meldingen na een tijdje verdwijnen, in plaats van te blijven totdat u ze afwijst, kiest u Banners in plaats van Waarschuwingen.

Stap vier: Meldingen van uw browserextensie uitschakelen

Als u de Pushbullet-extensie in uw browser gebruikt, bijvoorbeeld voor de andere geavanceerde functies van Pushbullet, krijgt u nu mogelijk dubbele meldingen: een mooie, nuttige van Noti en een afschuwelijke nutteloze van uw browser. U hoeft de browserextensie niet te verwijderen om de browsermeldingen niet meer te zien. Open uw browser-plug-in en klik vervolgens op het tandwielpictogram linksboven om de instellingen te openen.

hoe-te-lezen-en-op-android-meldingen-op-uw-mac-foto te lezen 9

Ga in het instellingenvenster naar Meldingen en schakel vervolgens Meldingen weergeven op mijn computer uit.

hoe-te-lezen-en-op-android-meldingen-op-uw-mac-foto te lezen 10

U kunt nu Noti gebruiken voor meldingen en de browserextensie voor de andere functies van Pushbullet. Genieten van!

Alternatieven voor Noti en Pushbullet

Als je meer wilt dan alleen meldingen van Pushbullet, heb je een paar opties. Er is de officiële browser-plug-in, zoals hierboven vermeld, die wordt aangeboden voor Chrome, Firefox en Opera (helaas is er geen huidige Safari-versie.) Hiermee kunt u door sms-gesprekken bladeren en erop reageren. Als alternatief is er Pushpal, een app van $ 3 die native Mac-meldingen biedt en bestanden tussen apparaten pusht, maar geen echte manier om door je sms-gesprekken te bladeren.

Of, als je helemaal klaar bent met Pushbullet, kun je lezen over de andere opties, waaronder AirDroid. Die tool biedt synchronisatie van meldingen, maar maakt met name geen gebruik van het eigen meldingssysteem van de Mac, wat betekent dat dingen een beetje rommelig kunnen worden.

Meer verhalen

Waar Windows 10, 8.1 en 7 ISO's legaal te downloaden

U kunt Windows helemaal opnieuw installeren met de productsleutel die bij uw pc is geleverd, maar u moet zelf installatiemedia zoeken. Microsoft biedt gratis ISO-bestanden om te downloaden; je moet alleen weten waar je moet zoeken.

Waarom zijn voortgangsbalken zo onnauwkeurig?

Op het eerste gezicht lijkt het genereren van een nauwkeurige schatting van de tijd vrij eenvoudig te zijn. Het algoritme dat de voortgangsbalk produceert, kent immers alle taken die het van tevoren moet doen... toch?

Waarom de Mac App Store niet de gewenste applicaties heeft

Mac OS X heeft een desktop app store, in tegenstelling tot Windows. Koop een nieuwe Mac en je zult misschien enthousiast zijn om de Mac App Store te openen en al je favoriete software te installeren, maar je zult niet al je favoriete apps in de winkel vinden.

Een wifi-heatmap maken voor netwerkanalyse, betere dekking en Geek Cred Galore

Zou het niet geweldig zijn als je precies kon zien waar je wifi-dekking warm, koud en ergens daartussenin was? Stop met raden waar je een betere wifi-dekking nodig hebt en zie precies waar met de wifi-heatmap-tutorial van vandaag.

7 van de grootste pc-hardwaremythen die maar niet zullen verdwijnen

Van pc's tot Windows tot smartphones, de technologie die we elke dag gebruiken, is omgeven door mythen die nooit lijken te verdwijnen. Deze mythen zijn zo geloofwaardig omdat ze allemaal een kern van waarheid bevatten - misschien waren ze in het verleden zelfs waar.

Moet u echt dure kabels kopen?

Je zou kunnen lachen om de hoge verkoopprijzen voor premium kabels in winkels met grote dozen. Maar is het mogelijk dat een kabel van hogere kwaliteit u een beter digitaal signaal kan geven? De nuance van het antwoord zal u misschien verbazen.

Waarom het kijken naar dvd's op Linux illegaal is in de VS

De Digital Millennium Copyright Act (DMCA) maakt het ontgrendelen van mobiele telefoons, het rippen van dvd's, het verwijderen van eBook DRM en het jailbreaken van tablets illegaal in de VS. Er is echter nog een andere verrassing: gewoon een dvd bekijken op Linux is ook illegaal.

Waarom je een Xbox-controller zou moeten kopen voor pc-gaming

De Xbox-controller is de gouden standaard geworden voor pc-gaming. Het werkt out-of-the-box beter dan zowat elke controller op de markt, en als je van plan bent om met een controller te gamen, zou je er een moeten kopen.

Hoe u van webmailprovider kunt wisselen zonder al uw e-mail te verliezen

Gebruikt u een webmailservice waar u niet tevreden over bent omdat al uw e-mail daar is? Er is goed nieuws: u kunt eenvoudig overstappen, zonder uw oude e-mail en contacten te verliezen en zonder e-mail te missen die naar uw oude adres is verzonden.

Always-on VPN inschakelen op een iPhone of iPad

VPN's op een iPhone of iPad hebben nog steeds een groot probleem. U kunt niet gemakkelijk een Always-on VPN-modus inschakelen die uw applicaties dwingt om alleen verbinding te maken via een VPN. Met iOS 8 heeft Apple deze functie toegevoegd, hoewel deze verborgen en moeilijk toegankelijk is.