Hoe u uw gezin eruit kunt laten zien alsof ze in een Michael Bay-film zitten

Iedereen ziet er cool uit als ze weglopen van een explosie, vooral baby's. Hier leest u hoe u Photoshop kunt gebruiken om wat spanning aan uw foto's toe te voegen, uw gezin eruit te laten zien als Hollywood-actiehelden en er veel plezier aan te beleven.

We hebben wat plezier vandaag, maar waarom niet wat plezier maken met je foto's? Het is verrassend eenvoudig om jezelf, je kinderen of je oma eruit te laten zien als een actieheld die wegloopt van een dramatische explosie. Pak wat afbeeldingen en Photoshop en probeer het eens.Coole mensen kijken niet naar explosies

hoe-je-familie-eruit-als-zij-en-rsquo-uitzien;re-in-a-michael-bay-film foto 2

Begin met een goede afbeelding in hoge resolutie van uzelf van een van uw dierbaren. We verwijderen de achtergrond van deze afbeelding met een laagmasker en een van je favoriete methoden om de achtergrond te verwijderen.

hoe-je-familie-eruit-als-zij-en-rsquo-uitzien;re-in-a-michael-bay-film foto 3

Zorg ervoor dat uw fotolaag (meestal met de titel Achtergrond) is ontgrendeld door erop te dubbelklikken. Maak dan een laagmasker (Laag > Laagmasker>Van transparantie) en misschien zelfs een Kleuropvullaag onder je foto, zoals hier getoond.

hoe-je-familie-eruit-als-zij-en-rsquo-uitzien;re-in-a-michael-bay-film foto 4

Gebruik elke methode of combinatie van methoden om uw persoon van de achtergrond te verwijderen. In ons geval hebben we een combinatie van de pentool en de borstel- en veegtools gebruikt om het haar op de juiste manier te verwijderen. We zullen vandaag het verwijderen van de achtergrond verdoezelen, maar we hebben het vele, vele malen behandeld. Hier zijn enkele van onze favorieten, als je nieuw bent bij Photoshop:

  • Verwijder complexe achtergronden van afbeeldingen in Photoshop (beginnersvriendelijk)
  • Hoe u laagmaskers en vectormaskers gebruikt om complexe achtergronden in Photoshop te verwijderen
  • 50+ hulpmiddelen en technieken om afbeeldingsachtergronden in Photoshop te verwijderen

hoe-je-familie-eruit-als-zij-en-rsquo-uitzien;re-in-a-michael-bay-film foto 5

Hier hebben we het pengereedschap gebruikt om het haar ruwweg te blokkeren en om de achtergrond snel van de rest van de afbeelding te verwijderen.

hoe-uw-familie-eruit-als-zij-en-rsquo-uitzien;re-in-a-michael-bay-film foto 6

Voeg wat snel penseelwerk toe met het penseel en het veeggereedschap, en we zijn klaar voor onze volgende stap.

hoe-je-familie-eruit-als-zij-en-rsquo-uitzien;re-in-a-michael-bay-film foto 7

We hebben een decor nodig voor onze geweldige explosie, en dit verwoeste brandende huis is een goed begin. Zoek uw eigen afbeelding met Google Afbeeldingen en Flickr-zoekopdrachten, of vind deze (met licentie onder Creative Commons) om hier te downloaden. Zorg ervoor dat beide afbeeldingen zijn geopend in Photoshop en bereid u voor om ze samen te brengen.

  • Achtergrond afbeeldingsbron

hoe-je-familie-eruit-als-zij-en-rsquo-uitzien;re-in-a-michael-bay-film foto 8

We slepen onze achtergrond naar onze foto met behulp van het gereedschap Verplaatsen (sneltoets hoe je je familie eruit kunt laten zien als zij en rsquo;re-in-a-michael-bay-film foto 11). Vergroot het vervolgens naar wens door naar Bewerken> Vrije transformatie te gaan.

Nu voegen we explosies toe aan de mix. Download deze afbeelding (gelicentieerd onder Creative Commons) of zoek uw eigen afbeelding om te gebruiken op Google Afbeeldingen zoeken of Flickr.

  • Afbeeldingsbron downloaden

hoe je je familie eruit kunt laten zien als zij en rsquo;re-in-a-michael-bay-film foto 12

Sleep je explosielaag naar je Foto en plaats deze tussen je fotolaag en je achtergrondlaag. Stel de overvloeimodus in op Scherm zoals hierboven in blauw weergegeven.

hoe je je familie eruit kunt laten zien als zij en rsquo;re-in-a-michael-bay-film foto 13

Je afbeelding zou op dit punt echt moeten beginnen samen te komen. Er zijn meestal wat rare dingen, zoals de harde, vierkante randen erboven die kunnen worden verholpen met een slimme maskering.

hoe-je-familie-eruit-als-zij-en-rsquo-uitzien;re-in-a-michael-bay-film foto 14

Maak laagmaskers zoals weergegeven en maak de gebieden zwart waardoor de afbeelding onnatuurlijk lijkt, zoals de eerder genoemde vierkante randen.

Geavanceerd: uw foto tegenlicht

hoe je je familie eruit kunt laten zien als zij en rsquo;re-in-a-michael-bay-film foto 15

Voor gebruikers die hun gekke actiefilmfoto's naar een hoger niveau willen tillen, kun je altijd wat aanpassingslagen toevoegen om je afbeelding tegenlicht te maken - echt een overdrijving. Begin met Ctrl + klikken op uw laagmasker om de selectie van uw foto te laden om de aanpassingslagen te maken die u nodig hebt.

hoe-je-familie-eruit-lijkt-als-zij-en-rsquo;re-in-a-michael-bay-film foto 17

Maak een aanpassingslaag Niveaus en maak de afbeelding donkerder door de schuifregelaars te verplaatsen, zoals degene die hierboven rechts worden weergegeven. De belangrijkste aanpassing zijn de uitvoerniveaus, hoewel de middelste en linkerschuifregelaars op het histogram ook de afbeelding drastisch kunnen veranderen.

hoe-je-familie-eruit-als-zij-en-rsquo-uitzien;re-in-a-michael-bay-film foto 18

Je afbeelding wordt donkerder zoals weergegeven. Pak het penseel zodat je delen van je aanpassingslaag kunt maskeren om highlights te maken.

hoe-je-familie-eruit-als-zij-en-rsquo-uitzien;re-in-a-michael-bay-film foto 19

Het kan handig zijn om een ​​lagere dekkingsinstelling te gebruiken wanneer u in uw hooglichten schildert. Speel met de instellingen in het optiepaneel boven aan het scherm om te ontdekken wat het beste werkt voor uw masker.

hoe je je familie eruit kunt laten zien als zij en rsquo;re-in-a-michael-bay-film foto 20

Verf rond de randen om te simuleren hoe een afbeelding met achtergrondverlichting eruitziet. Probeer het object diepte te geven en door te schilderen hoe de schaduw zou vallen alsof de heldere explosie zich achter de figuur bevindt. Doe je best, want het hoeft niet perfect te zijn om er een beetje overtuigend uit te zien.

hoe je je familie eruit kunt laten zien als zij en rsquo;re-in-a-michael-bay-film foto 21

Laten we nu de nieuwe schaduwen afkoelen om de illusie van tegenlicht te verminderen. Ctrl + klik op het laagmasker op uw aanpassingslaag Niveaus om de delen te laden die eenvoudigweg de schaduw zijn.

hoe je je familie eruit kunt laten zien als zij en rsquo;re-in-a-michael-bay-film foto 23

Nu gaan we een aanpassingslaag voor kleurbalans maken met instellingen zoals deze om blauw en paars toe te voegen aan de schaduwgebieden.

hoe-je-familie-eruit-als-zij-en-rsquo-uitzien;re-in-a-michael-bay-film foto 24

We kunnen selecties laden en kruisen om ook de gemarkeerde gebieden te isoleren, en nog een andere aanpassingslaag maken om onze hooglichten roodgeel te maken, om de kleurzweem van de explosie echter te laten lijken.

hoe je je familie eruit kunt laten zien als zij en rsquo;re-in-a-michael-bay-film foto 25

Afhankelijk van uw instellingen kan het verschil vrij subtiel zijn.

hoe je je familie eruit kunt laten zien als zij en rsquo;re-in-a-michael-bay-film foto 26

Pak het pipet en klik om een ​​kleur op de achtergrond te kiezen. We voegen nog een laatste laag toe om bovenop alles te rusten, zodat het meer met elkaar verbonden aanvoelt.

hoe je je familie eruit kunt laten zien als zij en rsquo;re-in-a-michael-bay-film foto 27

Maak een verloopaanpassingslaag, met een instelling van voorgrond op transparantie, zoals weergegeven. Richt het in elke hoek die bij u past - opwarmen van de onderkant van het beeld leek hier het beste te werken.

hoe-je-familie-eruit-als-zij-en-rsquo-uitzien;re-in-a-michael-bay-film foto 28

Overvloeimodus-instellingen zoals Lineair branden kunnen een afbeelding een interessant uiterlijk geven - probeer een paar verschillende en kijk wat het beste voor u werkt. Misschien wilt u ook de dekking van uw laag verminderen, zoals hierboven weergegeven.

En we worden beloond met ons uiteindelijke beeld - in een vrij korte tijd is ons kleine meisje een hardcore actieheld geworden! Onthoud dat het cool is om niet achterom te kijken naar de explosie.


Image Credits: One Cool Baby door Jennifer, beschikbaar onder Creative Commons. House Explosion 2009 door John Morgali, beschikbaar onder Creative Commons. Explosion door Bryan Burke, beschikbaar onder Creative Commons.

Meer verhalen

Hoe u uw vrienden in zombies kunt veranderen voor Halloween (in Photoshop)

We hebben je al laten zien hoe je Halloween kunt vieren door je vrienden in geesten te veranderen, nu laten we je zien hoe je ze in de hongerige doden kunt veranderen met een leuke instructievideo. Pak wat Facebook-foto's en probeer het eens!

Geef je Dropbox-account een boost met ruimte-upgrades, apps en meer

Dropbox is een geweldige manier om bestanden in de cloud op te slaan en ze gemakkelijk te openen vanaf grote en kleine apparaten. Vandaag bekijken we hoe je je Dropbox-ervaring een boost kunt geven met gratis ruimte-upgrades, app-integratie en meer.

Start het Windows Verkenner-proces opnieuw in Windows 8

Soms moet u zich afmelden of Windows opnieuw opstarten wanneer u een programma in Windows installeert of wanneer u een registerhack toepast. Hetzelfde kan echter meestal worden bereikt door het Windows Explorer-proces (explor.exe) opnieuw te starten.

DIY Lensbaby Clone geeft je goedkope lenseffecten

Lensbaby biedt een reeks cameralenzen met lensvaten die u kunt verschuiven en draaien voor dramatische foto-effecten. Deze doe-het-zelf Lensbaby-kloon biedt hetzelfde effect als goedkoop.

Documentary.net Catalogi Gratis documentaires van overal op internet

Als u op zoek bent naar volledige en gratis documentaires, biedt Documentary.net een uitgebreide catalogus met documentaires over een breed scala aan onderwerpen.

Vraag HTG: afbeeldingsgrootte weergeven in Google Afbeeldingen, tabbladen behouden tijdens het gebruik van CCleaner en wat u wilt back-uppen op uw Windows-box

Een keer per week ronden we enkele lezersvragen af ​​die we onlangs hebben beantwoord en presenteren ze. Deze week bekijken we hoe u altijd de afbeeldingsgrootte in Google Afbeeldingen kunt weergeven, browsertabbladen kunt behouden tijdens het gebruik van CCleaner en wat u moet back-uppen bij het maken van uw Windows-back-upbestanden.

Evenement-ID's opzoeken in de Event Viewer met een gratis tool

Met de Event Viewer kunt u systeem- en toepassingsproblemen in Windows diagnosticeren. Het is verbeterd in Windows 7; het geeft echter nog steeds niet veel informatie over de gebeurtenissen in de interface.

Spook trick-or-treaters met de Haunted Mansion zingende geesten

Het is niet nodig om het hoogwaardige theater aan Disney over te laten als er doe-het-zelfgidsen zoals deze rondzweven. Breng de Singing Ghosts van het Haunted Mansion naar je veranda.

BestSFBooks Catalogi Bekroonde sciencefictionboeken

Als je een SciFi-fan bent en op zoek bent naar nieuwe boeken om te verslinden, catalogiseert BestSFBooks de winnaars van een dozijn verschillende Science-Fiction-literatuurprijzen - bekijk het beste van het heden tot de jaren vijftig.

Waarom computerstemmen meestal vrouwelijk zijn

Of je nu praat met een geautomatiseerde technische ondersteuningslijn, Star Trek kijkt of speelt met de nieuwe Siri-stemassistent van Apple, de stem van de computer is vrouwelijk. De wetenschap kan uitleggen waarom.