Flash laten werken in de 64-bits versie van Internet Explorer

U gebruikt de 64-bits versie van IE 9 Beta en probeert flash-video's te bekijken en realiseert zich dat ze niet kunnen worden afgespeeld. Hier kijken we naar het oplossen van het probleem door de nieuwe 64-bits versie van Adobe Flash te installeren.

hoe-je-flash-werk-in-de-64-bit-versie-van-internet-explorer foto 1

Aan de slag

Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het installeren van IE 9 Beta met een 64-bits versie van Windows 7. Allereerst installeert het zowel 32- als 64-bits versies. Net zoals je beide versies van IE 8 had met een 64-bits versie van Windows 7.hoe-je-flash-werk-in-de-64-bit-versie-van-internet-explorer foto 2

Het vervangt zowel de 32- als de 64-bits versie van IE 8 door IE 9.

hoe-je-flash-werk-in-de-64-bit-versie-van-internet-explorer foto 3

Op een 64-bits Windows 7-systeem zal het pictogram op uw snelstartbalk of taakbalk standaard de 32-bits versie van IE gebruiken. U moet naar het menu Start gaan om toegang te krijgen tot de 64-bits versie.

hoe-je-flash-werk-in-de-64-bit-versie-van-internet-explorer foto 4

Als u vervolgens gemakkelijk toegang wilt tot de 64-bits versie, kunt u deze vastzetten op de taakbalk, een snelkoppeling op het bureaublad maken of de locatie gebruiken die voor u het beste werkt.

hoe-je-flash-werkt-in-de-64-bit-versie-van-internet-explorer foto 5

Fix Flash Spelen in IE 9 Beta

Na het installeren van IE 9 Beta en het starten van de 64-bits versie, wanneer je bijvoorbeeld een Flash-video op YouTube probeert af te spelen, wil het dat je de nieuwste versie van Flash installeert. Hoe vaak je het ook probeert, het gaat niet werken.

hoe-je-flash-werk-in-de-64-bit-versie-van-internet-explorer foto 6

Als u in het bovenstaande YouTube-voorbeeld op de link klikt om uw Adobe Flash Player te upgraden, ziet u het volgende bericht dat 10.1 niet beschikbaar is voor IE 9 (64-bit). Maar merk op dat u een preview-release van Adobe Labs kunt downloaden die is geoptimaliseerd voor IE 9 32- en 64-bits versies.

hoe-je-flash-werk-in-de-64-bit-versie-van-internet-explorer foto 7

U wordt doorverwezen naar de Adobe Labs-pagina (link hieronder) en deze heet eigenlijk Adobe Flash Player Square. Als u het toch gebruikt, moet u er rekening mee houden dat u het handmatig moet bijwerken door nieuwe updates te installeren vanaf de Adobe Labs-pagina, aangezien deze zich nog in de voorbeeldfase bevindt. Download en installeer eerst Active-X 64-bit voor Windows – alleen IE.

hoe-je-flash-werk-in-de-64-bit-versie-van-internet-explorer foto 8

U moet ook de plug-in voor 64-bits Windows downloaden en installeren - ook voor alle andere browsers.

Belangrijk: u moet zowel Active X als de plug-inbestanden downloaden en installeren om het te laten werken.

hoe-je-flash-werk-in-de-64-bit-versie-van-internet-explorer foto 9

Zorg ervoor dat u geen toegang heeft tot al uw browsers, en de installatie voor beide is zeer eenvoudig en snel volgens de wizards.

hoe-je-flash-werk-in-de-64-bit-versie-van-internet-explorer foto 10

Nu beide zijn geïnstalleerd, start u IE 9 Beta 64-bit opnieuw en kunt u Flash-inhoud afspelen. Hier kunnen we nu de video bekijken waar we eerder geen toegang toe hadden in IE 9. Het speelt met succes af na het installeren van Adobe Flash Square.

Nogmaals, onthoud dat Flash Square zich nog steeds in de voorbeeldfase bevindt en niet automatisch wordt bijgewerkt. U moet de pagina in de gaten houden voor de nieuwste versies. Nadat de definitieve versie is uitgebracht, adviseren ze ook dat u eerst een van de voorbeeldversies handmatig moet verwijderen voordat u de definitieve versie gebruikt wanneer deze beschikbaar komt.

Adobe Flash Square downloaden van Adobe Labs

Onze Screenshot Tour van Internet Explorer 9 Beta

Meer verhalen

Hoe u uw programma's in de taakbalk van Windows 7 kunt ordenen

Wilt u uw programma's netjes en overzichtelijk in uw Windows 7-taakbalk houden? Laten we eens kijken naar een eenvoudige manier om uw taakbalk tegelijkertijd eenvoudiger en esthetischer te maken.

Aan de slag met Outlook Business Contact Manager 2010

Wilt u uw klanten, projecten, verkopen en meer bijhouden? Hier is onze blik op Outlook Contact Manager 2010, een geweldige, eenvoudige tool om u te helpen uw bedrijf georganiseerd te houden.

Vraag de lezers: wat is je favoriete Linux-systeem? [Opiniepeiling]

Een van de leukste dingen van Linux is de verscheidenheid en het aantal distributies dat mensen kunnen gebruiken. Deze week willen we weten welk Linux-systeem jouw favoriet is.

Een Windows Live Writer-blogthema verwijderen en in plaats daarvan de standaardweergave gebruiken

Windows Live Writer heeft een geweldige functie die de stijl van je blog detecteert en je in staat stelt berichten te schrijven op een manier die lijkt op je site, maar soms gaat het mis en is er geen gemakkelijke manier om het te repareren.

Google Scribe kan tekst automatisch aanvullen, waar u ook typt op internet

Ben je dol op de functie voor automatisch aanvullen op de zoekpagina van Google? Nu kunt u dat vermogen voor automatisch aanvullen overal mee naartoe nemen, waar u ook typt op internet.

Neem de controle over een netbook of laptop-touchpad tijdens het typen

Als u een Netbook-eigenaar bent, is het u misschien opgevallen hoe vervelend het is wanneer u iets typt en de muiscursor over het hele scherm begint te bewegen. Hier bekijken we een paar manieren om dit probleem te verlichten.

Bestanden uploaden naar een FTP-site via een batchscript

Buiten e-mail is waarschijnlijk de meest gebruikelijke manier om bestanden naar een externe partij te verzenden via FTP. Hoewel er een overvloed aan FTP-clients is waaruit u kunt kiezen, heeft Windows een weinig bekend en onderbenut FTP-hulpprogramma voor de opdrachtregel ingebouwd. Het mooie van deze tool ligt in het vermogen om scripts te maken

Stupid Geek Tricks: Windows 7 overschakelen naar de XP Style Alt-Tab Switcher

Een tijdje geleden lieten we een leuk paasei zien in Windows 7 dat de oude XP-Style Alt-Tab-switcher laat zien als je een bepaalde combinatie van toetsen gebruikt, en vandaag gaan we je laten zien hoe je permanent naar de oude stijl kunt overschakelen - niet dat we het echt zouden aanraden.

Firefox 4 Beta 5 heeft razendsnelle hardwareversnelling standaard ingeschakeld

De nieuwste bètaversie van de Firefox-webbrowser is uit, en het heeft eindelijk native hardwareversnelling die razendsnel is.

Converteer Word-documenten naar ePub-indeling voor uw eReader of iBooks

Heb je ooit een ePub-document willen maken? Of u nu van plan bent de volgende bestseller te schrijven of gewoon uw driemaandelijkse prestatierapport op uw eBook-reader wilt lezen, hier leest u hoe u bestanden als ePub rechtstreeks vanuit Microsoft Word kunt opslaan.