Hoe u ervoor kunt zorgen dat de spellingcontrole van Microsoft Office URL's negeert

how-to-make-microsoft-office-and-8217;s-spell-check-ignore-urls foto 1

Als je documenten schrijft die veel URL's bevatten, kan het vervelend worden als de spellingcontrole in Word bijna iedereen in twijfel trekt. U kunt uzelf wat tijd en frustratie besparen door Word, Excel en PowerPoint te vertellen URL's in uw documenten te negeren bij het uitvoeren van een spellingcontrole.

We gebruiken Microsoft Word als voorbeeld, maar het proces is hetzelfde in elk Office-programma. Als u URL's wilt negeren wanneer u een spellingcontrole uitvoert, klikt u op het tabblad Bestand.how-to-make-microsoft-office-and-8217;s-spell-check-ignore-urls foto 2

Klik in het backstage-scherm op Opties in de lijst met items aan de linkerkant.

how-to-make-microsoft-office-and-8217;s-spell-check-ignore-urls foto 3

Het dialoogvenster Word-opties wordt weergegeven. Klik op Proeflezen in de lijst met items aan de linkerkant.

how-to-make-microsoft-office-and-8217;s-spell-check-ignore-urls foto 4

Schakel in het gedeelte Bij het corrigeren van spelling in Microsoft Office-programma's het selectievakje Internet- en bestandsadressen negeren in.

OPMERKING: Een bestandsadres is een adres naar een lokaal bestand op uw computer dat begint met file://, bijvoorbeeld file:///C:/Users/Lori/Documents/Notes/Sample%20Notes.pdf.

how-to-make-microsoft-office-and-8217;s-spell-check-ignore-urls foto 5

Klik OK.

Nu negeert Word alles wat het herkent als een website-URL of bestandsadres wanneer u een spellingcontrole op een document uitvoert.

hoe-om-microsoft-office-en-8217 te maken;s-spell-check-ignore-urls foto 6

Nogmaals, de optie Internet- en bestandsadressen negeren is ook beschikbaar in andere Microsoft Office-programma's waarvoor spellingcontrole beschikbaar is, zoals Excel en PowerPoint. Maar als u het in het ene Office-programma inschakelt, wordt het niet in de andere programma's ingeschakeld, dus u moet het in elk programma afzonderlijk inschakelen.

GERELATEERDE ARTIKELEN how-to-make-microsoft-office-en-8217;s-spell-check-ignore-urls foto 7Bepaalde woorden uitsluiten van spellingcontrole in Microsoft Word Spellingcontrole beperken tot alleen het hoofdwoordenboek in Word

U kunt ook bepaalde woorden uitsluiten van de spellingcontrole in Word en de spellingcontrole beperken tot alleen het hoofdwoordenboek.

Meer verhalen

Niemand weet wat de app-connector van Windows 10 is, en Microsoft zal het niet uitleggen

Windows 10 bevat een mysterieuze app genaamd App Connector die toegang heeft tot je locatie, camera, contacten en agenda's. Deze app is gemaakt door Microsoft, maar Microsoft heeft niet officieel uitgelegd wat het doet.

Hoe u iemand anders uw computer kunt laten gebruiken zonder hen toegang te geven tot al uw spullen

Als u iemand uw computer laat gebruiken, kunnen ze toegang krijgen tot uw opgeslagen wachtwoorden, uw e-mail lezen, toegang krijgen tot al uw bestanden en meer. In plaats van over hun schouder mee te kijken, gebruikt u gewoon de gastaccountfunctie van uw besturingssysteem.

Een Ubuntu-systeem repareren wanneer het niet wil opstarten?

Ubuntu biedt niet de veilige modus en automatische reparatietools die u in Windows aantreft, maar het biedt wel een herstelmenu en een herinstallatieoptie die uw bestanden en programma's behoudt.

Keyloggers uitgelegd: wat u moet weten

Een keylogger is een stukje software - of, nog enger, een hardwareapparaat - dat elke toets die u op uw toetsenbord indrukt registreert. Het kan persoonlijke berichten, wachtwoorden, creditcardnummers en al het andere dat u typt vastleggen.

Uw onmisbare iPhone/iPad Manager – Gemakkelijk overzetten en beheren van iOS-mediabestanden [Gesponsord]

Er wordt gezegd dat elke 3,5 seconden een telefoon verloren of gestolen wordt, wat precies de reden is waarom het veld voor back-up van mobiele gegevens steeds voller wordt. De concurrentie voorblijven is geen sinecure, maar WinX MediaTrans maakt het met gemak!

Geek Trivia: de eerste NASA-astronaut die voor de tweede keer de ruimte betrad?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

E-mails verplaatsen tussen de automatisch gesorteerde inbox-tabbladen in Gmail

Het inboxsysteem met tabbladen van Gmail is een handige manier om uw e-mails in categorieën in te delen, maar het aanpassen van welke e-mails naar welke categorieën gaan, is geen truc die meteen duidelijk is.

Hoe u uw Ecobee3 plant om in de vakantiemodus te gaan

Als je binnenkort op vakantie gaat en niet de moeite wilt nemen om de thermostaat te veranderen terwijl je het gezin probeert te ruziën, kun je met de Ecobee3 eigenlijk plannen dat de thermostaat van tevoren in een afwezigheidsmodus gaat.

Geek Trivia: De Hubble-telescoop draait op welke van deze CPU's?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Suggesties voor contacten en evenementen uitschakelen in Apple Mail

Apple Mail kan agenda-afspraken voor je voorstellen op basis van datums en tijden die in je berichten worden gescand. Hoewel deze functie voor sommigen erg handig lijkt, willen anderen misschien niet alles gebruiken. Gelukkig is er een manier om het uit te schakelen.