Hoe u het computerpictogram op het Windows 8.1-bureaublad kunt weergeven

hoe-je-computer-pictogram-display-op-de-windows-81-desktop-foto 1 te maken

Het computerpictogram dat u gewend bent in Windows 7, Vista en XP is nu niet beschikbaar op het bureaublad in Windows 8.1. Helemaal weg is het echter niet. Er is een gemakkelijke manier om het terug te brengen.

OPMERKING: Het computerpictogram heet nu Deze pc.Om het computerpictogram op het bureaublad te plaatsen, klikt u met de rechtermuisknop in een lege ruimte op het bureaublad en selecteert u Personaliseren in het pop-upmenu.

hoe-de-computer-pictogram-display-op-de-windows-81-desktop-foto 2 te maken

Klik in het dialoogvenster Personalisatie op de koppeling Bureaubladpictogrammen wijzigen in de lijst aan de linkerkant.

hoe-de-computer-pictogram-display-op-de-windows-81-desktop-foto 3 te maken

Schakel in het dialoogvenster Instellingen bureaubladpictogram het selectievakje Computer in, zodat er een vinkje in het vakje staat. U kunt er ook voor kiezen om andere bureaubladpictogrammen weer te geven, zoals het Configuratiescherm en Gebruikersbestanden. Klik OK.

hoe-de-computer-pictogram-display-op-de-windows-81-desktop-foto 4 te maken

Sluit het dialoogvenster Personalisatie door op de knop Sluiten (X) in de rechterbovenhoek te klikken.

hoe-je-computer-pictogram-scherm-op-de-windows-81-desktop-foto 5 te maken

Dubbelklik op het pictogram Deze pc op uw bureaublad om Windows Verkenner te openen en toegang te krijgen tot uw mappen, apparaten, stations en netwerklocaties.

hoe-de-computer-pictogram-display-op-de-windows-81-desktop-foto 6 te maken

Nou, is dat niet beter? U kunt uw leven ook gemakkelijker maken in Windows 8.1 door een pictogram voor pc-instellingen aan uw bureaublad toe te voegen, andere manieren te verkennen om toegang te krijgen tot het configuratiescherm en door de moderne of metro-omgeving te verwijderen.

Meer verhalen

Geek Trivia: welk paasei van Nintendo-game is een eerbetoon aan het hostapparaat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Waarom hebben sommige netwerkstekkers covers en sommige zijn naakt?

Als je lang genoeg op een kantoor blijft hangen, zie je een duidelijke trend in netwerkbekabeling. Sommige kabels hebben een afgedekte stekker en sommige kabels zijn naakt. Wat is het doel van de kleine stekkerafdekking?

Geek Trivia: Sommige planten gebruiken chemische signalen om wat tot hun verdediging te roepen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe u bestanden veilig naar iemand anders kunt overbrengen met SFTP

We hebben eerder geschreven over het hosten van uw eigen FTP-server, maar gegevens worden in leesbare tekst overgedragen, waardoor het ongeschikt is voor vertrouwelijke bestandsoverdracht. In deze gids bespreken we de veilige versie van FTP - SFTP, en waarom het een uitstekende manier is om bestanden over te zetten naar andere mensen

Geek Trivia: Ruslands geheime Koude Oorlog-kaarten van wat nu de voorkeur heeft boven officiële kaarten?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

De volgende versie van Windows kan de terugkeer van het startmenu zien

Een van de meest voor de hand liggende en bespotte veranderingen in Windows 8 was de verwijdering van het Startmenu, maar er beginnen nieuwe geruchten naar boven te komen die erop kunnen wijzen dat Microsoft bereid is van gedachten te veranderen over deze 'klassieke' functie in de volgende versie van Windows.

Cassettebanden en andere oude media digitaliseren/back-uppen

Als je wat oude cassettebandjes hebt liggen, is het een goed idee om ze te digitaliseren en een back-up te maken voordat ze besluiten hun leeftijd te tonen en te stoppen met werken. In deze handleiding laten we zien hoe u uw oude collecties kunt converteren naar digitale bestanden en hoe u dit het beste kunt doen.

How-To Geek's Holiday Gift Guide 2013: boeken voor jongens, meisjes, geeks en bewuste robots

Een van de voordelen van de explosie van wetenschap en geekcultuur in de afgelopen jaren is een absolute vloedgolf van geweldige boeken die een beroep doen op alle geeky-interesses. Lees verder terwijl we geweldige boeken uitlichten voor elke nerd op je lijst.

Wat weerhoudt elke router op internet ervan mijn verkeer op te snuiven?

De informatie die u vanaf uw computer verzendt, of het nu een e-mail, expresbericht of verzoek om een ​​webpagina is, gaat door tientallen internetrouters. Wat weerhoudt hen ervan om al uw verkeer op te snuiven?

Hoe mRemoteNG te gebruiken om al uw externe verbindingen te beheren

Heeft u ooit verbinding moeten maken met meerdere machines van meerdere typen (RDP, SSH, VNC en meer) tegelijk? Heb je gemerkt dat het opnieuw typen van de inloggegevens lastig is? Volg de HTG-tour van mRemoteNG.