Een website laden in de zijbalk van Firefox

hoe-een-website-laden-in-firefox-en-8217;s-zijbalk foto 1

Als u Firefox gebruikt, hebben we een tip die u kan helpen productiever te zijn tijdens het surfen op het web. Stel dat u uw takenlijst of een andere webpagina wilt bijhouden terwijl u een andere website leest. We laten u een eenvoudige manier zien om dit te doen.

Firefox heeft een functie waarmee u elke webpagina in de zijbalk kunt laden, zodat u twee pagina's tegelijk kunt bekijken. We gaan onze takenlijsten bekijken in Wunderlist in de Firefox-zijbalk terwijl we How-To Geek lezen.Navigeer eerst naar de gewenste site in de zijbalk (in ons voorbeeld Wunderlist.com) en maak er vervolgens een bladwijzer van. De eenvoudigste manier om een ​​bladwijzer voor een website te maken, is door het pictogram links van het websiteadres naar de bladwijzerbalk te slepen, zoals hieronder weergegeven.

hoe-een-website-laden-in-firefox-en-8217;s-zijbalk foto 2

Nu voor de coole truc. Klik met de rechtermuisknop op de nieuwe bladwijzer die u zojuist hebt gemaakt en selecteer Eigenschappen in het pop-upmenu.

hoe-een-website-laden-in-firefox-en-8217;s-zijbalk foto 3

Klik in het dialoogvenster Eigenschappen voor de bladwijzer op het selectievakje Deze bladwijzer in de zijbalk laden, zodat er een vinkje in het vak staat. Klik vervolgens op Opslaan.

hoe-een-website-laden-in-firefox-en-8217;s-zijbalk foto 4

Klik op de bladwijzer in de bladwijzerbalk om die site in de zijbalk aan de linkerkant te openen. U kunt aan de rechterkant naar elke gewenste site bladeren met behulp van de normale adresbalk.

hoe-een-website-laden-in-firefox-en-8217;s-zijbalk foto 5

Nu kunt u productiever zijn, uw takenlijst bijhouden en tegelijkertijd How-To Geek lezen.

Meer verhalen

Geek Trivia: Tot de jaren 70 werden röntgenmachines gebruikt voor welke van deze beslist niet-medische toepassingen?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe u uw Android-telefoon kunt versleutelen (en waarom u dat zou willen)

Google introduceerde volledige apparaatcodering terug in Android Gingerbread (2.3.x), maar het heeft sindsdien een aantal dramatische veranderingen ondergaan. Op sommige duurdere handsets met Lollipop (5.x) en hoger is het out-of-the-box ingeschakeld, terwijl je op sommige oudere of lagere apparaten het zelf moet inschakelen.

Geek Trivia: Onder de vele soorten alcohol, het type dat we drinken?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Ruimte besparen in uw iCloud-back-up (en voorkomen dat u extra betaalt)

Je iPhones en iPads maken automatisch een back-up naar Apple's iCloud. Maar Apple is erg gierig met iCloud-opslag en biedt slechts 5 GB gratis aan. Als u de maandelijkse kosten wilt vermijden maar een back-up wilt maken naar iCloud in plaats van naar iTunes, hebben we een paar trucjes voor u.

QuickTime voor Windows is dood en u moet het verwijderen om veilig te blijven

QuickTime voor Windows heeft gevaarlijke beveiligingsproblemen waardoor aanvallers uw computer kunnen overnemen, maar Apple zal deze niet bijwerken om ze te repareren. Het is tijd om het te verwijderen.

Hoe u uw Amazon Fire TV kunt resetten

Hoewel de Amazon Fire TV- en Fire TV-stick meestal soepel werken, hebben ze soms een snelle schop in de resetknop nodig. Hier leest u hoe u uw Fire TV weer in de fabriekstoestand kunt krijgen.

Geek Trivia: de enige planeet in ons zonnestelsel die niet is vernoemd naar een Romeinse godheid?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe u uw Sonos-speler terugzet naar de fabrieksinstellingen

Het instellen van je Sonos-speler is heel eenvoudig, maar wat als je je eerder gebruikte apparaten aan een ander familielid of een vriend wilt geven? Om een ​​Sonos-apparaat te registreren onder een nieuw e-mailadres, moet je het terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Hoe u de Android N Preview nu op uw Nexus-apparaat kunt krijgen

Android N is de aankomende versie van het mobiele besturingssysteem van Google, maar je hoeft niet te wachten tot de releasedatum om de nieuwste en beste functies in handen te krijgen. Als je een compatibel Nexus-apparaat hebt, kun je nu het ontwikkelaarsvoorbeeld van Android N installeren.

Hoe u kunt voorkomen dat mensen weten dat u hun iMessage hebt gelezen

Standaard toont iMessage op de iPhone en Mac de afzender wanneer je een bericht hebt gelezen. Dat kan soms handig zijn, maar niet altijd. Het goede nieuws is dat de functie eenvoudig aan en uit te zetten is.