Hoe u de paginatellingen voor meerdere Word-documenten tegelijk kunt krijgen

hoe-om-de-pagina-tellingen-voor-meerdere-woord-documenten-in-een keer te krijgen foto 1

Het is heel eenvoudig om erachter te komen hoeveel pagina's een Word-document bevat als het document is geopend. Maar wat als u veel documenten in één map hebt waarvan u het aantal pagina's wilt weten? Dit is eenvoudig te doen in Windows.

Omdat dit in Windows gebeurt, sluit je alle geopende Word-bestanden. Open een Verkenner-venster (Windows 8 en 10) of een Windows Verkenner-venster (Windows 7). Als u Windows 8 of 10 gebruikt, klikt u op het tabblad Weergave op het lint.OPMERKING: Het tabblad Weergave is beschikbaar, ongeacht of het lint zichtbaar of verborgen is.

hoe-te-krijgen-de-pagina-tellingen-voor-meerdere-woord-documenten-in-een foto 2

Klik in het gedeelte Lay-out van het tabblad Weergave op Details.

hoe-te-de-pagina-tellingen-voor-meerdere-woord-documenten-in-een-foto 3

OPMERKING: Als u Windows 7 gebruikt, klikt u op de knop Meer opties met de pijl omlaag (direct naast de knop Uw weergave wijzigen) en selecteert u Details in het pop-upmenu.

hoe-te-krijgen-de-pagina-tellingen-voor-meerdere-woord-documenten-in-een foto 4

Klik met de rechtermuisknop op de koppenbalk in het paneel met de bestandslijst. Een pop-upmenu toont lijstinformatie die kan worden weergegeven in kolommen in het Verkenner-venster en twee opties waarmee u kolommen kunt aanpassen aan de inhoud erin. Selecteer Meer in het pop-upmenu.

hoe-te-krijgen-de-pagina-tellingen-voor-meerdere-woord-documenten-in-een foto 5

Zoek in het dialoogvenster Details kiezen naar Pagina's in de lijst Details en schakel het selectievakje naast Pagina's in, zodat er een vinkje in het vak staat. Klik OK.

hoe-te-krijgen-de-pagina-tellingen-voor-meerdere-woord-documenten-in-een foto 6

De kolom Pagina's wordt uiterst rechts van de huidige kolommen toegevoegd. Het aantal pagina's in elk document wordt weergegeven.

OPMERKING: Als er bestanden zijn, zoals tekstbestanden of grafische bestanden, die geen paginatelling hebben, is de kolom Pagina's leeg voor die bestanden.

hoe-te-de-pagina-tellingen-voor-meerdere-woord-documenten-in-een-foto 7

Het inschakelen van de kolom Pagina's heeft alleen invloed op de huidige map. Als u Windows 8 of 10 gebruikt en u wilt dat de Pages-kolom beschikbaar is voor elke andere map die u opent, klikt u nogmaals op het tabblad Weergave en klikt u op het onderste gedeelte van de knop Opties. Selecteer Map en zoekopties wijzigen in het vervolgkeuzemenu.

hoe-te-krijgen-de-pagina-tellingen-voor-meerdere-woord-documenten-in-een foto 8

OPMERKING: Als u Windows 7 gebruikt, klikt u op de knop Organiseren op de werkbalk en selecteert u Map- en zoekopties in het vervolgkeuzemenu.

hoe-te-de-pagina-tellingen-voor-meerdere-woord-documenten-in-een-foto 9

Klik in het dialoogvenster Mapopties op het tabblad Weergave.

hoe-te-krijgen-de-pagina-tellingen-voor-meerdere-woord-documenten-in-een foto 10

Klik in het gedeelte Mapweergaven op Toepassen op mappen.

hoe-te-de-pagina-tellingen-voor-meerdere-woord-documenten-in-een-foto 11

Er verschijnt een dialoogvenster met de vraag of u alle mappen wilt wijzigen zodat ze overeenkomen met de weergave-instellingen van de huidige map. Klik op Ja.

hoe-te-de-pagina-tellingen-voor-meerdere-woord-documenten-in-een-foto 12

Klik op OK om het dialoogvenster Mapopties te sluiten.

hoe-om-de-pagina-tellingen-voor-meerdere-woord-documenten-in-een keer te krijgen foto 13

OPMERKING: Als u het aantal pagina's voor uw bestanden niet ziet nadat u de kolom Pagina's hebt geactiveerd, moet u mogelijk het Verkenner-venster sluiten en opnieuw openen.

Meer verhalen

Hoe u uw favoriete instellingen vastzet in het startmenu in Windows 10

Als u merkt dat u in Windows 10 keer op keer dezelfde instellingen gebruikt, kunt u deze instellingen als tegels aan het menu Start toevoegen voor snelle en gemakkelijke toegang. We laten u zien hoe u dit kunt doen.

Verander een Raspberry Pi in een stoommachine met Moonlight

Valve's Steam Machines zijn bedoeld om je Steam-gamebibliotheek rechtstreeks naar je woonkamer te brengen (maar tegen een nogal hoge premie). Vandaag laten we je zien hoe je je Steam-bibliotheek (plus al je andere computergames) voor een fractie van de prijs naar je woonkamer kunt brengen met een Raspberry Pi.

Geek Trivia: Waarom werden de actiefiguren van kinderen aan het eind van de 20e eeuw gehalveerd?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Wakker worden met je favoriete nummer met Apple Music

Ga je ooit slapen omdat je bang bent voor het geluid dat je wekker zal maken om je 's ochtends wakker te maken? Nou, dankzij Apple Music kun je nu wakker worden met elk nummer of elke afspeellijst die je wilt op je iOS-apparaat.

Hoe de statusbalk in Word te gebruiken

De statusbalk in Word is beschikbaar aan de onderkant van het documentvenster en geeft informatie over uw document weer, zoals welke pagina u momenteel bekijkt, hoeveel woorden er in uw document staan ​​en of er taalfouten zijn gevonden.

Geek Trivia: Waar verwees Sally Ride naar toen ze de shuttle belde om een ​​E-ticketrit te lanceren?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: de eerste en enige Amerikaanse president die een doctoraat behaalde?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Items verwijderen in de lijst met meest recent gebruikte (MRU) in Office

De lijst Meest recent gebruikt of MRU in Office-programma's verwijst naar de lijst met bestanden die u onlangs hebt geopend. Deze lijst wordt weergegeven wanneer u een Office-document opent zonder een document te openen en op het scherm Openen, zodat u snel toegang hebt tot documenten die u vaak opent.

Hoe u meldingen op uw Apple Watch kunt dempen, beheren en verbergen

Een van de belangrijkste aantrekkingskrachten van een smartwatch zijn eenvoudige meldingen op de pols, maar het kan een beetje uit de hand lopen. Lees verder terwijl we u laten zien hoe u uw Apple Watch-meldingen naar wens kunt aanpassen.

Geek Trivia: welke van deze wordt beschouwd als de meest destructieve invasieve soorten in de Verenigde Staten?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!