Toegang krijgen tot de map Verborgen ~/Bibliotheek op uw Mac

hoe-toegang-tot-de-verborgen-~bibliotheek-map-op-uw-mac foto 1

Veel Mac-tutorials vermelden de map Bibliotheek, waar je macOS-applicaties zaken als instellingen en caches opslaan. Sommige instellingen kunnen alleen worden gewijzigd door bestanden in de bibliotheek te bewerken. Maar de bibliotheek is standaard verborgen.

Dat is logisch: knoeien met deze map kan programma's vrij snel breken, dus het is niet iets dat elke gebruiker wil vinden. Maar als u uzelf als een geïnformeerde gebruiker beschouwt en uw bibliotheekmap wilt openen, gaat u als volgt te werk.

Toegang tot de bibliotheekmap op de gemakkelijke manier

Als u het slechts af en toe nodig heeft, is dit de snelste manier. Open Finder of klik gewoon op het bureaublad. Klik vervolgens op Ga in de menubalk en selecteer Ga naar map. U kunt dit klikken ook overslaan door op Command+Shift+G op uw toetsenbord te drukken om toegang te krijgen tot het menu Ga naar map.

hoe-toegang-tot-de-verborgen-~bibliotheek-map-op-uw-mac foto 2

Typ |__+_| in het vak en druk op Enter.

hoe-toegang-tot-de-verborgen-~bibliotheek-map-op-uw-mac foto 3

De ~ is het universele UNIX-symbool voor de thuismap van de huidige gebruiker en Bibliotheek is de submap die u probeert te openen.

Wanneer u op enter drukt, ziet u de map Bibliotheek.

hoe-toegang-tot-de-verborgen-~bibliotheek-map-op-uw-mac foto 4

Vanaf hier kunt u alle wijzigingen aanbrengen die u wilt aanbrengen. Zoals u kunt zien, is het pictogram voor de bibliotheekmap vervaagd, wat betekent dat de map zelf nog steeds verborgen is.

De bibliotheekmap permanent zichtbaar maken

Als u Ga naar map niet elke keer dat u toegang wilt tot de bibliotheek wilt openen, kunt u de map voorgoed zichtbaar maken. Open hiervoor de Finder en ga naar je thuismap. U kunt dit doen door op de naam van uw gebruikersnaam in de zijbalk te klikken of door op uw toetsenbord op Command+Shift+H te drukken.

hoe-toegang-tot-de-verborgen-~bibliotheek-map-op-uw-mac foto 5

Klik vervolgens op View in de menubalk gevolgd door Show View Options.

hoe-toegang-tot-de-verborgen-~bibliotheek-map-op-uw-mac foto 6

U kunt ook op Command+J op uw toetsenbord drukken.

Het venster View Options verschijnt. Zorg ervoor dat Bibliotheekmap weergeven is aangevinkt.

hoe-toegang-tot-de-verborgen-~bibliotheek-map-op-uw-mac foto 7

Sluit het venster en de map Bibliotheek wordt onthuld.

hoe-toegang-tot-de-verborgen-~bibliotheek-map-op-uw-mac foto 8

De map Bibliotheek is niet langer verborgen en blijft zichtbaar totdat u deze instelling weer wijzigt. Als je het soort gebruiker bent dat graag dingen constant aanpast, laat het dan zichtbaar, maar denk twee keer na voordat je dit zichtbaar laat op de computer van iemand anders.

Meer verhalen

Chromecast meer dan webpagina's: 4 soorten bestanden die u in Chrome kunt bekijken

Met de Chromecast van Google kunt u alles wat u op een Chrome-browsertabblad kunt bekijken, naar uw pc sturen. U bent niet beperkt tot alleen webpagina's, want Chrome kan lokale video's en muziekbestanden afspelen en pdf's en Office-documenten weergeven.

Hoe u het CMOS van uw computer wist om de BIOS-instellingen te resetten

Uw computer slaat instellingen op laag niveau, zoals de systeemtijd en hardware-instellingen, op in zijn CMOS. Deze instellingen worden geconfigureerd in het BIOS-setupmenu. Als u een hardwarecompatibiliteitsprobleem of een ander probleem ondervindt, kunt u proberen de CMOS te wissen.

Openbaar vervoer hoeft niet verwarrend te zijn: gebruik gewoon deze apps

Het openbaar vervoer is intimiderend. Het uitwerken van de schema's, stops en de rest kan een grote klus zijn, vooral als je nieuw bent in een stad of slechts een week op bezoek bent. Maar een ritje maken hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met de juiste apps kun je routebeschrijvingen opzoeken, verbanden leggen en weten

Hoe Amazon-cadeaubonnen te verdienen door Bing en Edge te gebruiken, dankzij Microsoft Rewards

Microsoft wil heel graag dat je zijn Edge-webbrowser en Bing-zoekmachine gebruikt. In feite zal Microsoft u letterlijk betalen om het te gebruiken. Microsoft betaalt in Amazon-cadeaubonnen, die zo goed zijn als contant als u een frequente Amazon-shopper bent.

Hoe controleer je de versie van Google Chrome zonder dat deze zichzelf automatisch bijwerkt?

Soms moet je de specifieke versie van een programma weten dat je hebt geïnstalleerd zonder al het gedoe van automatische updates of andere problemen die in de weg zitten. Is er een gemakkelijke manier om het te doen? De SuperUser Q&A-post van vandaag helpt een lezer de versie van Google Chrome te controleren zonder de updateproblemen.

Hoe de Amazon Echo of Echo Dot terug te zetten naar de fabrieksinstellingen

Als je hebt besloten je Amazon Echo te verkopen of aan iemand anders te geven om mee te spelen, kun je deze als volgt terugzetten naar de fabrieksinstellingen zodat hij klaar is voor een nieuwe eigenaar.

Geek Trivia: was de torenspits van het Empire State Building oorspronkelijk bedoeld?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Hoe u macOS Sierra kunt ontgrendelen met uw Apple Watch

Als je het beu bent om elke keer dat je je laptop opent je wachtwoord in te voeren, kun je met macOS Sierra je Mac daadwerkelijk ontgrendelen met je Apple Watch.

Alles wat u moet weten over afdrukken vanaf uw Android-telefoon of -tablet

Als je een Android-nieuwkomer bent, lijkt afdrukken waarschijnlijk een goed idee: klik op een menu, tik op een opdracht. Maar als u al heel lang Android-gebruiker bent, herinnert u zich waarschijnlijk nog hoe het afdrukken vanaf uw mobiel begon. Het goede nieuws is dat het eenvoudiger dan ooit is om vanaf uw Android-apparaat af te drukken.

Schakelen tussen twee mappen in de opdrachtregel van Linux

Als je met bestanden in de Terminal werkt en heen en weer schakelt tussen twee mappen, gaan we je wat tijd besparen. Er is een sneltoets waarmee u kunt schakelen tussen twee mappen op de opdrachtregel.