Hoe krijg je de L-vormige opmaakpictogrammen terug in Microsoft Word?

hoe-krijgt-u-de--en-8220;l-en-8221;-vormige-opmaak-iconen-terug-in-microsoft-word foto 1

Ieder van ons heeft een voorkeurslay-out en -configuratie wanneer we met Microsoft Word werken, maar wat als iets waar je van houdt en waar je op vertrouwt, is verdwenen? De SuperUser Q&A-post van vandaag helpt een gefrustreerde lezer om hun Microsoft Word-lay-out terug te brengen naar de manier waarop ze dat willen.

De vraag- en antwoordsessie van vandaag komt tot ons met dank aan SuperUser - een onderverdeling van Stack Exchange, een community-gedreven groepering van Q&A-websites.De vraag

SuperUser-lezer Bilo wil weten hoe de opmaakpictogrammen (Crop Marks) in Microsoft Word opnieuw kunnen worden ingeschakeld:

Ik mis de L-vormige opmaakpictogrammen (lay-out?) in Microsoft Word en heb geen idee hoe ik ze terug kan krijgen. De screenshot die ik vond toont de ontbrekende delen in rode cirkels:

hoe-krijgt-u-de--en-8220;l-en-8221;-vormige-opmaak-iconen-terug-in-microsoft-word foto 2

Hoe kan ik deze opmaakpictogrammen opnieuw inschakelen zodat ze opnieuw worden weergegeven? Ze zien eruit als de hoeken van een doos.

Hoe schakel je de opmaakpictogrammen (Crop Marks) in Microsoft Word weer in?

Het antwoord

SuperUser-bijdrager Primoz heeft het antwoord voor ons:

Dit worden snijtekens genoemd en u kunt ze inschakelen via Bestand > Opties > Geavanceerd > Snijtekens tonen (in het gedeelte Documentinhoud weergeven).

Dit is net zo handig als u de bijsnijdmarkeringen niet leuk vindt en ze wilt verbergen.