Hoe DreamScene geanimeerde desktops terug te krijgen in Windows 7

how-to-get-dreamscene-geanimeerde-desktops-back-in-windows-7 foto 1

Windows DreamScene was een geweldige functie in Windows Vista, waarmee je video's als bureaubladachtergrond kon plaatsen, maar helaas werd het vervangen door een diavoorstellingsfunctie in Windows 7. Hier leest u hoe u het terugkrijgt.

U kunt bijvoorbeeld een levend aquarium op uw bureaublad plaatsen, zoals in de afbeelding hierboven. Gelukkig weten we echter wel een manier om het terug te brengen naar Windows 7. Geen statische vastklampen meer voor uw bureaublad; nu hoeft je wallpaper niet gewoon stil te staan, en kan het geanimeerd worden en ronddansen.DreamScence terug toevoegen aan Windows 7

We zullen een tool gebruiken genaamd Windows 7 DreamScene Activator, de downloadlink is beschikbaar onderaan het artikel. Pak het na het downloaden ergens uit. Klik na het uitpakken met de rechtermuisknop op Windows 7 DreamScene Activator en kies Als administrator uitvoeren.

how-to-get-dreamscene-geanimeerde-desktops-back-in-windows-7 foto 3

Het programma hoeft niet te worden geïnstalleerd, dus het zal onmiddellijk starten. De interface van het programma heeft geen uitleg nodig, je drukt gewoon op de knop DreamScene inschakelen en alles is in orde.

how-to-get-dreamscene-geanimeerde-desktops-back-in-windows-7 foto 4

Nu is DreamScene ingeschakeld en klaar. Om DreamScene te gebruiken, klikt u met de rechtermuisknop op een videobestand en kiest u Instellen als achtergrond.

how-to-get-droomscène-geanimeerde-desktops-terug-in-windows-7 foto 5

Zorg ervoor dat het videobestand .mpg of .wmv is, omdat het programma alleen die 2 bestandsindelingen ondersteunt. Je kunt elke video die je hebt op je computer zetten of je kunt meer van internet downloaden. Onderaan het artikel vindt u een link naar de DreamScene-videowebsite.

Opmerking: als de lettertypekleur van de pictogrammen wazig lijkt, verander dan de achtergrond in effen zwart van personalisatie en gebruik vervolgens de gewenste DreamScene-video opnieuw.

Download DreamScene Activator [via TheWindowsClub]

Download meer DreamScenes [via DreamScenes]

Meer verhalen

Hoe u uw pc op afstand kunt bedienen (zelfs als deze crasht)

Uw computer op afstand kunnen bedienen is een eeuwenoude nerdtruc. Maar hoe zit het met het wijzigen van BIOS-instellingen of het op afstand installeren van een besturingssysteem? Met Intel AMT KMS is dit binnen handbereik voor elke nerd met de juiste hardware.

Gebruik de vorige versies van Windows 7 om terug in de tijd te gaan en uw bestanden op te slaan

Vorige versies is een ongelooflijk handige functie ingebouwd in Windows 7, waarmee het besturingssysteem eerdere versies van bestanden kan opnemen en bekijken zonder een fluxcondensator. Hier is een gedetailleerde handleiding voor het gebruik van deze uitstekende functie.

Week in Geek: Facebook-gegevens van AT&T-klanten gingen door China

Deze week hebben we geleerd hoe je 10 veelvoorkomende Photoshop-frustraties in vijf minuten kunt oplossen, Ubuntu Linux op Windows 7 kunt laten lijken, Photoshop gebruiksvriendelijker kunt maken met de How-To Geek Photoshop CS5-spiekbrief, aan de slag kunt gaan met het gebruik van AutoHotkey-scripts, flair kunt toevoegen aan onze documenten en bestanden met handschrift

Desktop Fun: Kleurrijke Vlinders Wallpaper Collection Series 1

We blijven ons richten op de terugkeer van warm weer op het noordelijk halfrond en deze week hebben we weer een prachtige uitbarsting van kleur voor uw desktop met de eerste in onze serie kleurrijke vlinders-behangcollecties.

Bekijk rommelvrije webpagina's in Chrome en Iron voor soepel en prettig lezen

Ben je het zat om webpagina's vol rommel te bezoeken waar de inhoud die je wilt zien er volledig in verloren gaat? Nu kunt u diezelfde webpagina's overzichtelijk bekijken met de tekst Alleen tekst, alstublieft! extensie voor Chrome en Iron.

Pictogrampakketten voor surfen en zeilen voor uw bureaublad met oceaanthema

We hebben deze week twee prachtige oceaangerelateerde thema's voor Windows 7 gepresenteerd, maar het kan zijn dat u niet tevreden bent met het gebruik van de standaard Windows-pictogrammen. Dat is waar we tussenkomen om te helpen met surfen en zeilen icon...

Hack een oude camera voor full-frame tandwielgat-achtige foto's

Als je op zoek bent naar een weekendproject dat zich bezighoudt met vintage camera- en filmtrucs, laat deze tutorial je zien hoe je een oude en goedkope middenformaatcamera hackt om 35 mm-film volledig te belichten.

Wat u zei: bent u bereid uw garantie voor Geek Pride ongeldig te maken?

De commentaren zijn gelezen en de stemmen zijn opgeteld; zonder twijfel maakt de How-To Geek-menigte garanties ongeldig alsof het een Olympische sport is. Lees verder om te zien hoe, wanneer en waarom uw medelezers hun garantie ongeldig maken.

8-bit Death: A Compilation Classic Arcade Game Fatalities [Video]

Je kwartjes zijn al lang in de machine verzonken, je stampt in een razend tempo op knoppen en dan gebeurt het: de 8-bit reaper komt voor jou. Bekijk deze video-remix van tientallen en tientallen klassieke videogame-arc...

Vrijdagpret: Roadkill Revenge

Ben je toe aan wat stressvermindering na een lange werkweek? Maak je dan klaar om op pad te gaan met het spel van deze week en help deze dieren om een ​​welverdiende wraak te nemen voor de dood van hun konijnenvriend.