20 GB Amazon Cloud Storage krijgen voor 89 cent

how-to-get-20gb-amazon-cloud-storage-voor-89-cents foto

Als u op zoek bent naar goedkope en betrouwbare online opslag - wie niet? - kunt u een jaar lang 20 GB online opslag van Amazon scoren voor minder dan een dollar. Hoe? Lees verder terwijl we de voordelen van Amazon's Cloud Drive benadrukken en hoe u bijna gratis opslagruimte kunt krijgen.

Klinkt het te mooi om waar te zijn? 20 GB voor een heel jaar voor 89 cent? Amazon bevindt zich momenteel in de superpromotiemodus en is bereid om hun kosten op te eten om uw aandacht te trekken. Laten we eens kijken naar de nieuwe services die ze hebben uitgerold en hoe u kunt profiteren van hun ijverige promotietactieken.Wat is Amazon Cloud Drive en Cloud Player?

how-to-get-20gb-amazon-cloud-storage-voor-89-cents foto 2

Amazon Cloud Drive is het aanbod van Amazon in de wereld van cloudgebaseerde opslag. Een van hun bekendste concurrenten op dit gebied is de populaire Dropbox. Een gratis Amazon Cloud Drive-account, geen promotionele trucs nodig, levert u 5 GB gratis opslagruimte op. Dat is aan het genereuze einde van de standaardaccounts die worden aangeboden door bijna alle cloudopslagproviders.

Waar dingen interessant worden, is met de introductie van Amazon's Cloud Player. De Cloud Player werkt vanaf internet, vanaf uw desktop en vanaf Android-apparaten. Alle muziek die u op uw Cloud Drive opslaat, maakt automatisch deel uit van uw Cloud Player en u kunt deze gebruiken om afspeellijsten samen te stellen, als singles te beluisteren en ervan te genieten alsof u ergens anders van uw muziek geniet. Als je muziek van Amazon koopt, wordt deze automatisch opgeslagen in je Cloud Drive-account en, dit is een goede deal, het telt niet mee voor je opslaglimiet (MP3's die je van je computer in je Cloud Drive importeert, doen dat echter wel).

Amazon promoot agressief hun Cloud Drive- en Cloud Player-service in een poging zichzelf te vestigen als een belangrijke speler in het Android-ecosysteem. Een aanzienlijk aantal Android-apparaten wordt al geleverd met de Amazon MP3-applicatie, het enige dat nodig is om van dat Android-apparaat een lid van het Amazon-systeem te maken, is een simpele login. Tussen hun recente investering in een Android-app store en nu deze op muziek gerichte push met de Cloud Player, lijkt het erop dat Amazon zichzelf voorgoed in Android investeert.

Nu we op de hoogte zijn van wat er gaande is met de Cloud Drive en Cloud Player, laten we eens kijken hoe u een jaar lang 20 GB opslagruimte kunt scoren voor minder dan een dollar.

Profiteren van de bijna-gratis opslagactie van Amazon

how-to-get-20gb-amazon-cloud-storage-voor-89-cents foto 3

Op dit moment biedt Amazon een geweldige promotie aan om de acceptatiegraad van hun Cloud Player te verhogen. Als je tussen nu en het einde van het jaar een enkel mp3-album van Amazon koopt, krijg je automatisch een upgrade naar het opslagabonnement van 20 GB. Het gangbare tarief voor het 20GB-abonnement is redelijk zoals het is ($ 20 per jaar of slechts $ 1,67 per maand), maar een jaar krijgen voor bijna niets is een nog betere deal. Op het eerste gezicht gingen we ervan uit dat je een album boven een bepaalde prijs zou moeten kopen (zeg, minstens $10-15). Het blijkt dat je elk album kunt kopen en dat je de automatische upgrade ontvangt. Elk album, zegt u? Ja, elk album uit de hele Amazon-muziekwinkelcollectie.

We scanden de muziekwinkel op zoek naar iets goedkoops en interessants (hoe verleidelijk het ook zou zijn om The Greatest Hits of the Midwest Polka Kings te kopen om wat gratis opslagruimte te krijgen, we probeerden op zijn minst een album te kiezen waarnaar we zouden luisteren). We hebben ervoor gekozen om Rain for Sleeping and Relaxation aan te schaffen, een rustgevend slaap-/ontspanningsalbum van Joe Baker. Het is een album met één track dat meer dan een uur duurt, niets anders dan rustgevende regenstormen om je te helpen focussen terwijl je werkt of in slaap valt. De albumprijs? Slechts $ 0,89 - je kunt de aanbieding voor het album en de aankoopprijs zien in de bovenstaande schermafbeelding. We kochten het en Amazon vertelde ons meteen alles over onze automatische upgrade naar het verbeterde Cloud Drive-account. Geen gezeur of zoeken naar de juiste link nodig! U ziet een promptknop die u aanmoedigt om de Cloud Player te starten die er als volgt uitziet:

hoe-te-krijgen-20GB-of-amazon-cloud-storage-voor-89-cents foto 4

Klik op de knop Amazon Cloud Player starten om naar uw Cloud Player en bijbehorende Cloud Drive te navigeren. Hoe ziet de Cloud Player eruit? Zoals dit, een eenvoudige en gemakkelijk te navigeren webgebaseerde muziekspeler.

hoe-te-krijgen-20GB-of-amazon-cloud-storage-voor-89-cents foto 5

Dat is leuk en zo, maar hoe zit het met de echte reden dat je het album waarschijnlijk zelfs koopt? Laten we eens kijken naar de Cloud Drive. Het heeft ook een eenvoudige interface die zich leent voor eenvoudige organisatie en het uploaden van bestanden:

how-to-get-20gb-amazon-cloud-storage-voor-89-cents foto 6

Dat is het! Klik op de knop Bestanden uploaden om bestanden vanaf uw computer te uploaden. U bent nu de trotse eigenaar van een nieuwe 20 GB Cloud Drive met bijna gratis opslagruimte voor de komende 365 dagen.


Heb je een tip, truc of favoriete applicatie om te profiteren van Amazon's Cloud Drive en Cloud Player-service? Laten we erover horen in de reacties.

Meer verhalen

Desktop Fun: Handschriftstijl Fonts Collection Series 1

De normale lettertypen op uw computer zijn meestal perfect voor uw document- en afbeeldingswerk, maar af en toe heeft u in plaats daarvan iets unieks nodig met een beetje stijl. Handgeschreven lettertypen kunnen een elegante, casual of leuke touch toevoegen om die persoonlijke brieven, kaarten, uitnodigingen en afbeeldingen te maken

Verander uw thuisrouter in een superkrachtige router met DD-WRT

Draadloos is overal en routers zijn de kracht die dit mogelijk maakt, dus waarom zou u de uwe niet een boost geven om er goed van te profiteren? Met DD-WRT kunt u het bereik van uw router vergroten, functies toevoegen en meer.

Hoe veel bestanden tegelijk te hernoemen met Total Commander

Dus je hebt een heleboel bestanden met slordig ogende namen. Het is niet zo dat de namen verkeerd zijn, maar het zijn allemaal kleine letters, ontbrekende spaties en over het algemeen rommelig. Geen probleem voor de multi-rename tool van Total Commander! Lees verder en zie.

Vraag How-To Geek: Greasemonkey in Chrome, bekabeling van een mediacenter en aangepaste Windows 7 Jumplists

U heeft vragen en wij hebben antwoorden. Vandaag bekijken we het gebruik van Greasemonkey-scripts in Google Chrome, het kiezen van de juiste kabel voor uw mediacenter en hoe u een aangepaste Windows 7-jumplist voor elke toepassing kunt maken.

Blootstelling aan straling begrijpen [Infographic]

Als de situatie in de kernreactor in Japan je nieuwsgierig maakt naar blootstelling aan straling en wat de verschillende niveaus en graden betekenen, zou deze gemakkelijk te lezen infographic van XKCD je moeten helpen om dingen op te helderen.

Snel overschakelen naar een andere maand of jaar in de Windows 7-kalender

Windows 7 geeft de mogelijkheid om snel een kalender uit de taakbalk te halen door op de tijd te klikken. Wat u misschien niet weet, is dat u ook snel naar datums in verschillende maanden en jaren kunt springen.

Waarom is glas transparant? [Wetenschap]

De transparantie van glas is zo'n fundamenteel onderdeel van ons dagelijks leven - het zorgt voor licht in onze huizen, goed zicht tijdens het rijden met onze auto's en de kleur van wijn om te bewonderen - maar veel mensen begrijpen het verkeerd...

DIY Hard Drive Dock is een lichtgewicht en snel docking-alternatief

Als je teleurgesteld bent over de prestaties van in de handel verkrijgbare docks voor harde schijven (en meer dan een paar mensen hebben dat), verwijdert deze spartaanse doe-het-zelf-oplossing de knelpunten waarmee de meeste commerciële docks te kampen hebben.

Download de How-To Geek Photoshop CS5 Cheatsheet

Als er een kortere weg of truc is waarmee u tijd kunt besparen, is het onze missie om die hulp aan u door te geven. Onze nieuwe spiekbriefjes zijn een verzameling van precies dat, klaar om te downloaden en geweldig om af te drukken. Hier is de allereerste, voor Photoshop.

Navigeer gemakkelijker door uw PowerPoint-dia's met deze eenvoudige tips

Heb je ooit gemerkt dat je verwoed met je muis klikt om bij de juiste dia te komen die je publiek je vraagt? Als je dat doet, hebben we enkele eenvoudige trucs die je kunt gebruiken om gemakkelijk tussen dia's te wisselen.